Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. Δείτε το νέο trailer!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί είναι χαρακτήρας από παιχνίδι(KoTOR) που μπήκε στο canon,εάν δεν απατώμαι και εμφανίστηκε στο extented uni σε κόμιξ,παρά σε βιβλία.

Όλα αυτά,επαναλαμβάνω, από ότι ξέρω.

αυτό είπα κι εγώ σε προηγούμενο post :P

Δημοσ.

Πολλές ταινίες έχουν βγάλει φανταστικά trailers και μετα η ταινία τρελή πατατιά. Ας είναι λοιπών το VII η ταινία με τα μέτρια trailers και μόλις την δω στο σινεμά να κάνω να μιλήσω .. και 20 λεπτά από την χαρά μου.

:) :) :) :) :) :) STAR WARS for ever

Δημοσ.

Έτσι όπως έχει καταντήσει το σινεμά τα trailler είναι πιο σημαντικά από τις ταινίες. Αν το marketing και τα trailler δεν τραβήξουν τον κόσμο στα σινεμά το πρώτο σ/κ πάει η ταινία, την έφαγε το torrent λάχανο.

Δημοσ.

Είμαι φανατικός οπαδός των scifi ταινιών και βλέπω ότι επανακάμπτουν για τα καλά στον κινηματογράφο, διαβάζω ότι ετοιμάζουν και άλλες με περίεργες υποθέσεις που θα συγκλονίσουν...κάτι μας προετοιμάζουν...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ούτε εγώ το έχω καταλάβει αυτό. Το ξεκίνησα και παίζει να το σταμάτησα στα 10 λεπτά.

Το ότι ξεκινάει με το "This Christmass" είναι πρόβλημα... είναι Disney

Han Solo; Είμαι πουρο-smuggler κι όμως μπορώ lol!

O Chewbaca δεν έχει μεγαλώσει; δεν έχουν γκριζάρει οι τρίχες; Τα βάφει;

Ξέρεις την ιστορία του Serenity και τι συμβολίζει γενικά ως ταινία ή απλά έβαλες να το δεις;

Γιατί αν απλά έβαλες να το δεις ψάχνωντας scifi ταινίες στο IMDB δεν έχει κανένα νόημα, και που άντεξες δέκα λεπτά πολύ είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...