demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ενδιαφερομαι να αγορασω το LG G3 32GB μιας και είναι στα 350 ευρώ και με 3GB RAM οι επιλογές είναι ελάχιστες. Απλά διαβάζοντας σχετικά ποστ στα forums προσεξα οτι σε αρκετους βγηκε προβληματικο. Ισχυει αυτο ή εχουν διορθωθει τα οποια προβληματα υπηρχαν; Αξιζει τα 350 μου ευρώ;
Hyphen Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Υπάρχει και το σ5 στα λεφτά σου. Πάντως πολύ οι απογοητευμενοι από το g3 1
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Αν και θεωρώ τα 3G πλεονασμό, για τα 32G αξίζει. Υπήρχαν κάποια θέματα με λαγκ, τα οποία με το lollipop έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί. Αν ακόμα δεν είσαι ευχαριστημένος βάζεις nova launcher και τέλος.Από τεχνικής φύσης προβλήματα έχει αναφερθεί στις παλαιότερες παρτίδες κυρίως πως δημιουργείται ένα ράγισμα στο mini jack και σε άλλα κάποιος θόρυβος στο μεγάφωνο. Η εταιρία τα αναγνωρίζει και τα επιδιορθώνει άμεσα.Σαν κάτοχος της ''μικρής'' έκδοσης εδώ και 4-5 μήνες σου λέω προχώρα άφοβα 3
demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το εχω ψαξει και για το Samsun Galaxy S5 αλλα ο λογος που προτιμω την LG ειναι γιατι εχει καλυτερη υποστηριξη στις συσκευες τις σε σχεση με την Samsung. Ειχα ακομη διαβασει οτι σε θεμα συνδεσιμοτητας εχει χαμηλο σημα ισχυει κατι τετοιο; Οτι σε σχεση και με αλλα τηλεφωνα το σημα αλλα και το wifi δεν ηταν τοσο δυνατο οσο σε αλλα τηλεφωνα. Επισης κατα την χρηση του τηλεφωνου για κανα δυο παιχνιδια και σερφαρισμα στο ιντερνετ ανεβαζει αρκετα την θερμοκρασια του κινητου. Γι΄ αυτο και προβληματιζομαι.
GianniSM Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Το εχω ψαξει και για το Samsun Galaxy S5 αλλα ο λογος που προτιμω την LG ειναι γιατι εχει καλυτερη υποστηριξη στις συσκευες τις σε σχεση με την Samsung. Ειχα ακομη διαβασει οτι σε θεμα συνδεσιμοτητας εχει χαμηλο σημα ισχυει κατι τετοιο; Οτι σε σχεση και με αλλα τηλεφωνα το σημα αλλα και το wifi δεν ηταν τοσο δυνατο οσο σε αλλα τηλεφωνα. Επισης κατα την χρηση του τηλεφωνου για κανα δυο παιχνιδια και σερφαρισμα στο ιντερνετ ανεβαζει αρκετα την θερμοκρασια του κινητου. Γι΄ αυτο και προβληματιζομαι. ΟΛΑ ζεσταίνονται με την βαριά χρήση, αλλά το κινητό φροντίζει να κατεβάζει την ταχύτητα του επεξεργαστή σε αυτές τις περιπτώσεις για να μην γίνει ζημιά. Το μοναδικό πραγματικό μείον του είναι η μπαταρία, την μέρα στην βγάζει όμως με καλή χρήση, και σε σχέση με του S5 άντε να σου δώσει μισή ώρα λιγότερη οθόνη. Από κει και πέρα το σπίτι μου είναι μεζονέτα και ένας ρούτερ στο κάτω όροφο καλύπτει όλο το σπίτι. Επίσης δεν είδα διαφορά σε σχέση με το Moto G της γυναίκας μου. 1
demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστω Γιαννη!! Μαλλον θα προχωρησω με την αγορα του G3 1
Dealergr Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ζει κ βασιλεύει το λαγκ ακόμα κ τώρα. Ίσως όσοι λέτε για το ότι δεν εχει δεν έχετε ακουμπήσει άλλη ναυαρχίδα.
alexisargos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οτι σε σχεση και με αλλα τηλεφωνα το σημα αλλα και το wifi δεν ηταν τοσο δυνατο οσο σε αλλα τηλεφωνα. Αυτό το αντιμετώπισα απ' όταν πέρασα την 5.0. Με δύο επαναφορές βελτιώθηκε. Η άλλη συσκευή που άφησα με το 4.4.2 δέ μασάει. Για τη θερμοκρασία δέν αντιμετωπίζω θέμα, αλλά δέν παίζω παιχνίδια.
demflou Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Ακομη μια επιλογη που εχω δει ειναι το OnePlus One που και αυτο με €350 εχεις 64GB και 3GB RAM. Απο τα δυο εσεις πιο θα μου προτεινετε; Απλα για το OnePlus One με απασχολει και το θεμα του service οπου η LG ειναι αριστη.
mpeliaris Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Έχω lg g3 32gb εδώ και 4-5 μήνες. Το δουλεύω με Nova launcher και πραγματικά το lag που κάποιοι λένε είναι μηδαμινο.. Το σήμα του είναι μια χαρά και η κεραία του WiFi είναι σούπερ. Πχ της κοπέλας μου iPhone 5s WiFi δεν πιάνει ποτέ. Το lg καμπάνα. Και κάτι Samsung πάλι στην δουλειά εκεί που δεν πιάνουν το δικό μου πιάνει μια χαρά. Η κάμερα τα σπάει και η οθόνη. Ο μόνος λόγος που θα το έδινα είναι η μπαταρία.το δουλεύω αρκετά και δεν μου βγάζει την μέρα. Καλό θα είναι κάποιοι που δεν έχουν το κινητό να μην εκφέρουν λανθασμένες απόψεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα