kwstas_pap Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Kαλησπέρα..Έχω στα χέρια μου 2 κινέζικα tablet πανομοιότυπα και καινούργια..Όποτε μπαίνω στο google play να κατεβάσω οτιδήποτε "κολλάει" στο downloading..(δείτε το συνημμένο)Με "πατέντα" αν αντιγράψω μέσα στο tablet (μέσω usb) από το pc τα .apk εγκαθίστανται κανονικά.Αλλά με το google play τι μπορώ να κάνω;έκανα reset, αναγκαστικές διακοπές, επανεγκαταστάσεις,clear cache, clear data.. ένα σωρό πράματα. πάντα το ίδιο πρόβλημα παραμένει.το έχει συναντήσει κανείς;στείλαμε mail στο support των Κινέζων και ενώ περιμένουν απάντηση από τον προμηθευτή μου είπαν ότι θα μου στείλουν μια εφαρμογή γιατί πιθανότατα θέλει ρουτάρισμα!..Μα καλά , όλα pre-rooted δεν είναι αυτά;όποιος έχει συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ ας πει ότι νομίζει ..ευχαριστώ.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Τα apk μπορεις να τα κατεβαζεις και απο τον browser του tablet... 1
kwstas_pap Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 σωστό και αυτό.. ευχαριστώ. μέχρι να το βρω τη λύση θα το κάνω έτσι..
kwstas_pap Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) μπά.. τελικά και στο https://play.google.com/ δεν κατεβάζει γιατί πάει και τα βάζει στη λίστα για κατέβασμα από την εφαρμογή .. πάλι τζίφος Επεξ/σία 20 Απριλίου 2015 από kwstas_pap
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Οχι φιλε μου , δεν εννοω αυτο. Ανοιξε τον browser και γραψε εφαρμογη.apk και θα δεις πολλες σελιδες που εχουν την εφαρμογη για download
kwstas_pap Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 αααααααααα αυτό δεν το ήξερα καν! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 .......Παντως για το προβλημα σου ισως να δοκιμαζες 1 factory reset. Προσεχε ομως γιατι θα διαγραφουν τα παντα στην μνημη του ταμπλετ...οχι στην sd. Παρε backup πριν
kwstas_pap Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 και αυτό το δοκίμασα (τα tablet είναι καινούργια και δεν έχουν data από τους ιδιοκτήτες τους μέσα) .. πάλι δεν πέτυχε.. έκανα και uninstall το play.. το ξανάβαλα..τίποτα.. γενικά έκανα τα πάντα.. οι Κινέζοι μου απάντησαν οτι μάλλον θέλει rootάρισμα και θα μου στείλουν το software.. σήμερα έλαβα για δεύτερη φορά την απάντησή τους ότι το έχουν στείλει ενώ εγώ δεν έχω λάβει τίποτα.. ίσως να τους μπλοκάρουν για spam ενδιάμεσοι server γιατί σε μένα 100% σίγουρα δεν έφτασε ποτέ. τώρα τους είπα ή να το ανεβάσουν κάπου ή να το στειλουν με wetransfer.. πάντως έψαξα και ένα σωρό προγράμματα για root και τουλάχιστον με την εύκολη μέθοδο (kingo root, λ) δεν γίνεται.. γκρρρ
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Παντως ακομα δεν εγραψες ποια ταμπλετς ειναι... Στην αναζητηση για ρουτ στα κινεζικα μην γραφεις στο google το ταμπλετ αλλα τον επεξεργαστη...
kwstas_pap Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 λοιπόν το βρήκα αλλά υπάρχει θέμα.. πρόκειται για το chuwi v17hd 7" (cpu quad RK3188 )και από ότι βρήκα σε ένα forum (ακόμα δεν το εντόπισα πουθενά αλλού) οι Κινέζοι έχουν ξεχάσει να τα ρουτάρουν οπότε όλα έχουν το ίδιο πρόβλημα (ο τύπος που είχε το ίδιο πρόβλημα - δεν ξέρω αν του λύθηκε - θα λάμβανε το software από το sales support του κινεζομάγαζου).. Το κακό είναι ότι δεν βρίσκω το σχετικό software οπότε θα στείλω και στην chuwi ένα mail και βλέπουμε.
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 http://www.slatedroid.com/topic/88850-rooting-rk3188-tablets/ εδω εισαι για ροοτ..
kwstas_pap Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 ενδιαφέρον! ακολούθησα τις οδηγίες.. όλα πήγανε όπως έπρεπε χωρίς λάθη.. οκ ...το tablet απέκτησε και την εφαρμογή "root explorer" αλλά εξακολοθεί να μην κατεβάζει από google play.. αρφ! και οι Κινέζοι δεν απάντησαν ακόμα! Σε ευχαριστώ όπως και να έχει.. θα συνεχίσω τα πειράματα.
tsilitheo1 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Φιλε μου με ο,τι εκανες απο το λινκ πανω εχεις πλεον ροοτ;;;
kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 το .bat λειτούργησε κανονικά (δηλ. χωρίς να έχει μηνύματα λάθους και όπως σωστά γράφουνε έκανε και τα 3 reset φυσιολογικά..) ΑΛΛΑ δεν έχω μάλλον root.. τώρα έτρεξα το root explorer και μου γράφει: "root explorer has not yet managed to obtain root access. Because of issues with Superuser, this often happens the first time the app is run but is usually fine from then on. Click OK and restart the app to try again. Make sure you respond correctly to the Superuser prompt." κάθε φορά που την τρέχω το ίδιο λέει ενώ δεν μου εμφανίζει κανένα prompt (απλώς πετάει μετά από λίγο το παραπάνω κείμενο)
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Su υπαρχει εγκατεστημενο στο ταμπλετ σου;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα