Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια.

Εκανα ενα λογαριασμο στο paypal προκειμενου να αγορασω κατι απο e-bay. H αγορά εγινε με πληρωμη προπληρωμενης μεσω paypal ολα οκ στις 12/4 και περιμενω τα πράγματα.

Δέν ξερω όμως πως το paypal θα μου επιστρεψει το 1,50 ευρω που πηρε στην αρχη για την πιστοποιηση της προπληρωμενης καρτας μου.(για να την μηδενισω τα θελω)

Κοιταζω στο e banking και βλεπω τις κινησεις της καρτας μου αλλα δεν τα εχει επιστρεψει ακομα

στο λογαριασμο στο paypal βλεπω το εξης που εχω επισυναψει σε εικονα παρακατω αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν και πως θα επιστραφει το 1,50 ευρω αυτοματα στην καρτα ή αν θα πρεπει να κάνω καποια ενέργεια εγω μεσω λογαριασμου paypal  για να το επιστρεψω στην καρτα μου

οποιος γνωριζει ας βοηθησει

Νέα εικόνα bitmap.bmp

Δημοσ.

Όταν γίνεται επιστροφή χρημάτων, αυτά πηγαίνουν αυτόματα από εκεί από όπου προήλθαν. Αλλά η τράπεζα κάνει λίγες μέρες να τα εμφανίσει στις κινήσεις. Και ειδικά λόγω των ημερών  σίγουρα θα περιμένεις λίγο περισσότερο. 

Αν τα χρήματα δεν επέστρεφαν στην κάρτα θα τα έβλεπες στο paypal balance. 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο που ανανεωσα την καρτα μου, το 1.5euro το επεστρεψε στο paypal balance μου.
Για δες και σε σενα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω καιρό να ανοίξω paypal account με πιστωτική (τα ίδια ισχύουν και για τις χρεωστικές ) όταν το έκανα πάντως τότε για να μου επιστρέψουν το 1,5€ (βασικά νομίζω τότε παίρνανε 90 cent τέσπα μπορεί να έχει να κάνει με την ισοτιμία αυτό και όχι με αλλαγή στο σύστημα της paypal) έπρεπε να κάνεις verify το account σου δηλαδή στον λογαριασμό της πιστωτικής κάρτας που θα σου έρθει να γράψεις τα τελευταία ψηφία του κωδικού συναλλαγής για την συγκεκριμένη συνδιαλλαγή του 1,5€ και μετά στο δίνανε πίσω.

Κάπου στο control panel της paypal θα έχει την επιλογή "confirm my credit/debit card" εκεί θα κάνεις την διαδικασία που ανέφερα και μετά θα σου τα επιστρέψουν εντός 24ώρου.

Δημοσ.

καλημερα μου λεει το paypal οτι ο λογαριασμος μου ειναι verified αλλα δεν βλεπω ακομα την επιστροφη του ποσου.

η προπληρωμενη που βλεπω μεσω ebanking γραφει οτι εχω διαθεσιμο υπολοιπο 0,00 και λογιστικο υπολοιπο 2,91 ?

Δημοσ.

παιρνει κανα μηνα για να στα επιστρεψει!

μου ειχε δεσμευσει ποσο σε χρεωστικη καρτα κ αποδεσμευτηκε 1 μηνα μετα!

αυτα που λες κ εσυ εγραφε για διαθεσιμο κ λογιστικο υπολοιπο..απλως περιμενε ως που να φανουν κ διαθεσιμα  :P

Δημοσ.

Δεν εχει ακομα ενημερωσει η τραπεζα τα δεδομενα προφανως για αυτο και εχεις διαφορετικο διαθεσιμο υπολοιπο και λογιστικο υπολοιπο. Αυτο ειναι θεμα της τραπεζας και αργει να γινει μερικες φορες. Εμενα το 1,50€ επιστραφηκε γρηγορα, αλλα οταν αργοτερα περασα μια αλλη καρτα και μου εκανε το paypal δοκιμαστικη χρεωση 1$ για να δει αν δουλευει η καρτα πηρε κατι αιωνες να γυρισει πισω γιατι ενω το paypal δεν επιβεβαιωσε ποτε την χρεωση αυτη, ηταν θεμα της τραπεζας ποτε θα ακυρωσει την χρεωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...