kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 μόλις έβαλα το "root checker basic" και μου γράφει μετά από 3 attempts : "Sorry! Root access is not properly installed on this device".. θα δοκιμάσω πάλι με τις οδηγίες του link να "ρουτάρω".
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το ροοτ σου δεν εχει ολοκληρωθει μαλλον απο αυτα που γραφεις... Κατεβασε το απκ supersu εγκατεστησε το και ολα θα ειναι οκ. Το ροοτ εξπλορερ για να δουλεψει θελει δικαιωματα superuser που μαλλον δεν υπαρχει στο ταμπλετ.. www.androidapksfree.com/apk/supersu-apk-latest-version-download-chainfire . κατεβασε και εγκατεστησε και εισαι οκ...
kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 πριν ξαναδοκιμάσω αυτό που έγραψα πριν κατέβασα και εγκατέστησα το supersu.. τζίφος: "There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. This is a problem! If you just upgraded to Android 4.3, you need manually re-root - consult the relevant forums for your device!" Καλά κρασά.. στο about δείχνει android 4.4.4 δοκιμάζω πάλι το rootάρισμα
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Να δοκιμασεις και αλλα superuser. Μου εχει τυχει εκει που το ενα βγαζει αυτο το μνμ αποτυχιας το αλλο να δουλευει..
kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 αυτά εμφανίζονται με το .bat *---* VonDroid.com N101 II Root Tool based on work by sunnydavid *---*--- Plug in your device, make sure debugging is enabled in Developer Options--- This script will now copy files over to your N101 II--- Reboot 1/3 - Press Space Bar once the device has rebootedPress any key to continue . . .--- Reboot 2/3 - Press Space Bar once the device has rebootedPress any key to continue . . .uid=0(root) gid=0(root) context=u:r:shell:s0--- If the ID shows as 0/root then continue, otherwise CTRL+C to cancel and start overPress any key to continue . . .remount succeeded2897 KB/s (91980 bytes in 0.031s)5767 KB/s (1062992 bytes in 0.180s)--- Installing SuperSU - ;RK3188 CX-919 (all devices with rockchip rk3188)6107 KB/s (931813 bytes in 0.149s)6583 KB/s (289869 bytes in 0.043s)Completing Rootecho --- Reboot 3/3 - Your N101 II should now be rootedPress any key to continue . . . όπου λέει "reboot" απλά πατάς any key και κάνει reboot.. το αποτέλεσμα δεν άλλαξε... Θα περιμένω τους Κινέζους μάλλον.. γκρρρ δηλαδή τα superuser "απομένουν" για να με κάνουν root; ΩΠΑ! πάνω που είπα να τα παρατήσω ξαναέτρεξα έτσι για "πλάκα" το kingo root (προγραμματάκι που εχτές δεν λειτουργούσε) και λέει ότι το rootare (συμπεριφέρθηκε όπως Site: ) έπειτα έτρεξα root checker basic : "congratulations ! root access is properly installed on this device" και τρέχει και το supersu επιτυχώς.. παρόλαυτα όμως το google play δεν κατεβάζει (ακόμα)... Ερώτηση: εκεί που ανοίγω το supersu εμφανίζει μια λίστα "APPS" και περιέχει μόνο: "root checker basic" και "root explorer".. μήπως πρέπει να βρω έναν τρόπο να περιέχει η λίστα και το "google play"; να τσεκάρω στα settings το : Enable su during boot;
kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) τελικά έκανα τα πάντα. δείχνει ρουταρισμένο από το play δεν κατεβάζει! Μόλις μου έστειλα οι Κινέζοι το software.. Τώρα έχω άλλο πρόβλημα.. μου έστειλαν απλώς ένα .exe που όταν το εκτελώ βλέπω Κινέζικα και ψιλοφοβάμαι να προχωρήσω.. έλεος! θα το τρέξω και ότι γίνει Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από kwstas_pap
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μλκς...αυτο για ροοτ ειναι... Λοιπον....το βατ ρουταρε το ταμπλετ και το κινγκο απλα εγκατεστησε το σουπεργιουζερ που δεν μπορουσες εσυ. Τωρα που εχεις ρουτ θα σου προτεινα να κατεβασεις ενα ζιπ με τα gapps και απο ρεκοβερυ αφου κανεις wipe everything να φλασαρεις παλι τα gapps ... To su ναι να το τσεκαρεις. Τα αππς που βλεπεις εκει ειναι αυτα που τους εχεις δωσει δικαιωματα superuser... μπες μια στις εφαρμογες και στο πλει στορε διεγραψε την cache
kwstas_pap Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 σαν να τα είπες γρήγορα και να δεν κατάλαβα (δεν είμαι και πολύ tablet-γνώστης όπως σίγουρα θα έχεις καταλάβει - απλώς το θυμίζω) έβγαλα και ξανάβαλα το google play.. νωρίτερα είχα δοκιμάσει clear cache/data και έπειτα χρησιμοποίησα και άλλο gmail account για να είμαι σίγουρος οτι δεν έχει cachάρει.. Πάλι τα ίδια.. δεν κατεβάζει με τίποτα. δεν κατάλαβα αυτά τα λίγα "ενα ζιπ με τα gapps και απο ρεκοβερυ αφου κανεις wipe everything να φλασαρεις παλι τα gapps" .. Lol! εν το μεταξύ έτρεξα το κινεζό-software και έχει ενα σωρό κινέζικα..τους έστειλα 4 screenshot και τους ζήτησα μετάφραση.. Μα είναι δυνατόν να πουλάνε σε όλο τον κόσμο και να μην έχουν αγγλικά; (τα site τους φυσικά έχουν άγγλικα!χεχε)
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Σου εγραψα πιο πανω οτι αυτο ειναι το κινεζικο root tool. Αν γκουγκλαρεις chinese root tool αυτο θα βρεις... www.arctablet.com/blog/forum/crewrktablets-rk3188-entwicklung-customroms-development-croms/rom-chuwi-v17hd-android-4-4-2-kitkat-custom-root-firmware-20140402 Λοιπον κατεβασε την v3.5 και φλασαρε το με μια καστομ ρομ να τελειωνεις...ακολουθησε σωστα τα βηματα.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2015 από tsilitheo1
kwstas_pap Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ευχαριστώ για όλα.. Ακόμα δεν έχω κάνει περισσότερα γιατί "σιχάθηκα" να ασχολούμαι και μου "έσκασαν" ένα σωρό σοβαρές υποθέσεις. Θα το "ξαναπιάσω" αυτές τις ημέρες.. Από όσα διάβασα το πρόβλημα έγκειται στο 4.4.4 ότι δεν "σπάει"/rooτάρετε (πες το όπως θες).. Σύμφωνα με την τελευταία σου απάντηση θα πάω στο 4.4.2 (δεν με χαλάει φυσικά)... θα το δω και στην πράξη.. Σε κάθε περίπτωση σου χρωστάω ΚΑΦΕ, και όταν βρω χρόνο θα σου προτείνω σχετικά.. ευχαριστώ (και πάλι).
tsilitheo1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δεκτος ο καφες αλλα ειμαι μακρια. Το ταμπλετ εχει ρουτ. Ολα τα ανδροιδ σπανε. Και το 4.4.2 ice cream ειναι.
kwstas_pap Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 μετά από πολλούς πειραματισμούς έκανα ένα βήμα αλλά κόλλησα αλλού.. μετά από ψάξιμο κτλ βρήκα ότι αρκει να τρέξω το Rockchip Batch Tool v1.7 όπου μέσα από αυτό θα μπορώ να του βάλω την rom που χρειάζεται (για να το πάω σε 4.4.2 ή ότι τέλος πάντων βρω κατάλληλο) ΟΜΩΣ : αρχικά και παρότι έχω δηλώσει driver για τη συσκευή τα win το βλέπουν σωστά ως "android composite ADB interface" και το πρόγραμμα της rockchip ΔΕΝ την βρίσκει. Αν την βρει θα γίνει πράσινο το "1" .. δείτε συνημμένα. Μετά από κάτι επεμβάσεις που βρήκα στο .ini του rockchip κατάφερα και το έκανα ΡΟΖ.. όμως και πάλι το πρόγραμμα rockchip μου αναφέρει ότι δεν υπάρχει συσκευή για να κάνω τη δουλειά.. στα forum λέγεται ότι πρέπει στα devices να αναγράφεται ως RK1 ή κάτι τέτοιο.. any ideas;
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δεν ξερω τι οδηγους ακολουθησες...αν θες τους ανεβαζεις εδω...παντως σου προτεινω να δοκιμασεις και σε αλλο pc....με τα 7αρια κατα προτιμηση..
meletis_m Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ρίξε μια ματιά στο xda develops(http://forum.xda-developers.com/). Εγω έφτιαξα το Asus
kwstas_pap Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 επισυνάπτω τους drivers.. δοκίμασα ήδη και σε άλλο μηχανάκι με win7 με τα ίδια αποτελέσματα αλλά και σε winxp πάλι με τα ίδια αποτελέσματα! Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι αλλού: Από όσα διαβάζω για το tablet υπάρχει μια έκδοση όπου όταν το "κουμπώσεις" πάνω στο pc πρέπει να έχεις πατημένο το power και το vol+. ΟΜΩΣ το συγκεκριμένο παρότι έχει το ίδιο chip ΔΕΝ ΕΧΕΙ VOL! καθόλου.. το μόνο κουμπί είναι το power! Μήπως να πρέπει να παίξω με συνδιασμούς power και καρφίτσα στο reset ταυτόχρονα και μαζίνα κουμπώσω και το usb; (δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρω όλα αυτά μαζί βέβαια).. RK-DRIVERS.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα