Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ξυλινη επιφανεια εννοεις; Βαμμενη, γυαλιστερη, ματ, μελαμινη; Η ταινια δε θα παθει κατι, το ξυλο δε ξερω αναλογα με το τι ακριβως ειναι. Εγω εχω κολλησει με θερμοκολλα σε γυαλιστερη λακκα επιφανεια. Πως θα καθεται η ταινια πανω στην επιφανεια; Ακουμπησμενη απο πανω; Κολλημενη απο κατω; Κολλημενη στο πλάι; Αν ειναι να ακουμπησει απο πανω απο το ξυλο που θες τοτε θα αρκει και η αυτοκολλητη ταινια διπλης οψης που εχει απο μονη της η λεντοταινια. 

Νομιζω μια χαρα ειναι αυτες και πολυ φθηνες και να σου χαλασει κιολας δε λυπασε τα λεφτα :P

Μη τα ισοπεδώνουμε ολα ομως. Καλωδιο απο ebay; Πηγαινε φιλε μου σε ενα μαγαζι να παρεις καλωδιο. Καταρχην το συγκεκριμενο που μου δειχνεις το εχει ο κινεζος τουλαχιστον 2 φορες πιο ακριβο απο οτι θα το βρεις εδω.

Πιο όμορφο γιατι θες; Θα φαινεται το καλωδιο; 10 μέτρα μόνο; Μαζι με την ταινια θα πηγαινει και το καλωδιο για να την ξανατροφοδοτεις σε ολες τις ενωσεις. Αρα θες τουλαχιστον 15 για να φτασεις και μεχρι το τελος της. Βαλε και λιγη τσοντα απο δω απο κει παίρνεις κανα 20μετρο να εχεις. Το καλωδιο δε παει χαμενο. Αλλα σου λεω παρτο απο εδω. Αιγάλεω εισαι υπαρχουν απειρα μαγαζια με ηλεκτρικα/ηλεκτρολογικα/ηλεκτρονικα.

Αν θες ντε και καλα πιο ομορφο ζητα να σου δειξουν 2πολικο αλλα που να ειναι μεσα σε 1 μονωση και τα 2 (οπως ειναι και τα καλωδια ρευματος σε συσκευες που βλεπεις μονο 1 απεξω) Επισης θα πεις για τη χρηση το θες και καλο ειναι να παρεις καποιο που να εχει διαφορετικο χρωμα το ενα με το αλλο για να μην μπερδεψεις το + και το -.

• Like 1
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κολλημενη στο πλάι ειναι ξυλο με βερνικκι περασμενο και θα μπει στην οροφη

εχεις δικιο για το καλωδιο  

image.png 

Δημοσ.

αααα δε θα ειναι 15 μετρα σε σειρα ολα; Ετσι νομιζα πως το ηθελες για αυτο σου ελεγα να τρεχει καλωδιο μαζι με την ταινια για να πηγαινεις σε ολες τις ενωσεις. Ετσι οπως δειχνεις τωρα δε θα εχεις προβλημα και απο την μια μερια να τις τροφοδοτησεις. Στα 3 μετρα ταινιας δε θα εχει τοση πτωση τασης ωστε να γινεται αντιλληπτο στο ματι.

Οποτε απλα μετρας ποσο θες οπως ακριβως το δειχνεις στην φωτο. Ετσι θα γινει η συνδεσμολογια. Απο το τροφοδοτικο απλα θα φευγεις σε καθε 3 μετρο μονο και τιποτε αλλο.

Αν νομιζεις οτι δε θα χαλασει το βερνικι βαλε θερμοκολλα. Παντως μπορεις να δοκιμασεις να κολλησεις την λεντοταινια με το αυτοκολλητο που εχει πανω αν και δεν ειναι πολυ καλο γενικως και αν σου ξεκολλησει να βαλεις θερμοκολλα. Ή για να μη βαζεις σε ολο το μηκος θερμοκολλα βαζεις σε μερικα σημεια για να κραταει το πολυ ζόρι (πχ στα άκρα, στη μέση και σε καποια ενδιαμεσα σημεια) 

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσεχε μονο γιατι οι rgb έχουν χωριστούς ρυθμιστές(controlers) για καθε 5μ οπότε αν πρόκειται να τα βάλεις σε ενα σημείο δεν κάνουν, γιατι αντε να πετύχεις την απόχρωση ιδια σε ολα τα μέτρα, ασε που θα εχεις τρία κοντρόλ. θέλουν αλλο ρυθμιστή που να παίρνει τρεις σειρές.

Οι περισσότεροι που κυκλοφορούν είναι Max 2A, η αλήθεια ειναι οτι δεν εχω βρει κατι ανάλογο

• Like 1
Δημοσ.

τα λεντ δεν θα πρεπει να φαινονται αλλιως ενοχλουν στα ματια...

τα 3528 φωτιζουν λιγοτερο απο τα http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=5630+rgb&_from=R40|R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=5050+rgb&_sacat=0

ή 5630.

τα warm white ειναι 3κ δηλ.προς το κιτρινο(αυτο που βγαζαν οι λαμπες παλια)και cool white 4-6k(που μπλεδιζει λιγο)

τωρα αν στην ελλαδα υπαρχουν πιο φτηνα απο κινα το θεωρω χλωμο...

δεν θες waterproof ..

αφου βρεις το πιο φωτεινο ρωτα τον για power supply

@νικος εφοσον ειναι ιδια μαρκα δεν θα αλλαζουν μαζι ?

• Like 1
Δημοσ.

παιδια ποιο τροφοδοτικο προτεινεται με 12 βολτ και 8Α?

πως θα βρω τα πιο φωτεινα ? δεν σε καταλαβα

Δημοσ.

φιλε μου εαν παρω 5630 ξερεις ποσα Α θα χρειαστω για το τροφοδοτικο ? οικονομια ? δεν νομιζω

φιλικα μιλαμε και σε ευχαριστω για την προταση μου απλα πιστευω οτι ειναι too much για αυτο που θελω 

εχεις αλλη προταση?

παιδια ποιο τροφοδοτικο προτεινεται με 12 βολτ και 8Α? 

και ποια 3528 cold white  

προτεινεται 

οσο το δυνατο ποιο φωτεινη και καλη 

Δημοσ.

τα λεντ δεν θα πρεπει να φαινονται αλλιως ενοχλουν στα ματια...

τα 3528 φωτιζουν λιγοτερο απο τα http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=5630+rgb&_from=R40|R40&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=5050+rgb&_sacat=0

ή 5630.

τα warm white ειναι 3κ δηλ.προς το κιτρινο(αυτο που βγαζαν οι λαμπες παλια)και cool white 4-6k(που μπλεδιζει λιγο)

τωρα αν στην ελλαδα υπαρχουν πιο φτηνα απο κινα το θεωρω χλωμο...

δεν θες waterproof ..

@νικος εφοσον ειναι ιδια μαρκα δεν θα αλλαζουν μαζι ?

Ο controler ειναι αποκλειστικα για ενα 5αμετρο, αν παρεις 10 μετρα σου στέλνει άπλα δυο 5αμετρα πακέτα.

Package:

3528 type

• 1x 5meter 300LEDs 3528 SMD Waterproof or Non waterproof led strip only(Please choose color about)
  • 1x RGB+24 or 44 key IR Remote +Power Driver( the power is 2A )
  • (Plug type depends on your country standard, or you can leave us a message if you  have any special request)
  •  

5050 type

• 1x 5meter 300LEDs 5050 SMD Waterproof IP 65 or non waterproof led strip only(Please choose color about)
  • 1x RGB+24 or 44 key IR Remote +Power Driver( the power is 5A )
  • (Plug type depends on your country standard, or you can leave us a message if you  have any special request)

Εδιτ

Παντως το rgb ειναι αλλη φάση, μακραν ολων των αλλων λύσεων, μονο αν το δεις καταλαβαίνεις, και δεν μιλάω για ενα κοματι μεσα στο σπιτι αλλα για τον συνολικό φωτισμό.

Δημοσ.

Υπάρχουν και controllers για πολλά αμπερ αλλά είναι τσιμπημένα. Ή μετά πας σε amplifier που θα παιρνει απο τον αρχικο controller το σημα κλπ κλπ... (δε το εχω κανει, μπορω να μαθω περισσοτερα αν θες) Παντως ολοι οι controllers πιανουν και απο 1 τηλεκοντρολ αν ειναι ιδιοι.

Τις 5630 δεν τις εχω δοκιμασει ποτε αλλα για καποιο λογο νομιζω πως δε θα ειναι πιο δυνατα απο οτι τα μονοχρωμα 5050. Τα 5050 εχουν 3 λεντ μεσα σε 1 package οποτε οταν μιλαμε για μονοχρωμη 5050 το καθε λεντ εχει 3 ιδια μεσα του. Τραβανε και το τριπλασιο ρευμα απο οτι τα 3528 βεβαια. Τα 3528 ειναι για μοστρα και στολισμα περισσοτερο. Για να φωτισεις μεγαλο χωρο δεν κανουν. Αν τα θες απλα για κρυφο φωτισμο για παραδειγμα ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν πάρω 5050 15μέτρα ασπρου;θα χρειαστώ 10 αμπερ;ρέ παιδιά βοηθήστε με να ψάξω καλής ποιότητας λεντ δεν θέλω μόνο θεωρίες γιατί εγώ ψάχνω και δεν ξέρω καλά . Πάντα φιλίκα!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Φίλε βάζεις αυτό που ζητάς στο έβαυ και διαλέγεις, αν μιλάς για κάποιο λέντ πχ 5050 όλες οι ταινίες είναι ίδιες δεν έχουν ποιοτικές διαφορές που να εχουν νόημα, όλη την δουλειά το λεντακι την κάνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...