Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι μου 'ρχεται να βγάλω να πουλάω «νερό εμπλουτισμένο με μονοξείδιο του υδρογόνου» προς 2€ / 330 ml. Πολλοί θα ψαρώσουν. Κάνει καλό στην υγεία, θα λέω.

• Like 4
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Acqua di Cristallo Tributo a Modigliani – $60,000 per 750 ml

agua.jpg

This is probably the most expensive bottled water in the world. At $60,000 per 750 ml, this ought to quench your thirst and empty your pocket. The water is sourced from either France or Fiji. If you really think about it, this is not really that expensive considering the fact that the bottle is made of solid gold that weighs 24 karats. The bottle was designed by Fernando Altamirano of Tequila Ley fame, the makers of one of the most expensive spirits in the world. He is also credited with the design of the Cognac Dudognon Heritage Henri IV, considered the most expensive cognac bottle in the world. Aside from the solid gold bottle, there were also versions in gold matte, silver, silver matte, crystal and a variety of combinations of all these.  The non-solid gold bottles sell for $3,600 dollars. The bottles all come with a leather case. The water also contains 5 milligrams of gold dust.

Για golden shower ?   :-D

Δημοσ.

Αυτά τα νερά φωνάζουν "είμαι πλούσιος και δε ξέρω τι να τα κάνω"

Είναι κι αυτά τα προϊόντα "απαραίτητα"....:)

• Like 1
Δημοσ.

«Μού 'χει παραλύσει τα γόνατα το χερογλύκανο» φωνάζουν, αλλά 'νταξει: Εσύ το είπες με τακτ...

• Like 2
Δημοσ.

το χρημα σε βοηθαει να ζησεις εμπειριες

Η καλυτερη εμπειρια για τον σκυλο σου θα ειναι να τον κανεις μπανιο με τετοιο νερο

Μετα θα τον κρατας ακινητο για να μην τιναζεται και θα στραγγιζεις την πετσετα, για να μην παει σταγονα χαμενη

Δημοσ.

Αυτό το νερό το είχανε στο Αφοί Βασιλόπουλοι Delicatessen στη Σταδίου.  Τώρα βλέπω το κατάστημα έχει μεταφερθεί κάπου στην Κλαυθμώνος, μπορεί να το έχουν ακόμα, ρώτα τους αν θες στη σελίδα τους στο FB:

https://www.facebook.com/DelicatessenAphoiBasilopouloi

Δημοσ.

Με αφορμη το θεμα κοιταξα στο σουπερ και ειδα νερο Evian παρακαλω 1.7 ευρω τα 750 μλ  :confused:

Δημοσ.

Παντού τόσο ακριβό είναι αυτό; Ή εδώ έχει τόσο λόγω εισαγωγής κλπ;

Το εναμισάλιτρο μπουκάλι σε σουπερμάρκετ στη Γαλλία κάνει 55 με 60 λεπτά, στο Βέλγιο 75 με 80 και σε Ιρλανδία/Αγγλία κάπου στο 1 με 1,1 ευρώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...