Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολούς, λοιπόν το θέμα μου..
Είμαι 17 ετών και 60 κιλά με ύψος 1.74, μου λένε και συμφωνώ και εγώ ότι είμαι αδύνατος (όχι πολύ αλλα πρέπει να βάλω κιλά σίγουρα) βλέποντας τα χέρια από τον καρπό εώς τον αγκώνα είναι αρκετά λεπτά μου την δίνει αρκετά αυτό.
Ποσα πιστεύετε είναι τα σωστά κιλά για (17 ετών και 60 κιλά με ύψος 1.74) ;
Τι φαγητά σου δίνουν περισσότερο βάρος;
Τι προτείνεται;
Πως να ανοίξει η όρεξη μου;
*Ασχολίομουν με το ποδόσφαιρο εώς και 1 μήνα πριν (άλλα το σταμάτησα για προσωπικούς λόγους)
*Επίσης να πω ότι δεν θελω να τα πάρω σαν λίπος και να μου μείνουν στην κιλία :P  *
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις κιλά εύκολα μιας και βρίσκεσαι στην ανάπτυξη. 

Φάε όσο μπορείς χωρίς να πιέζεσαι και μην βιάζεσαι, αν θέλεις προσπάθησε να τρως περισσότερα και μικρότερα γεύματα μέσα στην ημέρα. Αντί για 2 π.χ κάνε 5 γεύματα μικρότερα. Φάε τροφές που έχουν πολλή πρωτεϊνη και όσο είναι να βάλεις θα βάλεις.

Δημοσ.

Μερικά tips.

Προσθεσε φυστικοβουτυρο στη διατροφη σου, πρωί / απογευμα με ψωμι και χυμό.

Προσπαθησε να τρως πατατες βραστες ή μακαρονια ολικης στο μεσημεριανο / βραδυνο σου, μαζι με κρεας/ψαρι και σαλατικο 

Αντι για νερο πινε πολλους χυμους.(Δεν λεω να σταματησεις να πινεις νερο τελειως!!!)

Γυμναστικη με βάρυ

Αν και προσωπικα θα σου συνιστουσα να βρεις ενα καλο διαιτολογο να σε καθοδηγησει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως μπορείς να βάλεις κιλά εύκολα μιας και βρίσκεσαι στην ανάπτυξη. 

Φάε όσο μπορείς χωρίς να πιέζεσαι και μην βιάζεσαι, αν θέλεις προσπάθησε να τρως περισσότερα και μικρότερα γεύματα μέσα στην ημέρα. Αντί για 2 π.χ κάνε 5 γεύματα μικρότερα. Φάε τροφές που έχουν πολλή πρωτεϊνη και όσο είναι να βάλεις θα βάλεις.

Οντως αυτο με τα γευματα το εχω ξανα ακουσει , ισως κανω ενα προγραμμα, ευχαριστω για την συμβουλη

ξεκινα χαλαρη γυμναστικη.

και οταν μεγαλωσεις πιασε τα βαρη αν γινεις κτηνος

κανω ηδη γυμναστικουλα, ευχαριστω

Μερικά tips.

Προσθεσε φυστικοβουτυρο στη διατροφη σου, πρωί / απογευμα με ψωμι και χυμό.

Προσπαθησε να τρως πατατες βραστες ή μακαρονια ολικης στο μεσημεριανο / βραδυνο σου, μαζι με κρεας/ψαρι και σαλατικο 

Αντι για νερο πινε πολλους χυμους.(Δεν λεω να σταματησεις να πινεις νερο τελειως!!!)

Γυμναστικη με βάρυ

Αν και προσωπικα θα σου συνιστουσα να βρεις ενα καλο διαιτολογο να σε καθοδηγησει.

Θα το ακολουθησω ισως βοηθησουν, ευχαριστω για την συμβουλη

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν σωστά κιλά αλλά αναλογία λίπους, ένα 16-18% είσαι άρχοντας.σκοπός δεν είναι να βάλεις λίπος και να κάνεις σαπιοκοιλιά, πάρε ένα μονόζυγο κάνε καμιά κάμψη κάτι να χτίσεις μυς

αντί για φυστικοβουτυρο δοκίμασε ταχίνι, πιο υγιεινό και οικονομικό

μη πίνεις χυμούς και αν πιεις χωρίς ζάχαρη, αν και μικρός οπότε ο μεταβολισμός τα καίει προτίμησε να φας τα φρούτα αντί να τα πιεις σε χυμό. χυμός πορτοκάλι θέλει 3-4 πορτοκάλια +θερμίδες -βιταμίνες, φάε 1-2 ωμά κατά τη διάρκεια της μέρας ή καμιά φράουλα που είναι της εποχής

Δημοσ.

*Επίσης να πω ότι δεν θελω να τα πάρω σαν λίπος και να μου μείνουν στην κιλία :P  *

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Ο μόνος τρόπος να πάρεις βάρος είναι να τρως παραπάνω απ'όσο καις..

Λίπος θα πάρεις σχεδόν σίγουρα,αλλά μη σε νοιάζει.

Αν ταυτόχρονα γυμνάζεσαι και η διατροφή σου δεν έχει ακραίες καταχρήσεις τότε το λίπος αυτό θα είναι μοιρασμένο με μυική ανάπτυξη.

Κοίτα να εκμεταλευτείς την ανάπτυξη πριν αυτή τελειώσει.Με τις αυξημένες ορμόνες είναι όλα πιο εύκολα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν σωστά κιλά αλλά αναλογία λίπους, ένα 16-18% είσαι άρχοντας.σκοπός δεν είναι να βάλεις λίπος και να κάνεις σαπιοκοιλιά, πάρε ένα μονόζυγο κάνε καμιά κάμψη κάτι να χτίσεις μυς

αντί για φυστικοβουτυρο δοκίμασε ταχίνι, πιο υγιεινό και οικονομικό

μη πίνεις χυμούς και αν πιεις χωρίς ζάχαρη, αν και μικρός οπότε ο μεταβολισμός τα καίει προτίμησε να φας τα φρούτα αντί να τα πιεις σε χυμό. χυμός πορτοκάλι θέλει 3-4 πορτοκάλια +θερμίδες -βιταμίνες, φάε 1-2 ωμά κατά τη διάρκεια της μέρας ή καμιά φράουλα που είναι της εποχής

Θα δοκιμασω, θα κανω προγραμμα διατροφης και γυμναστικης με βοηθεια personal trainer, ευχαριστω για τις συμβουλες

Ο μόνος τρόπος να πάρεις βάρος είναι να τρως παραπάνω απ'όσο καις..

Οντως συμφωνω, ευχαριστω παντως  :)

μπες σε μακροχρονια σχεση.   :P

χαχαχαχαχα  :P

Να τρως καλυτερα σε μικρα γευματα!!

Εχεις δικιο, ευχαριστω

Δημοσ.

Ξεκινα βαρη και εστιασε στα σημεια που θεωρεις οτι εχουν αδυναμια στο σωμα σου.

Το θεμα του φαγητου θα το βρεις στην διαρκεια απο μονος σου, με πειραματισμους γιατι ειναι αμεσα εξαρτωμενο απο την πεπτικη σου ικανοτητα και την αυξομειωση των θερμιδων που χρειαζεσαι αναλογα με τις δραστηριοτητες σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...