Miracle Worker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Και εγώ επαρχία, από μία πόλη της Ηπείρου. Αλλά δε μου έχει έρθει ακόμα το pin.
GabrielConnor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο αδερφός μου που είχε κάνει αίτηση και είχε εγκριθεί παρέλαβε σήμερα κάρτα και pin. Δεν έχει πιστωθεί όμως κάποιο ποσό ακόμα. Τσέκαρα το site της Ανθρωπιστικής Κρίσης και έκανα και ένα ψάξιμο google, αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το πότε θα πιστωθεί η πρώτη δόση;
thant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Ο αδερφός μου που είχε κάνει αίτηση και είχε εγκριθεί παρέλαβε σήμερα κάρτα και pin. Δεν έχει πιστωθεί όμως κάποιο ποσό ακόμα. Τσέκαρα το site της Ανθρωπιστικής Κρίσης και έκανα και ένα ψάξιμο google, αλλά δεν βρήκα κάποια πληροφορία. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω για το πότε θα πιστωθεί η πρώτη δόση; Οι καρτες υπαρχουν στα ΚΕΠ αλλα περιμένουν εντολή δοθούν έτοιμες προς χρήση... μάλλον τετάρτη με πέμπτη. Όποιοι πήραν καρτα πιο νωρίς προφανώς ειναι η εξαίρεση αφου δεν εχει πιστωθεί καποιο ποσό. Οταν δοθούν οι καρτες θα εχουν πιστωθεί 4 μήνες, απο Απρίλιο εως Ιουλιο.
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Εγω σημερα πηρα το πιν την καρτα οχι ακομα αλλα απο οτι μου ειπαν αλλα παιδια τα κεπ τις δινουν ηδη, τα λεφτα θα μπουν στις επομενες μερες μεχρι την παρασκευη θα ξερουμε σιγουρα.
bedazzled Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Οταν δοθούν οι καρτες θα εχουν πιστωθεί 4 μήνες, απο Απρίλιο εως Ιουλιο. Δηλαδή θα έχει υπόλοιπο 4 x 70 = €280; Αυτό πότε λήγει; Ανάληψη σε μετρητό υποθέτω δεν είναι εφικτή. ΥΓ: Τίποτα σε ebanking υπάρχει για παρακολούθηση του υπολοίπου;
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δηλαδή θα έχει υπόλοιπο 4 x 70 = €280; Αυτό πότε λήγει; Ανάληψη σε μετρητό υποθέτω δεν είναι εφικτή. ΥΓ: Τίποτα σε ebanking υπάρχει για παρακολούθηση του υπολοίπου; 280 για 1 ατομο αν εχεις και αλλα μελη τοτε ειναι πιο πολλα, φυσικα και δεν μπορεις να παρεις μετρητα η καρτα ειναι μονο για αγορες τροφιμων. Το υπολοιπο θα το βλεπεις μεσω ΑΤΜ στην ερωτηση υπολοιπου, τα λεφτα θα υπαρχουν μεχρι το τελος του χρονου που τελιωνει το πραγραμμα.
thant Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ΥΓ: Τίποτα σε ebanking υπάρχει για παρακολούθηση του υπολοίπου; εφόσον διαθέτεις θα μπορεις και με ebanking, αλλα οπως ειπε ο φιλος παραπανω και μεσω ΑΤΜ. τα λεφτα θα υπαρχουν μεχρι το τελος του χρονου που τελιωνει το πραγραμμα. Αν υποθέσουμε οτι στο τελος του χρονου που τελιωνει το πραγραμμα υπαρχει στην καρτα υπόλοιπο που δεν εχει χρησιμοποιηθεί, αυτο το υπόλοιπο θα υπαρχει για παντα η πρεπει να καταναλωθει σε καποιο χρονικο περιθώριο?
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 280 για 1 ατομο αν εχεις και αλλα μελη τοτε ειναι πιο πολλα, φυσικα και δεν μπορεις να παρεις μετρητα η καρτα ειναι μονο για αγορες τροφιμων. Το υπολοιπο θα το βλεπεις μεσω ΑΤΜ στην ερωτηση υπολοιπου, τα λεφτα θα υπαρχουν μεχρι το τελος του χρονου που τελιωνει το πραγραμμα. Εγώ που θρέφομαι με μπύρα θα έχω πρόβλημα;
Anorymous Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αν υποθέσουμε οτι στο τελος του χρονου που τελιωνει το πραγραμμα υπαρχει στην καρτα υπόλοιπο που δεν εχει χρησιμοποιηθεί, αυτο το υπόλοιπο θα υπαρχει για παντα η πρεπει να καταναλωθει σε καποιο χρονικο περιθώριο? Απο αυτα που ξερω μολις ληξη το προγραμμα χανεις τα λεφτα Εγώ που θρέφομαι με μπύρα θα έχω πρόβλημα; μαλλον μονο οι χυμοι εινσι στα τροφιμα και νομιζω και τα αναψυκτικα, για απορρυπαντικά και τα σχετικα ουτε λογος.
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ετοιμο και το ηλεκτρονικο φακελωμα με το τι ψωνιζει ο καθενας....τι εχετε να πειτε για αυτο; Ψιλα γραμματα κατω κατω στο φυλαδιο που δινουν μαζι στον φακελο με ην καρτα
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 η καρτα ειναι μονο για αγορες τροφιμων. τεχνικά πως μπορεί να ελεγχθεί αυτό ? Αν πας σε ένα super-market και αντί για τρόφιμα αγοράσεις μπύρες, τι θα σε εμποδίσει ??? υπάρχει σύστημα που λέει ότι αυτός ο κωδικός είναι τρόφιμο και όχι κάτι άλλο ?
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οχι απλα τελος του μηνα μαλλον θα ελενχονται οι αγορες σου και θα σου πουνε μπυρες ηθελες;;; τον αλλο μηνα παρε τα @@ μας δεν σου μπαινουν χρηματα στην καρτα...
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οχι απλα τελος του μηνα μαλλον θα ελενχονται οι αγορες σου και θα σου πουνε μπυρες ηθελες;;; τον αλλο μηνα παρε τα @@ μας δεν σου μπαινουν χρηματα στην καρτα... xaxa .... καλό ... θες να με πείσεις ότι θα υπάρξει δημόσια υπηρεσία που θα το κάνει αυτό ? και άντε και το έκανε .... το κόστος του ελέγχου αυτού (αν δεν υπάρχει έτοιμο αυτόματο σύστημα) το σκέφτεται κανείς ? 1
bedazzled Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τελικά δεν θα μπουν αναδρομικά τα λεφτά 4 μηνών:http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/69582/ta-anadromika-gia-tin-karta-allileggyis-kai-to-epidoma-enoikiou τεχνικά πως μπορεί να ελεγχθεί αυτό ? Αν πας σε ένα super-market και αντί για τρόφιμα αγοράσεις μπύρες, τι θα σε εμποδίσει ??? υπάρχει σύστημα που λέει ότι αυτός ο κωδικός είναι τρόφιμο και όχι κάτι άλλο ? Στο εξωτερικό (π.χ. Αγγλία) πουλάνε μέχρι και video games στα supermarket... ευτυχώς εδώ είμαστε πίσω ακόμα. Τα ηλεκτρονικά του Lidl (π.χ. κάτι ξυριστικές) λέτε να περνάνε στην κάρτα;
stelios18120 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Χαχχααχαχαχαχα ποσο αρχιδια και γαμημενοι παιζει να ειναι;; κοροιδεψαν τοσο κοσμο που εχει αναγκη αυτα τα λεφτα να ψωνισει οτι θα παρει 280 ευρω αναδρομικα να αγορασει τροφιμα και τελικα τα λαμογια βαζουν μονο μια δοση;; χαχαχαχα ενταξει....τι να πεις.. αλλη μια κυβερνηση του κωλου τελικα (DrLo μπορει ν υπαρχει ετοιμο αυτοποιημενο συστημα ) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα