Evagg87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε ολους. όπως λέει και ο τίτλος είμαι full αρχάριος, έχω διαβασει πολύ για το bitcoin και θα ήθελα αν ξέρει καποιος να μου πει κάποιον οδηγό να ξεκινήσω πειραματικά αν αυτό γίνετε. Ξέρω ότι δεν θα βγάλω τρέλα λεφτά από την μια μέρα στην άλλη απλώς θέλω να δω πως γίνετε το mining
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Από τα λίγα που έχω παρακολουθήσει νομίζω ότι η εποχή του (οικιακού τουλάχιστον) mining έχει περάσει
The_Colonel Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Άργησες 6 χρόνια περίπου μεγάλε Τώρα όχι δεν παίζει να βγάλεις λεφτά αλλά θα δώσεις πολλά και δεν θα πάρεις τίποτα πίσω γιατι έχουμε και ακριβό ρεύμα στην ελλάδα ζημιά κάθε δευτερόλεπτο θα έχεις.Το πως γίνεται ειναι απλό κατεβάζεις το λογισμικό πατάς να τρέξει και το αφήνεις να τρέχει.. (είτε χρησιμοποιώντας την κάρτα σου είτε έχοντας αγοράσει κάποιο πανάκριβο μηχάνημα που δουλεύει με τσιπακια συγκεκριμένης χρήσης που λέγονται ASIC )Για να πείς να βγάλεις κάτι (όχι τρλά ποσά... χαρτζιλίκι ισοδύναμο με part time δουλειά ) θα πρέπει να έχεις ήδη κάποια αποθήκη με εργοστασιακό ρεύμα και άκρη για να σου έρθουν μηχανήματα αξίας ~10.000€ γρήγορα σπίτι σου (γιατι συνήθως περιμένεις και κάνα 6μηνο την σειρά σου... ) Αν θέλεις να βγάλεις κανένα φράγκο αγόρασε bitcoin και περίμενε να ανεβεί η αξία τους (τύπου FOREX ) Εγώ στην θέση σου θα περίμενα να πέσει κάπου στα 200 με 180$ να έχουμε βγεί απο την ΕΕ για να αλλάξει ισοτιμία δολαρίου ευρώ και μετά θα αγόραζα.
chek2fire Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Για να δεις πως γίνετε απλά το mining βρές κάποιο από τα μηχανήματα antminer η ακόμα και usb που πουλάνε στο ebay και μετά θα σου δώσω οδηγίες το τι πρέπει να κάνεις http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xantminer.TRS0&_nkw=antminer&_sacat=0
Evagg87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Για να δεις πως γίνετε απλά το mining βρές κάποιο από τα μηχανήματα antminer η ακόμα και usb που πουλάνε στο ebay και μετά θα σου δώσω οδηγίες το τι πρέπει να κάνεις http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xantminer.TRS0&_nkw=antminer&_sacat=0 Εκεί θέλω να καταλήξω λέω να πάρω καμιά 5-6 να τα βάλω σε ένα παλιό pc και να τα αφήσω απλός δεν έχω βρει το όλο σύστημα πως θα το κάνω
NT1G Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε ολους. όπως λέει και ο τίτλος είμαι full αρχάριος, έχω διαβασει πολύ για το bitcoin και θα ήθελα αν ξέρει καποιος να μου πει κάποιον οδηγό να ξεκινήσω πειραματικά αν αυτό γίνετε. Ξέρω ότι δεν θα βγάλω τρέλα λεφτά από την μια μέρα στην άλλη θα χάσω λεφτά, απλώς θέλω να δω πως γίνετε το mining fixed. 1
The_Colonel Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Εκεί θέλω να καταλήξω λέω να πάρω καμιά 5-6 να τα βάλω σε ένα παλιό pc και να τα αφήσω απλός δεν έχω βρει το όλο σύστημα πως θα το κάνω μα γιατι να πάρεις 6? περισσότερο χαμένος θα βγείς... πάρε 1 να δείς πως γίνετε και να χάσεις έτσι λιγότερα λεφτά... και γιατί να κές ρεύμα για ενα ολόκληρο pc καλύτερα πάρε κανένα rasbery pi για να μάθείς και τίποτα μην πάνε εντελώς χαμένα τα χρήματα σου... θα κάνεις και οικονομία στο ρεύμα... https://www.raspberrypi.org/
Xvipes Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Α ρε να ήμουν ΕΠΟΠ θα είχα στήσει 10 μηχανήματα στο θάλαμο και θα τρέχανε στο full. Μόνο για το aircondition και τα φώτα θα ξοδεύουν ρεύμα άσκοπα? p.s don't mindme
sintalkas Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 παιδιά αν έχεις τσάμπα ρεύμα σε συμφέρει να κάνεις mining ,με φωτοβολταικά λέω !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα