Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα μήνα περίπου δινουμε και εμείς οι 97ρηδες πανελλήνιες εξετάσεις! Η Θεσσαλονικη ειναι καταλυτικός παράγοντας στην επιλογή μου, αλλά ο πιο σημαντικός είναι η ενασχόληση με την πληροφορική. Ξέρω ότι πρωτα στο μηχανογραφικό θα μπουν τα τμήματα Ηλεκτρολόγων μηχανικών και το αντίστοιχο στην Πάτρα. Η μεγαλυτερη απορία μου όμως ειναι οι διαφορές των τμημάτων πληροφορικής και εφαρμοσμένης πληροφορικής στη Θεσσαλονικη! θα ηθελα γνώμες απο τελειόφοιτους και φοιτητές των τμημάτων αυτών

• Like 1
Δημοσ.

Ως απόφοιτος της Εφαρμοσμένης του Πα.Μακ. θα σου πω πως έχουν αρκετές διαφορές. Περίπου το 35% των μαθηματων έχει να κάνει με οικονομία/μαθηματικά. 55% είναι τα της Πληροφορικής και το 10% τα επιλογής. Αν επιθυμείς να ασχοληθείς μελλοντικά καθαρά με τομέα Πληροφορικής πήγαινε ΑΠΘ. Αν σε ενδιαφέρουν και τα οικονομικά (όπως εμένα) πήγαινε Πα.Μακ. Οι καθηγητές του τμήματός μου πάντως είναι κορυφή στον τομέα τους.Κάποιοι βέβαια λίγο περισσότερο κομπλεξικοί από ότι πρέπει... Ότι θες ρώτα :)

Δημοσ.

Ως απόφοιτος της Εφαρμοσμένης του Πα.Μακ. θα σου πω πως έχουν αρκετές διαφορές. Περίπου το 35% των μαθηματων έχει να κάνει με οικονομία/μαθηματικά. 55% είναι τα της Πληροφορικής και το 10% τα επιλογής. Αν επιθυμείς να ασχοληθείς μελλοντικά καθαρά με τομέα Πληροφορικής πήγαινε ΑΠΘ. Αν σε ενδιαφέρουν και τα οικονομικά (όπως εμένα) πήγαινε Πα.Μακ. Οι καθηγητές του τμήματός μου πάντως είναι κορυφή στον τομέα τους.Κάποιοι βέβαια λίγο περισσότερο κομπλεξικοί από ότι πρέπει... Ότι θες ρώτα :)

Θέλω να ασχοληθώ με την πληροφορική ομως μου φαίνεται ενδιαφερον η διέξοδος των οικονομικών. Αποκτας ομως επαρκεις γνώσεις πληροφορικής αν δώσεις βαρύτητα μονο εκει στα μαθήματα επιλογής?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...