Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω πρωτότυπο δώρο αποφοίτησης για κοπέλα και αγόρι (αδερφό) μαξ budget 350+150.

Για πείτε ιδέες; Δονητες και παντόφλες έχουν άπαντες.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάχνω πρωτότυπο δώρο αποφοίτησης για κοπέλα και αγόρι (αδερφό) μαξ budget 350+150.

Για πείτε ιδέες; Δονητες και παντόφλες έχουν άπαντες.

παντόφλες με δονητή έχουν όμως; :-D

Δώστους μετρητά! Αν μου δίναν 350 ευρώ στο χέρι θα ήταν καλύτερο απ'οποιοδήποτε ακριβό δώρο.Αλλιώς πάρε τους κάτι που να το χρειάζονται..Εμείς δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

* Kindle Paperwhite για όποιον διαβάζει περισσότερο

* Ρολόι π.χ.:

for the lady

http://www.amazon.co.uk/Michael-Kors-Stainless-Chronograph-Womens/dp/B008FQQM2G/ref=sr_1_110?s=watch&ie=UTF8&qid=1429793747&sr=1-110&keywords=woman+watch

for the lad

http://www.amazon.co.uk/Police-Armor-Multifunction-Watch-P14378JSR-12P/dp/B00UVD1LTU/ref=sr_1_65?s=watch&ie=UTF8&qid=1429793852&sr=1-65&keywords=man+watch

* Βιβλία του κλάδου τους π.χ.:

http://www.amazon.co.uk/Structural-Analysis-Historic-Buildings-Preservation/dp/0471315451/ref=sr_1_7?s=books&ie=UTF8&qid=1429794022&sr=1-7&keywords=civil+engineer+books

* Κανα σετ keyboard/mouse π.χ.:

41P9j-DX4vL.jpg41YBMMvVyoL.jpg

* Για την κοπέλα καμιά τσάντα επίσης σετ με πορτοφόλι:

61hR12mecnL._UX522_.jpg

κλπ κλπ κλπ ανάλογα τα γούστα τους, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Μπορεί π.χ. να θέλουν να πάνε καμια εκδρομή, ή κάποιος/ά να μαζεύει σπάνιες φιγούρες από anime, ή να είναι φανατικός/ή gamer και 1002 άλλα πράγματα.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 2
Δημοσ.

Από πότε κάνουν δώρα σε αποφοιτήσεις...? Επειδή διάβασαν και κατάφεραν να πάρουν πτυχίο? :P

Κι εγώ ότι κερνάει αυτός που παίρνει πτυχίο ήξερα κι άντε να του πας κανένα γλυκό / γλάστρα :)

Δημοσ.

Στους φίλους στην αποφοίτηση πάντα παίρνεις καλό δώρο . Καλο δε σημαινει απαραιτητα ακριβο , μπορεί να ειναι και συναισθηματικό.

Ε , και αυτός με τη σειρά του το βράδυ κερνάει μπουκάλια

Δημοσ.

Στους φίλους στην αποφοίτηση πάντα παίρνεις καλό δώρο . Καλο δε σημαινει απαραιτητα ακριβο , μπορεί να ειναι και συναισθηματικό.

Ε , και αυτός με τη σειρά του το βράδυ κερνάει μπουκάλια

Εμείς τηρούμε μόνο το 2ο σκέλος :P

Δημοσ.

Ο ένας είναι ο αδερφός μου η άλλη η κοπέλα μου.

Όπως έγραψε κι άλλος πιο πάνω δεν ψάχνω απαραίτητα κάτι ακριβό αλλά κάτι που θα τους μείνει και θα το εκτιμήσουν

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/4/2015 στις 12:21 ΠΜ, fylatos είπε

Ο ένας είναι ο αδερφός μου η άλλη η κοπέλα μου.

Όπως έγραψε κι άλλος πιο πάνω δεν ψάχνω απαραίτητα κάτι ακριβό αλλά κάτι που θα τους μείνει και θα το εκτιμήσουν

Τελικα τι τους πηρες; 😂 Ειμαι στην ιδια ακριβως θεση, ψαχνω δωρο για τον αδερφο μου που ειναι λιγο δυσκολος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...