Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνοντας για φθηνά/ερασιτεχνικά εργαλεία ώστε να κάνω κάτι μερεμέτια και diy projects στο σπίτι, είδα ότι η συγκεκριμένη εταιρία έχει κατακλύσει την αγορά!

Προφανώς και γνωρίζω ότι δεν είναι metabo και πως ότι πληρώσεις παίρνεις αλλά θα ήθελα όσοι γνωρίζουν/κατέχουν εργαλεία αυτής της μάρκας να μου πουν αν αξίζουν στα χρήματά τους (για καθαρά ερασιτεχνική χρήση πάντα) ή όχι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

ειναι ενα-δυο κλικ καλυτερα απο τα noname του praktiker. εχω ενα κρουστικο και ενα τυπου dremel καμια 10ρια χρονια τωρα, με μετρια χρηση δεν εχουν παθει τιποτα.

Δημοσ.

Πάρε από την κόκκινη σειρά, είναι ένα κλικ καλύτερα. Κατά τ' άλλα δεν είναι κακά.

Τα ανταλλακτικά που τα συνοδεύουν όμως είναι για πέταμα. Π.χ. σε δισκοπρίονο πάγκου Einhell που έχω, ο δίσκος έφυγε με το καλημέρα και μπήκε ένας DeWalt. Η μέρα με τη νύχτα. Αυτός που είχε ήταν απαράδεκτος. Βέβαια ο DeWalt δίσκος, είχε τα μισά λεφτά του μηχανήματος όλου.

Δημοσ.

Πήρα μία σέγα και δεν έχω προλάβει να τη δουλέψω ακόμα αλλά για τα 23.90 που έκανε φαίνεται σούπερ.

Σχετικά με τα ανταλλακτικά/αναλώσιμα όντως έχετε δίκιο, είχε μέσα ένα πριονάκι που δεν κάνει ούτε για να κόψεις ψωμί!

Ήθελα τώρα και ένα τριβείο και γιαυτό άνοιξα το θέμα, μην πάω και πάρω και το τριβείο και στο τέλος βγουν και τα δύο μάπα..

Αυτό http://www.skroutz.gr/s/4316264/Einhell-TH-OS-1520.html πως σας φαίνεται για ελαφριές εργασίες?

Δημοσ.

Στο τριβείο, αν σκέφτεσαι να το χρησιμοποιείς αρκετά, σημαντικά είναι:

Θόρυβος

(για σένα και τους άλλους).

Δυνατότητα αναρρόφησης της σκόνης

Πολύ σημαντικό. Μπορεί να μην την μαζεύει όλη αλλά τουλάχιστον το πιο πολύ. Επίσης αν για το "μάζεμα" χρειάζεται τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας ή είναι "αυτάρκες". (η σκόνη από το τρίψιμο, στα μεγάλα νούμερα, είναι αρκετά ψιλή και στομώνει εύκολα τα φίλτρα).

Το αν είναι απλά για μεγάλες επιφάνειες ή και ψιλοδουλειές

πχ αυτό που ανέφερες βλέπω ότι παίρνει τα κλασσικά μεγάλη ορθογώνια γυαλόχαρτα. Αν λοιπόν το θέλεις για να τρίψεις μεγάλες επιφάνειες (πχ σανίδες) είναι οκ. Αν όμως νομίζεις ότι θα χρειαστείς κάποιες ψιλοδουλειές ή γωνίες τότε έχει θέμα.

Δημοσ.

Σχετικά με τον θόρυβο, για 2-3 ώρες το μήνα που θα δουλέψει δεν νομίζω να υπάρχει θέμα, άσε που θα είμαι και σε υπόγειο.

Αναρρόφηση έχει με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας, οπότε είμαι οκ κι από εκεί.

Το θέμα είναι ότι εγώ θα το δουλεύω πιο συχνά σε μικρές επιφάνειες (μικρότερες του μισού τετραγωνικού μέτρου) και άντε να τρίψω και 3-4 φορές κανένα ξύλο για κάποιο γραφείο/βιβλιοθήκη. Λες να έχω θέμα όταν η επιφάνεια που θέλω να τρίψω είναι μικρότερη του τριβείου και να σκίζει τα γυαλόχαρτα? Μήπως πρέπει να πάω σε κάτι τέτοιο http://www.skroutz.gr/s/4298313/Einhell-Delta-TH-DS-19.html ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...