Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σημερα ξεκινησαν οι αιτησεις, ξερω οτι γινετε μεσω υπουργειο εργασιας http://www.ypakp.grμε τους κωδικους που εχεις για την εφορεια.

Το θεμα ειναι που πας γιατι το μενουν ειναι χαοτικο και δεν βλεπω επιλογη για να κανω κλικ για να κανω αιτηση.

Εχει κανενας κανει την αιτηση ?

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι, θελει βασικα τα κερατα του.

Που σκατα βρισκω ποσο κανει η περουσια μου στο ε9 δεν λεει  :-(

Ζηταει κωδικους taxisnet?

ναι ζηταει και μετα θελει και πολλα αλλα στοιχεια

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε Anorymous, το έψαχνα και εγώ. Ελπίζω να μην είναι σαν εκείνο το περσινό που δεν το δικαιούνταν "φιλοξενούμενοι".

Τον NikosKallithea να ευχαριστεις πιο πολυ  :-D

Το εκανα πριν λιγο οχι ειναι και για φιλοξενουμενους αλλα τοτε πιανει ολο το οικογενιακο εισοδημα, εγω πχ μενω μονος και εχω εισοδημα 1920 ευρω,

Εσυ τωρα θα ειναι το δικος σου + οσον μενουν στο ιδιο σπιτι οποτε αν εχετε πανω 7 χιλιαδες δεν νομιζω να σε δεκτουν.

Υ.Γ

Η μαλακια ειναι που θελει το εισοδημα της περσινης δηλωσης και οχι το πραγματικο φετινο

Δημοσ.

ναι αυτο ειναι, θελει βασικα τα κερατα του.

Που σκατα βρισκω ποσο κανει η περουσια μου στο ε9 δεν λεει  :-(

Το Ε9 αναφερει την αντικειμενικη αξια των ακινητων σου.

Η μαλακια ειναι που θελει το εισοδημα της περσινης δηλωσης και οχι το πραγματικο φετινο

Ναι, μιλανε για το εισοδημα του 2013(!)

Δημοσ.

Το Ε9 αναφερει την αντικειμενικη αξια των ακινητων σου.

Ναι, μιλανε για το εισοδημα του 2013(!)

Οχι δε το λεει το Ε9 εσπασα το κεφαλι μου και το βρηκα, πατας εκει που λεει εκτυπωση εκκαθαρισης.

Ναι μεγαλη βλακεια αυτο, δηλαδη αν τωρα εισαι ανεργος και το 2013 ειχες εισοδημα δεν θα σε παρουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ρε Anorymous, το έψαχνα και εγώ. Ελπίζω να μην είναι σαν εκείνο το περσινό που δεν το δικαιούνταν "φιλοξενούμενοι".

Nομιζω οτι ειναι στις εξαιρεσεις αυτοι.Αλλα για δες το και εσυ καλυτερα

Δημοσ.

Δε ξέρω τις λεπτομέρειες και ούτε τι ακριβώς ορίζεται ως "φιλοξενούμενος" ... αν σκεφτώ μόνο το νόημα της λεξης φυσικό μου φαίνεται να μην καλύπτονται. Αν ΕΓΩ φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου δε θεωρείται αυτονόητο ότι ΕΓΩ πληρώνω το ρεύμα του φιλοξενούμενού μου  ? (και όχι το κράτος) ..

Δημοσ.

χαιρετε,εκει που γραφει username και password τι βαζω παιδια?τον κλειδαριθμο?η πρεπει να παω στην εφορια για να μου το βγαλουν τους κωδικους αυτοι?

τον κλειδαριθμο απο την εφορεια αν δεν εχεις πανε βγαλε, μπορεις επισης να πας και σε ενα ΚΕΠ να σου κανει την αιτηση.

Δε ξέρω τις λεπτομέρειες και ούτε τι ακριβώς ορίζεται ως "φιλοξενούμενος" ... αν σκεφτώ μόνο το νόημα της λεξης φυσικό μου φαίνεται να μην καλύπτονται. Αν ΕΓΩ φιλοξενώ κάποιον σπίτι μου δε θεωρείται αυτονόητο ότι ΕΓΩ πληρώνω το ρεύμα του φιλοξενούμενού μου  ? (και όχι το κράτος) ..

Απο οτι καταλαβα μπορει να κανει αιτηση και ο φιλοξενουμενος αλλα οχι για την παρτυ του αλλα για ολο το σπιτι εκτος φυσικα αν δεν ειναι συγγενης του οποτε αν παλι καταλαβα καλα μπορει να βγαλει μονο καρτα σιτησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...