Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να μου προτείνετε 2-3 σελίδες με ωραία diy projects, τα οποία να είναι βατά και με σωστή επεξήγηση.

Ο λόγος που ανοίγω το θέμα είναι γιατί αν και έψαξα στο youtube, τα περισσότερα βίντεο είτε σου λένε σε 3' πως να φτιάξεις καθιστικό είτε απαιτούν εξοπλισμό που καλά καλά δεν τον έχουν επαγγελματίες!

Επομένως, θα ήθελα κάτι απλό και κατανοητό για έναν αρχάριο σε diy εργασίες.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο μεγάλο - πολύπλοκο είναι αυτό που θες να φτιάξεις τόσο πιο πολύ εξοπλισμό χρειάζεσαι....

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω, απλά είδα κάτι βίντεο που για μια βιβλιοθήκη, χρησιμοποιούσαν εργαλεία που ξεπερνούσαν άνετα το χιλιάρικο και δεν τα διαθέτει σε καμία περίπτωση ο μέσος ερασιτέχνης..

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνουν για να φαίνεται και πιο εύκολο....φαντάσου να σου έλεγαν ότι κόβεις τα ξύλα με πριόνι χειρός, τρίβεις με γυαλόχαρτο, βιδώνεις χωρίς ηλεκτρικό κατσαβίδι κλπ...:)

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνουν για να φαίνεται και πιο εύκολο....φαντάσου να σου έλεγαν ότι κόβεις τα ξύλα με πριόνι χειρός, τρίβεις με γυαλόχαρτο, βιδώνεις χωρίς ηλεκτρικό κατσαβίδι κλπ... :)

Δεκτό αλλά εγώ αυτά τα εργαλεία έχω και με αυτά θα το φτιάξω, επομένως, θα προτιμούσα κάποιες οδηγίες βασισμένες σε αυτά!

Ετσι γενικα δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αν θελεις κατι πιο συγκεκριμένο ισως ριξουμε καμια ιδεα

Για ξυλουργικές εργασίες ενδιαφέρομαι. Του τύπου γραφεία, καρέκλες, βιβλιοθήκες κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...