defacer Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Deja vu... Τι γινεται ομως σε περιπτωση δημοσιοποιησης του υλικου ; Οχι απαραιτητα σε καποιο ΜΜΕ αλλα και σε youtube/facebook. Αυτό απαγορεύεται ελέγχεται από το νόμο, δες το link. Παράνομο είναι να τραβάς εμένα βίντεο ή φώτο σε δημόσιο χώρο και όχι τοπια ! αλλο να τραβας κατι και να περνεις και τον κοσμο που ειναι γυρω και αλλο να τραβας καποιον προσωπικα , αυτο απαγορευεται ! Κλασικές μέντολες. Έχει σημασία τι λέει ο νόμος; Αφού εγώ έλεγα ότι απαγορεύεται, και το λέω ακόμα, και θα το λέω ο,τι επιχείρημα κι αν μου παραθέσετε.
Adon1s Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Σε εσωτερικούς χώρους πάντως νομίζω πως μπορείς να βιντεοσκοπείς όσο θές (πχ κάμερα ασφαλείας σε αίθουσα αναμονής) εφόσον όμως ΔΕΝ ηχογραφείς . Επίσης όσο αφορά εξωτερικούς χώρους , πχ βιντεοσκόπηση της εισόδο καταστήματος απέξω , νομίζω πως επιτρέπεται μόνο η καμερα να κοιτάει απο επάνω την είσοδο και όχι οοοολο τον χώρο μέχρι το απέναντι πεζοδρόμιο . Και τέλος , τόσο για ηχογραφήσεις μέσω τηλεφώνου όσο και βιντεοσκοπήσεις , αν θες να καταγράψεις συγκεκριμένο πρόσωπο , προκειμένου να είσαι νόμιμος πρέπει να πάρεις την συγκατάθεσή του . Να πεί δηλαδή "οκ" ή να μην δείξει οτι δεν θέλει. Γιαυτό και όπου έχει κάμερες έχει παντού ταμπέλες και αυτοκόλλητα "ο χώρος παρακολουθειται απο την τάδε εταιρία" ή " ο χώρος παρακολουθείται με cctcv για λόγους ασφαλείας " ή στα τηλέφωνα απο τις εταιρείες σε ειδοποιούν οτι "η κλήση καταγράφεται για λόγους ασφαλείας" . Σου λέει , εφόσον εξακολουθείς να είσαι στον χώρο ή να είσαισ το ακουστικό ενώ εγω σε ειδοποιώ με την ταμπέλα ή το ηχογραφημένο , αποδέχεσαι την ακταγραφή . Αν δε θες , φύγε ή κλείσε το τηλέφωνο .
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Τι εγινε με την Ζωουλα; πλάκα πλάκα αυτό είναι πραγματικό τραγούδι? που το βρίσκω? Ζωούλα ??? πολλά θάρετα δεν έχουμε κε Παπι με την αυτού μεγαλειότητα την ΠτΒ ? για πάρε μου το αφεντικό σου να του πω να σε απολύσει. Πλέον όσοι βινετογραφούν με κινητά οι κάμερες ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ (εκτός αμα γράφουνε σε καμιά διαδήλωση πχ γιατί οι διαδηλώσεις ως γνωστό ΔΕ γινονται σε δημόσιο χώρο)....
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Σε δημοσιο χωρο εχεις το δικαιωμα να τραβηξεις οτι θες (Μην αρχισει κανεις τις εξυπναδες και πει τοτε γιατι για ταινιες κτλ παιρνουν αδεια και τετοιες βλακειες) Στο street view ομως τα προσωπα ειναι καλημενα πχ Επισης οπως ειπε ο πιο πανω το βενζιναδικο δεν ειναι δημοσιος χωρος
Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 πολλά θάρετα δεν έχουμε κε Παπι με την αυτού μεγαλειότητα την ΠτΒ ? για πάρε μου το αφεντικό σου να του πω να σε απολύσει. Πλέον όσοι βινετογραφούν με κινητά οι κάμερες ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ (εκτός αμα γράφουνε σε καμιά διαδήλωση πχ γιατί οι διαδηλώσεις ως γνωστό ΔΕ γινονται σε δημόσιο χώρο).... Μα ναι, δύο άτομα τραβούσαν βίντεο, να εδώ τα είχαν, έτοιμο ντοκουμέντο, το ορκίζονται, το είχαν εδώ το ντοκουμέντο, αλλά δες τι έγινε, αναγκάστηκαν να τα διαγράψουν και τελικά δεν υπάρχουν βίντεο. Αλλιώς τι, υπάρχει περίπτωση να λένε βλακείες, αφού το είπε και η Τρέμη, αφού είχαν τα βίντεο σε δύο κινητά, αλήθεια, αλλά τα διέγραψαν τελικά. Εγώ το πιστεύω, μου έτυχε ίδιο σκηνικό. Χθες πήρα παρτούζα την Ambrosio και τη Lima, μας τραβούσε και βίντεο η Lawrence και ένας φίλος μου, μα τον Ιησού, αλλά τελικά φοβήθηκα και τελευταία στιγμή τα διέγραψα. 2
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μα ναι, δύο άτομα τραβούσαν βίντεο, να εδώ τα είχαν, έτοιμο ντοκουμέντο, το ορκίζονται, το είχαν εδώ το ντοκουμέντο, αλλά δες τι έγινε, αναγκάστηκαν να τα διαγράψουν και τελικά δεν υπάρχουν βίντεο. Αλλιώς τι, υπάρχει περίπτωση να λένε βλακείες, αφού το είπε και η Τρέμη, αφού είχαν τα βίντεο σε δύο κινητά, αλήθεια, αλλά τα διέγραψαν τελικά. Εγώ το πιστεύω, μου έτυχε ίδιο σκηνικό. Χθες πήρα παρτούζα την Ambrosio και τη Lima, μας τραβούσε και βίντεο η Lawrence και ένας φίλος μου, μα τον Ιησού, αλλά τελικά φοβήθηκα και τελευταία στιγμή τα διέγραψα. 3 δεν είναι παρτούζα.
Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 3 δεν είναι παρτούζα. Ο φίλος μου και η Lawrence μπήκαν μετά. #smartass_smartassing_smartass
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ο φίλος μου και η Lawrence μπήκαν μετά. #smartass_smartassing_smartass άσχετο , μιλάμε για πως πήρες τις 2 , όχι για μετά ... έπρπεπε να πεις "Χθες, πριν από μια παρτούζα, πήρα παρτούζα την Ambrosio και τη Lima #Ultimate_Smartass
Praetorianos Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μια φορα ητανε δυο φιλοι, ο ενας ηταν insomniac αλλα ουτε κι ο αλλος ειχε χιουμορ.
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Μια φορα ητανε δυο φιλοι, ο ενας ηταν insomniac αλλα ουτε κι ο αλλος ειχε χιουμορ. Φίλοι ? ... από που και ως πού ? Στο street view ομως τα προσωπα ειναι καλημενα πχ Επισης οπως ειπε ο πιο πανω το βενζιναδικο δεν ειναι δημοσιος χωρος Αυτό χωράει συζήτηση. Anyhow το θέμα δεν είναι αν επιτρεπόταν ή όχι η βιντεοσκόπηση, αλλά αυτό που καταγγέλεται ως αντίδραση στην έστω "παράτυπη" (για να χρησιμοποιήσω μια τελευταία προσφιλή έκφραση των ΜΜΕ) βιντεοσκόπηση. Ο ένας λέει αυτό ο άλλος λέει το άλλο ... τώρα γιατί να πιστέψω την ΠτΒ και όχι τον/την Βενζινά ? ... επειδή είναι ΠτΒ ? όπως λέει και ο ελληνοφρένειας (11:57) στο υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρχει μια συνομωσία μεταξύ Πιστωτών και Βενζινάδικου ... υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός ακόμα υστερικού επισοδείου .... http://en.wikipedia.org/wiki/Occam's_razor end of offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις