satafaka Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Κατευθείαν στο θέμα λοιπόν, έφτιαξα ένα pc πριν περίπου 1 μήνα κομμάτι/κομμάτι με σκοπό να μου βγάλει πολλά χρόνια χωρίς σοβαρή αναβάθμιση, να με εξυπηρετήσει στην δουλειά μου(προγραμματιστής) και να μου είναι αρκετά ικανοποιητικό στα games(nerd). Το θέμα όμως είναι ότι μου μπήκε το μικρόβιο στο να το κάνω όσο πιο τούμπανο μπορώ και μου δημιουργείται η εξής απορία: 1) Να αγοράσω τώρα ότι καλύτερο κυκλοφορεί ή 2) Να περιμένω να περάσει κανένας χρόνος ώστε να βγουν σε κυκλοφορία νέες τεχνολογίες/νέα προϊόντα και αργότερα το αναβαθμίζω? Το μηχάνημα έχει τα εξής: - MOBO: Asus z97 pro gamer - CPU: i7 4790k + Coolermaster RR212E 16PK - GPU: Asus GTX 960 Strix - RAM: G.SKILL F3-2400C10D DDR3 2x4GB - SSD: Samsung 850 PRO 128GB - HDD: 500GB SEAGATE 7200RPM - PSU: Corsair RM750 - CASE: Thermaltake G41 Commander Midi tower + CORSAIR AIR SERIES AF120 - Monitor: Asus VS248H - Περιφερειακά: Απ'όλα. Στην 1η περίπτωση, αν διαλέγατε να αλλάξετε τώρα κάποια κομμάτια, τι θα αλλάζατε? Στην 2η περίπτωση, αν θα κάνατε υπομονή, τι θα αλλάζατε πρώτα και τι αργότερα? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
dimitrisOP Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καινουργιο pc ειναι τι να αλλαξεις.......... 1
NT1G Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 καινουργιο pc ειναι τι να αλλαξεις.......... Αν δεν δώσεις €1000 για 5960x δεν λέει... 1
xdelios Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Το να κάνεις υπομονή και να περιμένεις το ότι νεότερο είναι και λίγο περίεργο θέμα γιατί δεν ξέρεις το νεότερο προιόν τι θα σου προσφέρει παραπάνω και αν προσφέρει κάτι παραπάνω στην ουσία. Στην περίπτωση πάντος που εγώ προσώπικα θα αποφάσιζα να περιμένω θα το έκανα μόνο για μόνο για να βάλω DDR4 Ram. Από εκεί και πέρα η σύνθεση που αναφέρεις νομίζω είναι αρκετά τούμπανο για τις ανάγκες σου. 1
NT1G Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εντωμεταξύ βλέπω στον τίτλο «Αναβάθμιση ή υπομονή?» και λέω θα έχει κανένα σύστημα LGA775 και βλέπω στην δεύτερη γραμμή i7-4970k... 1
satafaka Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε έως τώρα και ειδικότερα τον xdelios που η απάντησή του ήταν η κοντινότερη στην απορία μου. Για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν, το post αυτό δεν το έκανα ούτε για την "μόστρα", ούτε για κάτι άλλο... Όπως προανέφερα μου μπήκε το "μικρόβιο" και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αυτό το pc θα μου κρατήσει για πολλά χρόνια και θα είναι σε μόνιμη βάση up-to-date σε θέματα hardware. Ισχύει και η περίπτωση της λάθος επιλογής κάποιου εξαρτήματος που έβαλα και θα μπορούσα να βάλω κάτι άλλο που θα μου προτείνατε. Ευχαριστώ και πάλι.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δεν αλλάζεις με τίποτα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέχρι να βγάλει η ίντελ 8πύρινο σε normal τιμή, και ούτε τότε ίσως -Μόνο την κάρτα γραφικών αμα ήθελες να αλλάξεις αν δεν σου αρκεί αυτή τώρα αν παίζεις παιχνίδια -SSD ϊσως κανέναν πιο ''αργό'' για 2ο Τα εξτρα λεφτά μάζευε τα και άνοιξε κανένα μαγαζί στο μέλλον ή προσπάθησε να κολλήσεις το μικρόβιο της αποταμίευσης.
NT1G Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Όπως προανέφερα μου μπήκε το "μικρόβιο" και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι πως αυτό το pc θα μου κρατήσει για πολλά χρόνια και θα είναι σε μόνιμη βάση up-to-date σε θέματα hardware. Δεν θα σου κρατήσει αυτό το pc όπως είναι, στην επόμενη αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξεις μητρική, cpu, μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα