Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Και πού τα είδες τα 50 ευρώ στη φωτό; για 4μηνια μιλησα Ναι αλλά δεν νιώθεις "περήφανος" ? μπα κατι αλλο νιωθω που αρχιζει απο μ
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μπα κατι αλλο νιωθω που αρχιζει απο μ δε νιώθεις καλύτερα πληρώνοντας 3-4 ευρώ το μήνα ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ κλπ ... είναι ασήμαντο ποσό όπως είχε πει μια ψυχή εδώ μέσα
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 δε νιώθεις καλύτερα πληρώνοντας 3-4 ευρώ το μήνα ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ κλπ ... είναι ασήμαντο ποσό όπως είχε πει μια ψυχή εδώ μέσα Με την ΝΕΡΙΤ δεν εχω θεμα για το ποσο δεν ειναι τρελο και με αυτα τα λεφτα βλεπω τσουλου, ευρολιγκα, μουντιαλ, γιουρο, μηχανη του χρονου και πολλα αλλα. Αντιθετα με τα δημοτικα τελη εχω ενα γιατι δεν βλεπω να ποιανουν τοπο, οι δρομοι ειναι σκατα, μια παιδικη χαρα που εχουμε εδω και αυτη σκατα ειναι, ο δημοτικος φωτισμος χαλια και οσο για την κοινωνικη πολιτικη του δημου και αλλα τετοια μην το σχολιασω καλητερα.
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Με την ΝΕΡΙΤ δεν εχω θεμα για το ποσο δεν ειναι τρελο και με αυτα τα λεφτα βλεπω τσουλου, ευρολιγκα, μουντιαλ, γιουρο, μηχανη του χρονου και πολλα αλλα. Αντιθετα με τα δημοτικα τελη εχω ενα γιατι δεν βλεπω να ποιανουν τοπο, οι δρομοι ειναι σκατα, μια παιδικη χαρα που εχουμε εδω και αυτη σκατα ειναι, ο δημοτικος φωτισμος χαλια και οσο για την κοινωνικη πολιτικη του δημου και αλλα τετοια μην το σχολιασω καλητερα. Καλά θα σταματήσω το τρολλάρισμα και το off-topic εδώ αν αντιλαμβάνεσαι την ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ σαν υποχρεωτική συνδρομητική. Από την άλλη πχ θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι με τα δημοτικά τέλη πχ σου μαζεύει τα σκουπίδια, φτιάχνει πεζοδρόμια κλπ. Προσωπικά μεταξύ να βλέπω την Euroleague (αν την έβλεπα) στην ΕΡΤ ή την μηχανή του χρόνου, ή τον Παπαδόπουλο να πίνει και να τραγουδάει τα ίδια χιλοτραγουδισμένα τραγούδια ... προτιμώ αυτα τα 3-4 ευρώ να τα δώσω για να μαζευτούν σκουπίδια πχ
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλά θα σταματήσω το τρολλάρισμα και το off-topic εδώ αν αντιλαμβάνεσαι την ΕΡΤ/ΝΕΡΙΤ σαν υποχρεωτική συνδρομητική. Από την άλλη πχ θα μπορούσε να σου πει κάποιος ότι με τα δημοτικά τέλη πχ σου μαζεύει τα σκουπίδια, φτιάχνει πεζοδρόμια κλπ. Προσωπικά μεταξύ να βλέπω την Euroleague (αν την έβλεπα) στην ΕΡΤ ή την μηχανή του χρόνου, ή τον Παπαδόπουλο να πίνει και να τραγουδάει τα ίδια χιλοτραγουδισμένα τραγούδια ... προτιμώ αυτα τα 3-4 ευρώ να τα δώσω για να μαζευτούν σκουπίδια πχ μα αυτο ειναι το θεμα οτι ο δημος δεν κανει σωστα την δουλεια σε αντιθεση με την νεριτ-ερτ που εχει προσφερει πολλες υπηρεσιες.
DrLo Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 μα αυτο ειναι το θεμα οτι ο δημος δεν κανει σωστα την δουλεια σε αντιθεση με την νεριτ-ερτ που εχει προσφερει πολλες υπηρεσιες. ? wat ? τι υπηρεσία που στην απουσία της δε θα στην προσφέρει κάποιος άλλος ΔΩΡΕΑΝ ή μη υποχρεωτικά? καλά δε λέω ότι οι δήμοι είναι και οι πιο "efficient" οργανισμοί στον κόσμο αλλά υπάρχει κάποιος που προτίθεται να σου μαζέψει τα σκουπίδια δωρεάν ωστε να περιμένεις τα χρήματα που δίνεις στον δήμο να κάνουν κάτι περισσότερο (αν υποθέσουμε ότι δικαιολογείς την ΕΡΤ γιατί σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το δωρεάν). Δεν είναι πιο λόγικό να είναι υποχρεωτικό το να μαζευεςι τα σκουπίδα σου παρά να βλέπεις μπάλα ? για το πόσο θα μπορούσε να κοσίζει η αποκομοιδή είναι άλλο θέμα , επί της αρχής μιλάω.
Anorymous Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ? wat ? τι υπηρεσία που στην απουσία της δε θα στην προσφέρει κάποιος άλλος ΔΩΡΕΑΝ ? καλά δε λέω ότι οι δήμοι είναι και οι πιο "efficient" οργανισμοί στον κόσμο αλλά υπάρχει κάποιος που προτίθεται να σου μαζέψει τα σκουπίδια δωρεάν ωστε να περιμένεις τα χρήματα που δίνεις στον δήμο να κάνουν κάτι περισσότερο (αν υποθέσουμε ότι δικαιολογείς την ΕΡΤ γιατί σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το δωρεάν). εχει πολλες εκπομπες που μου αρεσουν ενα αυτο, δευτερον ειναι το μονο καναλι που εκπεμπει ολο το προγραμμα του ακομα και αγωνες μεσω νετ ενω οι αλλοι δεν το κανουν και τριτον εχει ονλαιλ πβρ δηλαδη εχει καθε μερα τις τελευταιες 24 ωρες που επαιξε. Αν ξαναανεβασουν και το αρχειο θα ειναι τελια.
CtrlFreak Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Καλά τι όργια παιχτήκανε στην ΕΡΤ δεν θα μάθουμε ποτέ!!! BTW πληρώνω νεριτ αλλά τηλεόραση δεν έχω.
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Καλά τι όργια παιχτήκανε στην ΕΡΤ δεν θα μάθουμε ποτέ!!! BTW πληρώνω νεριτ αλλά τηλεόραση δεν έχω. Θέλανε να διώξουν κόσμο και βρήκαν την εύκολη λύση επειδή όλοι έκραζαν την ΕΡΤ αυτό έγινε. Τόσοι ώρα τι λέμε ρε αγορινα μπορείς να δεις όλο το πρόγραμμα live μέσω net έχει 3 κανάλια και έχει και PVR.
GreyHorse Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ρε ανώριμε, κόφτο κάποια στιγμή, δηλαδή είτε υπερβολικά τρολάρεις είτε πες ποιος σου έδωσε πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να τον στήσουμε στα 10 μέτρα. Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε πιο είναι το σωστό ούτε πιο θα ήταν προτιμότερο στην περίπτωσή σου.
Anorymous Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Ρε ανώριμε, κόφτο κάποια στιγμή, δηλαδή είτε υπερβολικά τρολάρεις είτε πες ποιος σου έδωσε πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης να τον στήσουμε στα 10 μέτρα. Ειλικρινά δεν ξέρω ούτε πιο είναι το σωστό ούτε πιο θα ήταν προτιμότερο στην περίπτωσή σου. που κολλαει το ενα με το αλλο μονο εσυ το ξερεις, το οτι τρολαρω τρολαρω αλλα οχι παντα τωρα αν εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα δεν φταιω εγω.
GreyHorse Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Α, καλά... σιγά μην είσαι απόφοιτος ΤΕΙ. Κανά ΙΕΚ χωρίς πιστοποίηση και αν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα