Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 το θέμα είναι ότι δεν έχεις fastpath, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσεις... είτε στο speedtest είτε στο tracert από cmd...
frozex Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 το θέμα είναι ότι δεν έχεις fastpath, οπότε δεν υπάρχει κάτι για να κρατήσεις... είτε στο speedtest είτε στο tracert από cmd... για το άμα του θέματος μιλούσα... οπότε τους παίρνω ξανά τηλέφωνο και τους λέω τι; η μετατροπή σε fastpath απέτυχε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 απλά επέμενε...
frozex Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Λίγο offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω... Το firewall του router να το ενεργοποιήσω; Από μόνο του ήταν στο disable. Και κάτι ακόμα το αν το firewall είναι οff, είναι σαν να έχω όλες τις πύλες ανοιχτές ή πάλι πρέπει να ανοίξω πύλες;
me3ikan Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πάλι πρέπει να ανοίξεις πύλες. Αν θες να ανοίξουν όλες ενεργοποιείς το DMZ.
frozex Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 το firewall να το αφήσω έτσι ή να το πάω στο standard?
frozex Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 επικοινώνησα ξανά μου είπε να τρέξω "ping www.google.gr" στο cmd, του είπα τους χρόνους και λέει καλοί είναι; τι να κάνω να πάρω αύριο το πρωί να πέσω σε άλλο υπάλληλο ή είναι ΟΚ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Τι πάει να πει είναι καλό; Ζητάς fastpath κι αυτό δεν είναι...
frozex Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παρατήρησα - 10 ping σε συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς να φτάνει απότομα στα 300+ και το άλλο είναι μήπως έχω τέτοιες μετρήσεις επειδή δεν μένω Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 για να έχεις fastpath πρέπει το 2ο hop στο tracert να είναι κάτω από 10ms...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα