insomnia888 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν έχω δει ποδοσφαιριστή με τρίχα!!! Για καλοκαίρι πάντως που τα πεσίματα στα μπαρ πάνε σύννεφο, πιστεύω ότι όλες τον γυμνασμένο άτριχο θα λιγουρευτούν πρώτα και θα ανταποκριθούν παρά στον αρκουδιάρη. Αρκεί να ανταποκριθεί και αυτός 1
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εγώ δηλαδή που είμαι αγύμναστος και τρίχας δεν....? Φτου έπρεπε να γίνω ποδοσφαιριστής. 1
insomnia888 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Εγώ δηλαδή που είμαι αγύμναστος και τρίχας δεν....? Φτου έπρεπε να γίνω ποδοσφαιριστής. Για εσένα ειδικά τα κορίτσια πέφτουν από τα μπαλκόνια 1
Ghost_Rider Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 να μην κοιταει τσουλαρες στην παραλια :devil: διαφωνω καθετως...ας κοιταξουν και αυτες να μην κουνανε την ουριτσα τους οκ?
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για εσένα ειδικά τα κορίτσια πέφτουν από τα μπαλκόνια Αυτοκτονούν δηλαδή. Τόσο μπάζος είμαι?
Vapir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 εμείς ξέρουμε ότι συνήθως όσοι ξημεροβραδιαζονται στα γυμναστήρια και κάνουν και αποτρίχωση, ειδικά με κερί (μπλαχ) δεν έχουν προτίμηση προς τα κορίτσια. Μυκονοοοοοος!!!! Για αυτό προτιμούμε τους νορμαλ ή αθλητικούς τύπους (μπάσκετ, ποδόσφαιρο) που δεν ξυρίζουν το κορμί τους. όσοι δεν κοιτάνε κάποιες γυναίκες γι αυτές είναι gay και όσες δεν κάθονται σε κάποιους άντρες αυτές είναι πουτάνες που ψάχνουν φράγκα Ελλαδάρα αθάνατη αχαχα 1
insomnia888 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτοκτονούν δηλαδή. Τόσο μπάζος είμαι? Κάθε άλλο όσοι δεν κοιτάνε κάποιες γυναίκες γι αυτές είναι gay και όσες δεν κάθονται σε κάποιους άντρες αυτές είναι πουτάνες που ψάχνουν φράγκα Ελλαδάρα αθάνατη αχαχα Δεν είναι οτιυ δεν μας κοιτάνε. Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο φόρουμ του men's health. "Gym ατριχος αρρενωπος ψάχνει να υποταχθεί κλπ".
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κάθε άλλο Δεν είναι οτιυ δεν μας κοιτάνε. Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο φόρουμ του men's health. "Gym ατριχος αρρενωπος ψάχνει να υποταχθεί κλπ". Oh you.. ! Προτείνω να βάλει το εν λόγω περιοδικό τριχωτό άνδρα για εξώφυλλο.
insomnia888 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Oh you.. ! Προτείνω να βάλει το εν λόγω περιοδικό τριχωτό άνδρα για εξώφυλλο. Τότε πολύ φοβάμαι δεν θα σε κυνηγάνε μόνο τα κορίτσια
Vapir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δεν είναι οτιυ δεν μας κοιτάνε. Αρκεί να ρίξεις μία ματιά στο φόρουμ του men's health. "Gym ατριχος αρρενωπος ψάχνει να υποταχθεί κλπ". δεν διαβάζω men's health κ λοιπές παπαρίτσες οπότε δεν ξέρω αλλα ναι οι gay προσέχουν την εμφάνιση τους , αυτό όμως δεν κάνει όποιον προσέχει gay όπως κ όποια ντύνεται προκλητικά δεν είναι πουτάνα επειδή οι πουτάνες ντύνονται προκλητικά στη δουλειά τους. Δεν συμφωνείς? Ίσως να μην εννοούσες αυτό που κατάλαβα όμως γενικολογίες τύπου" εμείς ξέρουμε ότι συνήθως όσοι ξημεροβραδιαζονται στα γυμναστήρια και κάνουν και αποτρίχωση, ειδικά με κερί (μπλαχ) δεν έχουν προτίμηση προς τα κορίτσια. Μυκονοοοοοος!!!! Για αυτό προτιμούμε τους νορμαλ ή αθλητικούς τύπους (μπάσκετ, ποδόσφαιρο) που δεν ξυρίζουν το κορμί τους. είναι καθαρό butthurt προς τους ομορφότερους και δυνατότερους άντρες επειδή ακριβώς δεν θα σας κοιτάξουν(Όχι εσένα, δεν σε γνωρίζω , σχήμα λόγου). Normal είναι ο άντρας ο μυώδης , αυτό είναι το normal στη φύση ,το αρσενικό έχει μυική δύναμη και υποτάσσει τους άλλους με τη βια. Η φύση είναι το normal , deal with it απλά επειδή αναφέρθηκες σε φυσιολογικό. Οι παίκτες μπάσκετ κ ποδοσφαίρου , τουλάχιστον όσοι δεν είναι σε επαγγελματικό επίπεδο συνήθος είναι στο normal όπως το εννοείς , δηλαδή αγύμναστοι, η μόνη τους ικανότητα είναι να τρέχουν κ να πετάνε/κλοτσάνε μια μπάλα, κάτι που μπορούν όλοι να το κάνουν, ακόμα και τα 12χρονα κοριτσάκια στους μαθητικούς αγώνες του δημοτικού. Τα πρότυπα στις μέρες μας προάγουν αδυναμία κ θηλυπρέπεια , θέλουν τον άντρα ένα βήμα πριν να γίνει γυναίκα φοβισμένο κ αδύναμο κ αυτό είναι και το comfort zone για τις γυναίκες λόγο ανασφάλειας ή αδυναμίας να έχουν το καλύτερο κ γιαυτό υποτίθεται πως το επιλέγουν. μη το πάρεις στραβά δεν στα γράφω επιθετικά κ στους άντρες εδω μέσα που αποκαλούν όσες δεν τους κάθονται πουτάνες τα ίδια τους έχω γράψει , δεν είναι θέμα φύλου , είναι θέμα νοοτροπίας
ribo7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Νόμιζα ότι η ερώτηση αφορά καλοκαιρινές περιπέτειες, άρα το κάθε φύλο θα κοιτάξει όμορφα χαρακτηριστικά στον άλλον (ή και καθόλου, αυτοί που δεν έχουν στάνταρντς και απλά θέλουν να τον βρέξουν/φάνε). Προφανώς αν θες κάτι πιο σοβαρό δε θα ασχοληθείς με ένα άτριχο ψώνιο ή τουλάχιστον οι πιθανότητες είναι να μην προχωρήσει ή φάση.Πάντως διαφωνώ με το ότι οι γκόμενες δε θέλουν να κοιτάει ο άλλος τσουλάρες στην παραλία. Υπάρχουν και αυτές που γουστάρουν τέτοιους τύπους και τους προτιμούν από τα παιδάκια που θα σε έχουν στα ώπα ώπα στην παραλία.
Glikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τότε πολύ φοβάμαι δεν θα σε κυνηγάνε μόνο τα κορίτσια Δεν εννοούσα εμένα στο εξώφυλλο. Βρε κάτι μου λέει ότι με ξέρεις εσύ! Ομολόγα ποια είσαι. )
Donalhioy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 κ όποια ντύνεται προκλητικά δεν είναι πουτάνα επειδή οι πουτάνες ντύνονται προκλητικά στη δουλειά τους. 2
Vapir Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δεν εννοούσα εμένα στο εξώφυλλο. Βρε κάτι μου λέει ότι με ξέρεις εσύ! Ομολόγα ποια είσαι. ) το δεύτερο account σου πλάκα κάνω ρεεεεεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις