Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρε αυτο και εισαι κομπλε...

http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00NJ08CQM/ref=mp_s_a_1_7?qid=1429186823&sr=8-7&pi=AC_SX110_SY165&keywords=led+5050+kit+15m&dpPl=1&dpID=51yPsiG2ENL&ref=plSrch#

Εχει και 20μ :P

Κατευθειαν στη πριζα και εισαι αρχοντας.

Σοβαρά τώρα; 130€ για ετοιμο πραγμα + μεταφορικά που δε το χρειαζεται καν; (αδιαβροχα κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα; 130€ για ετοιμο πραγμα + μεταφορικά που δε το χρειαζεται καν; (αδιαβροχα κλπ)

Δεν εχεις πιασει τον παλμο του ποστ μου βρε Nik? :P :)

Δημοσ.

Μαλλον οχι :P Ενταξει η αληθεια ειναι οτι μας ρωταει τι προτεινουμε αλλα εμεις δε ξερουμε εμεις τι απαιτησεις εχει απο αυτο που φτιαχνει και ποσο χρημα θελει να χαλασει. Ειναι δικη του επιλογη. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον οχι :P Ενταξει η αληθεια ειναι οτι μας ρωταει τι προτεινουμε αλλα εμεις δε ξερουμε εμεις τι απαιτησεις εχει απο αυτο που φτιαχνει και ποσο χρημα θελει να χαλασει. Ειναι δικη του επιλογη. :)

Λινκ ειπε να του βαλουμε, λινκ εβαλα...

Δεν ανεφερε budget,κλπ... :)

Δημοσ.

ποσο που διαθετω ειναι 40 ευρω σορυ που δεν το ανεφερα ΜΗΝ ΤΡΟΛΛΑΡΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :P 

ο σκοπός που το θέλω είναι να είναι όσο πιο φωτεινό γίνεται στη καλύτεη τιμή κατάλαβτε;
Δημοσ.

Κάνεις ρέ παιδιά θέλω να κάνω παραγγελία . Τέλος πάντων . Δεν πειράζει σας ευχαριστώ για τη βοήθεια σας να είστε καλά :-D πάντα με υγεία

Δημοσ.

Θέλω να βάλω ταινία led στην κουζίνα μου για καλύτερο φωτισμό του πάγκου - νεροχύτη - εστίας. Χοντρικά η κουζίνα μου είναι όπως στην φώτο, γωνία. Περίπου στην γωνία κάτω από τα ντουλάπια μου έχει αφήσει 2 καλώδια ο ηλεκτρολόγος, λογικά για να βάλω φωτισμό. Δεν ξέρω από που να αρχίσω να ψάχνω. Τι χρειάζομαι πέρα της ίδιας της ταινίας (διακόπτη, παροχέα ενέργειας κτλ);

62.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...