iordanis77 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ληγει η καρτα που ειχα βγαλει προ τριμηνου, και παω να την ανανεωσω ηλεκτρονικα, οπως μου ειχαν πει... Πρωτα λεει πρεπει να εγγραφω, τι στοιχεια βαζω? και τι κλειδαριθμο? Μηπως με τους κωδικους του taxisnet?
Agnostos__ Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Οχι φιλε..αν δεν σου δωσανε στον οαεδ στοιχεια χρηστη και τον κλειδαριθμο πηγαινε εκει να τα παρεις.. 2
iordanis77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Mα στις επιλογες εγγραφης λεει Εγγραφή στο Σύστημα μέσω πιστοποίησης από την ΓΓΠΣΠιέστε το κουμπί για να μεταβείτε στη σελίδα της ΓΓΠΣ (Taxis).Θα σας ζητηθεί να δώσετε τους κωδικούς TAXISNET που διαθέτετε (Username / Password), προκειμένου να γίνει η αναγνώρισή σας από το σύστημα της ΓΓΠΣ και να ληφθεί το ΑΦΜ σας.Με το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ το οποίο θα δηλώσετε, θα γίνει διασταύρωση στοιχείων στο Μητρώο του Οργανισμού και στη συνέχεια θα οδηγηθείτε στην σελίδα μέσω της οποίαςθα γίνει η εγγραφή σας ως πιστοποιημένος χρήστης, στο σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (eServices IIS) του Οργανισμού,ώστε να κάνετε χρήση όλων των υπηρεσιών που διαθέτει ο Οργανισμός στους πιστοποιημένους χρήστες. Στο μεταξυ βρηκα το εγγραφο και εκανα κανονικη εγγραφη. Με τη δευτερη αλλαξα και το συνθηματικο, αφου με τη πρωτη δεν αλλαξε και χρειαστηκε να ξαναβαλω το λογαριθμο... Η "ονομασια χρηστη" δεν αλλαζει?
Mikeasdf Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εμενα το Σεπτεμβριο που εβγαλα μου ειχαν δωσει εναν 11ψηφιο κλειδαριθμο με κωδικο default τον οποιο αλλαξα οταν εκανα πρωτη φορα login στο site και εχω κανει 2 φορες ανανεωση απο το ιντερνετ χωρις προβλημα.
mary Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Εμενα το Σεπτεμβριο που εβγαλα μου ειχαν δωσει εναν 11ψηφιο κλειδαριθμο με κωδικο default τον οποιο αλλαξα οταν εκανα πρωτη φορα login στο site και εχω κανει 2 φορες ανανεωση απο το ιντερνετ χωρις προβλημα. me too. Ολα μια χαρα, ανετα κ χωρις ταλαιπωρια. Η "ονομασια χρηστη" δεν αλλαζει? μπαααα, αμφιβαλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα