Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ειναι τοσο παραλογο αυτο δηλαδη ? Ελεγχος σε ολες τις τραπεζες και τα Ε9 για αρχη και οσοι εντος ενα μηνα δεν δικαιολογουν το ποθεν αμεση κατασχεση και οχι προστιμο και βλακιες.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό .. περνας μια δίαταξη και τσουπ ... το 4+ μύρια γίνονται 1,8 και τέλος.

Για υπολόγισε τώρα πόσα επιδόματα ανεργίας είναι η διαφορά.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για τα δεινα τησ ελλαδασ φταινε οι ξενοι γιατι παντα ηξεραν τι εχει προσφερει η αρχαια ελλαδα και το αρχαιο ελληνικο πνευμα στισ επιστημεσ και στισ δικες τουσ χωρεσ που οταν εμεισ ειχαμε πολιτισμο αυτοι ηταν 1000 χρονια πισω. το μονο που χρειαζετε η ελλαδα τωρα ειναι ενασ ηγετησ τυπου χιτλερ που θα εισβαλει και κατακτησει σε ολη την ευρωπη. οσες χωρεσ ειναι βορειεσ και σκανδιναβικα κρατη πρεπει να δημευθει ολο το χρημα το χρυσο και τα τροφημα που εχουν οι χωρεσ αυτες και να φτασουν στην ελλαδα και αυτοι να πεινασουν, μονο ετσι θα τουσ τιμωρησουμε για αυτα που μασ προκαλεσανε 5 χρονια τωρα. το μονο που χρειαζομαστε ειναι υποστηριξη απο αμερικη ρωσια κινα. αν μοιραστουμε τα λεφτα που θα παρουμε με αυτουσ θα παρουν και ανταλαγμα.

Ωραια τα λες αλλα σε βρισκω πολυ μετριοπαθη μπροστα στον εχθρο, εγω το ειχα πει αυτο που θα επρεπε να κανουμε ειναι να αγορασουμε μερικες πυρηνικες κεφαλες απο Ρωσια, να βομβαρδισουμε ολη την ΕΕ και στο τελος να μεινουμε μονοι μας στο Ευρω και σιγα σιγα να γινουμε υπερδυναμη σαν την Αμερικη. Και μετα παμε και στην κινα/βορεια κορεα κτλπ και κανουμε δουλιτσες και εκει.

ez game ez life..

• Like 3
Δημοσ.

Βασικά ο anonymous το υποστήριξε αυτό για τις τράπεζες. Η τράπεζα δεν είναι υποχρεωμένη να κοιτάει αν τα λεφτά που έχει κάποιος είναι φορολογημένα ή όχι, η δουλειά της στο φορολογικό κομμάτι είναι να στείλει στοιχεία στις ελεγκτικές αρχές με την κίνηση του λογαριασμού το ιστορικό, το ύψος των καταθέσεων και στοιχεία των δικαιούχων, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εφορία.

Θα μπορούσαν να ειχαν ενα καλο σύστημα edi και οι δυο μεριές και να παιζαν μπάλα σαν άνθρωποι. Λύσεις υπαρχουν και χωρις έξτρα δημόσιους υπαλλήλους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να αφαιρέσεις το δικαίωμα να ασκηθεί έφεση γιατί είναι αντισυνταγματικό.

Ενω ειναι συνταγματικο να κοβω συνταξεις, να φορολογω 100 φορες την ακινητη περουσια ακομα και σε ανεργους ?

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό .. περνας μια δίαταξη και τσουπ ... το 4+ μύρια γίνονται 1,8 και τέλος.

Για υπολόγισε τώρα πόσα επιδόματα ανεργίας είναι η διαφορά.

Τι θες να πεις με αυτο οτι αν γινει κατι τετοιο θα ανεβει η ανεργια ?

Επεξ/σία από Anorymous
Δημοσ.

Τι θελετε να γινει δηλαδη ?

Απλα θα φαει η μυγα σιδερο και κουνουπι ατσαλι

Καποιοι θα θησαυρισουν εις βαρος αλλων και καποιοι θα καταστραφουν ολοκληρωτικα

Σε καθε καταστροφη γεννιουνται ευκαιριες καθως γινεται αναδιανομη του πλουτου

Δημοσ.

Ενω ειναι συνταγματικο να κοβω συνταξεις, να φορολογω 100 φορες την ακινητη περουσια ακομα και σε ανεργους ?

Με ρωτάς αν είναι συνταγματικό να μπαίνουν επιπλέον φόροι και εγώ σου λέω για το δικαίωμα του καθενός για προσφυγή σε δικαστήριο, άκυρο παράδειγμα. Δεν μπορείς να απαγορέψεις από κανέναν να προσφύγει και ακόμα και να το κάνεις θα υπάρχουν συνέπειες. Ακόμα και τα φυσικά πρόσωπα που λες οτι πλήρωσαν ένα σωρό χρήματα στα ακίνητα και στο εισόδημα, έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν.

Επειδή το μακραίνουμε με τα παραδείγματα και βγαίνουμε offtopic. Αν πιστεύεις οτι κάποια στιγμή θα γίνουν αυτά που λες και θα μειωθούν οι φόροι σε αυτούς που πρέπει από χρήματα που θα συλλεχθούν από την φοροδιαφυγή πίστευέ το, δικαίωμά σου. Εγώ επειδή θέλω να έχω ρεαλιστικότερη ματιά και άποψη και να μην νομίζω οτι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρα θερινής νυχτός που ακούμε σε κάθε προεκλογική περίοδο, λέω οτι δεν θα γίνει τίποτα και πάλι θα πληρώνουμε κερατιάτικα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Τώρα για το τι θα συμβεί, εδώ θα είμαστε σε 2-3 χρόνια και θα τα λέμε.

Δημοσ.

Με ρωτάς αν είναι συνταγματικό να μπαίνουν επιπλέον φόροι και εγώ σου λέω για το δικαίωμα του καθενός για προσφυγή σε δικαστήριο, άκυρο παράδειγμα. Δεν μπορείς να απαγορέψεις από κανέναν να προσφύγει και ακόμα και να το κάνεις θα υπάρχουν συνέπειες. Ακόμα και τα φυσικά πρόσωπα που λες οτι πλήρωσαν ένα σωρό χρήματα στα ακίνητα και στο εισόδημα, έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν.

Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα δεν εχει να χασει τιποτα αν το δοκιμασει, στην τελικη παιρνει τα λεφτα τωρα που τα εχει αναγκη και οταν και αν δικαιωθει ο αλλος βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...