Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε καθε εκκαθαριστικο λογαριασμο μου ερχονται 50-80 ευρω ρυθμιζομενες χρεωσεις.. Ειναι φυσιολογικο; Μιλαμε για σπιτι 48τμ, αν παιζει καποιο ρολο.

Δημοσ.

Είναι τα κερατιάτικα για τα αιολικά/φωτοβολταϊκα (οι επιδοτήσεις) και υπολογίζονται με βάση την κατανάλωση ρευματος. Τυπικά ειναι το κόστος διανομής στο οποίο υπολογίζονται και τα καλωδια διασύνδεσης με σταθμους απε. Τα τετραγωνικά δεν εχουν σχέση. 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Εγώ είμαι φοιτήτρια σε μικρό σπιτάκι (ενοικιο) και ήρθε ο εκκαθαριστικός με ρυθμιζόμενες χρεώσεις 187,40! Τι γίνεται?! 

Δημοσ.

Σε καθε εκκαθαριστικο λογαριασμο μου ερχονται 50-80 ευρω ρυθμιζομενες χρεωσεις.. Ειναι φυσιολογικο; Μιλαμε για σπιτι 48τμ, αν παιζει καποιο ρολο.

Ανάλογα το ρεύμα που καις. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι μέρος της αξίας του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνεις, πχ στις 1.000kwh οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις φτάνουν τα 60€ περίπου.

Και όχι, δεν παίζουν ρόλο τα τετραγωνικά.

Παιδιά καλησπέρα! Εγώ είμαι φοιτήτρια σε μικρό σπιτάκι (ενοικιο) και ήρθε ο εκκαθαριστικός με ρυθμιζόμενες χρεώσεις 187,40! Τι γίνεται?!

Ε μάλλον καις πολύ ρεύμα.

Δημοσ.

Άσε φίλε, που να δεις σε έναν φίλο μου που έμενε σε ένα δώμα 40τμ, του ήρθε ο λογ/σμος και μέσα εκεί υπήρχε εκείνη η χρέωση στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για την χρήση-φθορά του δικτύου και ήταν 150 ευρώ ενώ η κατανάλωση ρεύματος ήταν κάτω από 1000kWh. Στο διαμέρισμα των γονέων του ακριβώς από κάτω τους ήρθε εξίσου πολύ υψηλή η συγκεκριμένη χρέωση, τους είπα να ζητήσουν επανεκκαθάριση από την ΔΕΗ, δεν γνωρίζω τι έπραξαν τελικά.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις πρακτικά αν δεις πως υπολογίζονται από το site της ΔΕΗ, είναι ένα + 60-80% επι των ανταγωνιστικών χρεώσεων.

Πες μας καταρχήν πόσες κιλοβατώρες έχεις καταναλώσει, η επιφάνεια του σπιτιού δεν έχει σχέση με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

Δημοσ.

Άσε φίλε, που να δεις σε έναν φίλο μου που έμενε σε ένα δώμα 40τμ, του ήρθε ο λογ/σμος και μέσα εκεί υπήρχε εκείνη η χρέωση στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις για την χρήση-φθορά του δικτύου και ήταν 150 ευρώ ενώ η κατανάλωση ρεύματος ήταν κάτω από 1000kWh. Στο διαμέρισμα των γονέων του ακριβώς από κάτω τους ήρθε εξίσου πολύ υψηλή η συγκεκριμένη χρέωση, τους είπα να ζητήσουν επανεκκαθάριση από την ΔΕΗ, δεν γνωρίζω τι έπραξαν τελικά.

Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις πρακτικά αν δεις πως υπολογίζονται από το site της ΔΕΗ, είναι ένα + 60-80% επι των ανταγωνιστικών χρεώσεων.

Πες μας καταρχήν πόσες κιλοβατώρες έχεις καταναλώσει, η επιφάνεια του σπιτιού δεν έχει σχέση με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

3308kW.....  k me prosektikh diaxeirhsh tou reumatos parakalw|!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...