The_Colonel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Την πατήσατε δεν θα ασχοληθούμε εδώ με μάρκες τσιγάρων και καπνών, σας ξεγέλασε ο τίτλος...Αυτό το τόπικ ειναι γύρο απο τον νεότερο ελληνικό κινηματογράφο, αλλά όχι μέσα απο το πρίσμα της τέχνης και της ιστορίας της, γιαυτό άλλωστε δεν έχει ανοιχτεί στο υποφόρουμ που ασχολείται με αυτά, αλλά μέσα απο την ματιά τον ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με αυτόν, κάποιες φορές τον αγαπούν κάποιες άλλες τον αγνοούν αλλά παρόλα αυτά ο ελληνικός κινηματογράφος νιώθει την ανάγκη να ανακλαστεί μέσα απο τις ζωές τους, τις ζωές μας, δεν ασχολείται με επιστημονική φαντασία ούτε με ιστορίες βγαλμένες απο την κρύπτη δεν προσπαθεί να πρωτοπορήσει να νεωτερίσει, όχι, απλά θέλει να ασχοληθεί με τις ζωές μας την καθημερινότητά μας... να πεί όλα αυτά που έχουμε πεί εμείς οι ίδιοι και όλα όσα θέλαμε να πούμε αλλά ποτέ δεν είπαμε... δεν είπαμε γιατι η ζωή δεν ειναι κινηματογράφος... αλλά ίσως ο κινηματογράφος ειναι η ζωή.Με αφορμή λοιπόν την 10η φορά που έχω δεί μια ταινία που αισθητικά με συγκλόνισε, τα φτηνά τσιγάρα, εκανα αυτό το τόπικ για να μιλήσουμε γενικά για την άποψη μας πάνω σε αυτή την ταινία αλλά και σε όποια άλλη πιστεύετε για τους όποιους λόγους πως είναι αντίστοιχή της.
Unabomber Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Funny Thread................ ΝΟΤ !!!!!!!!!! 3
NT1G Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Φαντάσου τώρα ένα μελλοντικό insomnia που να είχε ειδική υποκατηγορία, Κινηματογράφος & Τηλεόραση.Δεν θα ήταν καλή φάση; 6
The_Colonel Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Φαντάσου τώρα ένα μελλοντικό insomnia που να είχε ειδική υποκατηγορία, Κινηματογράφος & Τηλεόραση. Δεν θα ήταν καλή φάση; ........Αυτό το τόπικ ειναι γύρο απο τον νεότερο ελληνικό κινηματογράφο, αλλά όχι μέσα απο το πρίσμα της τέχνης και της ιστορίας της, γιαυτό άλλωστε δεν έχει ανοιχτεί στο υποφόρουμ που ασχολείται με αυτά.............. Φαντάζομαι ενα μελλοντικό insomnia όπου δεν θα προσπαθεί ο καθένας να πει την εξυπνάδα του ειδικά αν δεν έχει διαβάσει καν το OP για το οποίο θέλει να στείλει την εξυπνάδα...
Adon1s Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Γενικα και διαχρονικα ο Χαραλαμπίδης μου είχε μείνει στο μυαλό ως δήθεν , γαμάουα και ετσι . Δηθεν. Καποια στιγμη ειδα το "No budget story " και κινειται στο ιδιο επιπεδο νοοτροπιας με τα φτηνα τσιγαρα. Διαβασα και λιγο στα πεταχτα το βιογραφικο του και αναθεωρησα. Ο Χαραλαμπιδης ειναι αλλη φαση καλλιτεχνης,πιο κουλτουριαρης και ψαγμενοα που επειδη το αντιστοιχο κοινο ειναι δυσευρετο και στην Ελλαδα δε ζεις απο αυτό,αναγκαστικά ενίοτε κάνει καραγκιοζιλίκια τυπου "κατι τρεχει με τους διπλα" και τηλεπαιχνίδια για να την παλέψει. Και φαινεται οτι θελει να την παλεψει,μιας που σε αυτα φαινεται μουδιασμενος , σα να τον πεταξαν στον ωκεανο χωρις βαρκα. 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα σινεφίλ αλλά συμπαθώ τον Χαραλαμπίδη Επίσης ωραίες είναι οι ταινίες του Μάινα, όπως το Βαλκανιζατέρ, Μπραζιλέρο κλπ
paylidis Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εγω πάλι ειμαι πιο πολυ δεν του ολα ειναι δρόμος:Βιετνάμ (οποίος δε το ειδε Αξίζει να αφιερώσει μιάμιση ώρα) και γενικά του Βούλγαρη... 2
MT60RS Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 ^ ωραιες τανιες, ευχαριστες αλλα που σηκωνουν πολυ αναλυση αν εχεις διαθεση για προβληματισμο, μπορεις να τις δεις απο φουλ χαλαρα εως με διαθεση να "τις κρινεις σαν δημιουργια", χωρις να ταλαιπωρεισαι απο κουλτουρικες βλακειες της φασης "διαλογοι καθυστερημενων" το highlight του "ολα ειναι ο δρομος" ειναι ο Βεγγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις