Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Δείτε το νέο trailer!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρισκόμαστε περίπου οκτώ μήνες πριν την πρεμιέρα του Star Wars: Episode VII - The Force Awakens αλλά το νέο trailer μόλις έκανε πρεμιέρα και έτσι μπορούμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση για την αίσθηση που θα προσφέρει καθώς και μία πρώτη εικόνα των μελών από το καστ του πρωτότυπου.

Στο trailer μπορούμε να δούμε τους Han Solo, Chewbaca και τον Luke Skywalker και ξεκινάει με την φωνή του Skywalker (Mark Hamill) ενώ η εικόνα μας ταξιδεύει πέρα από τα συντρίμμια ενός Star Destroyer στον πλανήτη Jakku.

“Η Δύναμη είναι ισχυρή μέσα στον οικογένεια μου” τον ακούμε να λέει, καθώς βλέπουμε τα απομεινάρια του Darth Vader. “O πατέρας μου την έχει. Εγώ την έχω. Η αδερφή μου την έχει” συνεχίζει και κατά την διάρκεια βλέπουμε το μηχανικό χέρι του Skywalker να απλώνεται για να αγγίξει το R2-D2 και μετέπειτα να παίρνει ένα lightsaber από κάποιον νεαρό.

“Έχεις και εσύ αυτή την δύναμη επίσης” λέει. Στην συνέχεια βλέπουμε σκηνές με τον Poe Dameron (Oscar Isaac) να πετάει με ένα σμήνος από X-Wings, τους Rey και Finn (Daisy Ridley και John Byega) να τρέχουν να αποφύγουν μία έκρηξη καθώς και εικόνες του Kylo Ren καθώς και τον νέο στρατό των Stormtroopers. Ποιος είναι ο μεταλλικός όμως Stormtrooper στην συνέχεια; Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Τώρα θα με κράξετε άσχημα αλλά εγώ το βλέπω ως εξής:

1) Με εξαίρεση τα τελευταία 3" (ανατρίχιασα όταν τον είδα), όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε χειρότερο και από το Serenity (που όχι, δεν αξίζει για 8 κι ας χτυπιέται κάτω όλο το imdb).

2) Όταν βλέπω κοντινά πλάνα από ωραία γκομενάκια σε τέτοιες ταινίες (αν και το SW προφανώς δεν είναι όποια κι όποια ταινία), κρατάω πάρα πολύ λίγα κεράσια στο καλάθι.

3) Θα συμφωνήσω ότι το μισό SW είναι ο Darth Vader, οπότε κάτι θα πρέπει να σκεφτούν για να αναπληρώσουν αυτό το κενό. Αν κρίνω από τα επεισόδια I και II, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα το καταφέρουν αυτό.

4) Από την άλλη προσωπικά θα είμαι απλά ευχαριστημένος αν το VII αποδειχθεί καλύτερο από τα I και ΙΙ.

5) Θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν βγει επιτέλους ένα Dune της προκοπής, αφού για μένα Dune >>>> οποιοδήποτε sci-fi μακράν.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα θα με κράξετε άσχημα αλλά εγώ το βλέπω ως εξής:

1) Με εξαίρεση τα τελευταία 3" (ανατρίχιασα όταν τον είδα), όλο το υπόλοιπο μου φάνηκε χειρότερο και από το Serenity (που όχι, δεν αξίζει για 8 κι ας χτυπιέται κάτω όλο το imdb).

2) Όταν βλέπω κοντινά πλάνα από ωραία γκομενάκια σε τέτοιες ταινίες (αν και το SW προφανώς δεν είναι όποια κι όποια ταινία), κρατάω πάρα πολύ λίγα κεράσια στο καλάθι.

3) Θα συμφωνήσω ότι το μισό SW είναι ο Darth Vader, οπότε κάτι θα πρέπει να σκεφτούν για να αναπληρώσουν αυτό το κενό. Αν κρίνω από τα επεισόδια I και II, δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι θα το καταφέρουν αυτό.

4) Από την άλλη προσωπικά θα είμαι απλά ευχαριστημένος αν το VII αποδειχθεί καλύτερο από τα I και ΙΙ.

5) Θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν βγει επιτέλους ένα Dune της προκοπής, αφού για μένα Dune >>>> οποιοδήποτε sci-fi μακράν.

Δεν θα σε κραξω αλλα θα απαντησω σε αυτα που λες.

1)Serenity και star wars καμια σχεση απολυτος,ολο το σκηνικο του τρειλερ ηταν αψογο,και εξαλου δεν μπορουμε να πουμε κατι με 1 λεπτο τρειλερ,δεν εδειξε τιποτα

2)Το επειδή δείχνει ωραια γκομενακια δεν παει να πει οτι ειναι μονο με γκομενακια,επειδη το Ι-ΙΙ-ΙΙΙ ηταν ο πολεμος των κλώνων και δεν μας εδειξε γκομενακια δεν σημαινει οτι δεν μπορει να δείξει τωρα.

3)Επειδη αυτο που λες εσυ και η Ιρις απο πανω δεν ισχύει,θα σας πω γιατι,το Star wars ειναι τεραστιο,αν παρουμε και ξεκινησουμε πριν 250χρονια απο αυτο που βλεπουμε στης ταινιες,ξερετε ποσοι sith υπηρχαν πολυ ποιο καλυτερη απο τον vader,ενας απο αυτους ηταν o Darth revan,γενικα οσοι ξερουν τον lore ολο θα δουν οτι εχω δικιο σε αυτο που θα πω,ο darth vader δεν επιανε μπάζω μπροστά στους προηγουμενους.Οταν θα ξερετε ολο το lore τοτε μπορειτε να πειτε κατι,και οχι μονο απο της ταινιες.

4)Ολες ηταν γαματες,και το VII θα ειναι ακομα ποιο γαματη.

5)Καλα dune και τα μυαλα στα καγκελα.........εχω διαβασει ολα τα βιβλια και περιμενω μην τυχων και σκεφτει κανενας να βγαλει μια ακομα ταινια :)

Μην παρεξηγηθεις με αυτα που γραφω,απλα σου απαντησα σε αυτα που ελεγες :D

:P :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Dune δεν θέλει ταινία να το καταστρέψει. Θέλει σειρά τύπου Game of Thrones να κρατήσει καμιά 10αριά χρόνια! Ποιος John Snow και σαχλαμάρες, Miles Teg και Golden path να τρελαθούν όλοι!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

ενας απο αυτους ηταν o Darth revan,γενικα οσοι ξερουν τον lore ολο θα δουν οτι εχω δικιο σε αυτο που θα πω,ο darth vader δεν επιανε μπάζω μπροστά στους προηγουμενους.Οταν θα ξερετε ολο το lore τοτε μπορειτε να πειτε κατι,και οχι μονο απο της ταινιες.

Xαρακτήρας που δημιούργησε αρχικά η Bioware για το Kotor κι ύστερα απέκτησε comics/lore μόνο και μόνο για το ξεζούμισμα...

Xαίρομαι που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό με τον Talion του Shadow of Mordor...

• Like 1
Δημοσ.

Ο έγχρωμος τυπάς με τη στολή stormtrooper τι λαχάνιασμα ρίχνει και στα 2 τρέιλερ! Ας του δώσει κάποιος μια μάσκα Vader μπας και στανιάρει το παιδί! 

• Like 1
Δημοσ.

Μεταλλικο χερι ο ανακιν δεν ειχε? Αρα ο μπορει να εχει σκηνη darth εναντιων luce αφου δειχνει και το πεσμενο star το οποιο εχει ριξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...