LiquidTroll Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Καλησπέρα παίδες , Εάν παρεβαίνω τους κανονισμους διαγράψτε το , απλά θέλω να δείξω την καινουρια μας προσπάθεια. Φτιάξαμε μια δικτυακή πλατφόρμα , στην οποία μπορεί ο καθένας να κάνει απο απόσταση μαθήματα πληροφορικής , όπως C/C++,Java,PHP/MySQL & ECDL. Συνεχώς προσθέτουμε σεμινάρια . Είναι με βιντεο-μαθήματα , έχει ασκήσεις , λύσεις των ασκήσεων σε βιντεο , και δικό μας e-book. Συνεχής υποστήριξη με ένα τηλεφώνημα ή μέσω Teamviewer. www.digitalseminars.gr Eυχαριστώ 2
Miracle Worker Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Λιεφτά δε λές και με τρομάζεις. Πιστοποιήσεις που μπορείς να πάρεις εκτός ECDL; Καλή επιτυχία!
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Γιατι βλέπω μόνο "εισοδος" και πουθενά "εγγραφή" Τώρα έχει κάποιο υλικό ή αλλά τη 1η σελίδα?
LiquidTroll Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Η πλατφόρμα είναι στην είσοδο και θέλει κωδικούς. Ενδεικτικά τιμές : ECDL = 40€ / ενότητα C++ = 270 € Java = 270 € C = 270€ Μatlab = 260 € Ενδεικτικά , η δουλειά μας ...... http://player.vimeo.com/external/120783511.hd.mp4?s=ed3beba5c361dee69b5bf4c8aeaaabb1&profile_id=113 http://player.vimeo.com/external/122003042.hd.mp4?s=5e3db0d5e43c6445efbecbc04e121742&profile_id=119 Λιεφτά δε λές και με τρομάζεις. Πιστοποιήσεις που μπορείς να πάρεις εκτός ECDL; Καλή επιτυχία! Ήμαστε πιστοποιημένοι και με την Pearson Vue , καλύπτουμε και την ύλη για Java Certified Professional , για όποιον θέλει να δώσει στην Oracle. 1
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Η πλατφόρμα είναι στην είσοδο και θέλει κωδικούς. Ενδεικτικά τιμές : ECDL = 40€ / ενότητα C++ = 270 € Java = 270 € C = 270€ Μatlab = 260 € Ενδεικτικά , η δουλειά μας ...... http://player.vimeo.com/external/120783511.hd.mp4?s=ed3beba5c361dee69b5bf4c8aeaaabb1&profile_id=113 http://player.vimeo.com/external/122003042.hd.mp4?s=5e3db0d5e43c6445efbecbc04e121742&profile_id=119 Ήμαστε πιστοποιημένοι και με την Pearson Vue , καλύπτουμε και την ύλη για Java Certified Professional , για όποιον θέλει να δώσει στην Oracle. .... καλά όλα αυτά ... αλλά πωε γράφεσαι ? Μια μικρή παρατήρηση/πρόταση: Θεωρώ ότι για να πάει ιδέα κάποιος για το αν "αξίζει" να γραφτεί, ένα τουλάχιστον μάθημα θα πρέπει να είναι "δείγμα δωρεάν" όχι με την έννοια του κράχτη, αλλά για να δει κάποιος αν και πόσο του "ταιριάζει" ο τρόπος/μέθοδός σας αλλά και να "κόψει" ποιότητα/περιεχόμενο ... btw είναι ECDL standard btw2 : ποιά πλατφόρμα τρέχετε ? 1
LiquidTroll Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 .... καλά όλα αυτά ... αλλά πωε γράφεσαι ? Μια μικρή παρατήρηση/πρόταση: Θεωρώ ότι για να πάει ιδέα κάποιος για το αν "αξίζει" να γραφτεί, ένα τουλάχιστον μάθημα θα πρέπει να είναι "δείγμα δωρεάν" όχι με την έννοια του κράχτη, αλλά για να δει κάποιος αν και πόσο του "ταιριάζει" ο τρόπος/μέθοδός σας αλλά και να "κόψει" ποιότητα/περιεχόμενο ... Ίσως να έχεις δίκιο..... Εάν κάποιος ενδιαφέρεται , παίρνει τηλέφωνο . Εάν θέλει να το δει , του δίνω προσωρινή άδεια μιας μέρας. Εάν θέλει να ξεκινήσει , κάνει κατάθεση στην τράπεζα και του δίνω κωδικούς , ανάλογα πόσο θέλει κάθε πρόγραμμα (πχ 40-50 μέρες)
DrLo Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ίσως να έχεις δίκιο..... Εάν κάποιος ενδιαφέρεται , παίρνει τηλέφωνο . Εάν θέλει να το δει , του δίνω προσωρινή άδεια μιας μέρας. Εάν θέλει να ξεκινήσει , κάνει κατάθεση στην τράπεζα και του δίνω κωδικούς , ανάλογα πόσο θέλει κάθε πρόγραμμα (πχ 40-50 μέρες) Για ποιό λόγο να έχει χρονικό περιορισμό ? αφού selling point σου είναι : Παρακολούθηση με τον δικό σας ρυθμό Δουλεύεις σύμφωνα με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς τάξεις που χάνεται πολύτιμος χρόνος στο να διατηρείται ο ρυθμός ίδιος σε όλους τους μαθητές. btw3: βάλτε ηλεκτρονική πληρωμή ή paypal καθώς και τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (μιας και είναι και υποχρεωτικό με νόμο νομίζω). edit όπα τώρα είδα ότι γίνεται αναφορά στη "μαμα" επισχείρηση.
LiquidTroll Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 btw είναι ECDL standard btw2 : ποιά πλατφόρμα τρέχετε ? Η πλατφόρμα δεν είναι κάτι έτοιμο , είναι φτιαγμένη απο δικούς μας προγραμματιστές. Για ποιό λόγο να έχει χρονικό περιορισμό ? αφού selling point σου είναι : Παρακολούθηση με τον δικό σας ρυθμό Δουλεύεις σύμφωνα με τον δικό σου ρυθμό, χωρίς τάξεις που χάνεται πολύτιμος χρόνος στο να διατηρείται ο ρυθμός ίδιος σε όλους τους μαθητές. btw3: βάλτε ηλεκτρονική πληρωμή ή paypal καθώς και τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης (μιας και είναι και υποχρεωτικό με νόμο νομίζω). edit όπα τώρα είδα ότι γίνεται αναφορά στη "μαμα" επισχείρηση. Για να βάλεις ηλεκτρονική πληρωμή , είναι πάρα πολλά τα λεφτά. Ολα νόμιμα τα έχουμε, κόβονται αποδείξεις και τιμολόγια και στέλνονται με ταχυδρομίο ή e-mail. Ναι οκ , μην σκαλώνεις στον χρόνο , απο την αρχή μιλάμε με τον καθένα , και τον ρωτάμε πόσο καιρό θα χρειαστεί. Δεν υπάρχει χρονικό πρόβλημα.
Backpacker Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Που πήγαν οι εποχές που το φόρουμ γινόταν μάρτυρας τρομακτικά καινοτόμων project που ζήλευε και η NASA...όπου και αν είσαι μεγάλε Umbrella CEO Δελαπόρτα μας λείπεις... 3
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Χθες είδα ειδοποίηση στο fb μου ότι φίλος μου έγινε φίλος με τον Δελαπόρτα.... 1
Backpacker Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Χθες είδα ειδοποίηση στο fb μου ότι φίλος μου έγινε φίλος με τον Δελαπόρτα.... Μόλις έγινε και δικός μου γατάκια!!!Eat my dust!!Λούστε με με τον φθόνο σας!!!!! 1
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Μόλις έγινε και δικός μου γατάκια!!!Eat my dust!!Λούστε με με τον φθόνο σας!!!!! Θα κολλήσεις έμπνευση και πρωτοπορία τώρα! 1
leonidas_fs Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Για να καταλάβω, εαν θέλω δηλαδή να γραφτώ θα πρέπει να σε πάρω τηλ; Δεν μπορω να το κανω online? Συμφωνω οτι είναι πολύ καλή ιδέα ο χρήστης να εχει ενα trial ώστε να δει στην πράξη περι τίνος πρόκειται. Αλλο να δει ενα 5λεπτο βίντεο στο youtube με ενα κομμάτι του μαθήματος και άλλο να το "κάνει ο ίδιος μονος του".
LiquidTroll Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Τα μαθήματα δεν είναι ασύγχρονα , δεν περιμένεις τίποτε... Ο μαθητής , με το που βάλει τους κωδικούς του , ξεκινάει τα βιντεο-μαθήματα και τις ασκήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα