Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα δεν ξερω τι ρολο βαραγε ο μπαρμπας.Απλα θα σου πω οτι παιζει να εργαζοταν κιολας επειδη εχω ενα φιλο ο οποιος εκανε παραλαβες παραδοσεις σε μαγαζια,και επρεπε να ακολουθησει μια συγκεκριμενη διαδρομη και σε συγκεκριμενη ωρα ,χρονος δεν υπηρχε για να κατεβει και να παει ποδαρατο οποτε, μηνανακι και πεζοδρομος.Δεν ειχε αλλη επιλογη

Φίλε, όπως είπα και στο προηγούμενο post μου, ήταν Κυριακή πρωί. Πόσοι κάνουν παραδόσεις σε καταστήματα Κυριακές; Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν, είναι ΠΕΖΟδρομος. Δεν είναι ούτε μηχανόδρομος, ούτε αυτοκινητόδρομος, ούτε καν ποδηλατόδρομος. Η μηχανή του δεν έπρεπε να είναι εκεί πάνω σε καμία περίπτωση.

FIY: Στην επιστροφή από τη βόλτα πέτυχα  τον "κύριο" να πίνει την καφεδούμπα του στο Μικέλ και η μηχανή παρκαρισμένη φαρδιά-πλατιά πάνω στον πεζόδρομο. Έβγαλα το κινητό από την τσέπη να πάρω τηλ την τροχαία, αλλά με παρακάλεσε η σύζυγος να μην το κάνω γιατί τζάμπα θα χαλιόμασταν και θα χαλούσαμε και η μέρα μας.

Πεζόδρομος Καλαμαριάς. Ένα μικρός κομμάτι Ινδίας στην Θεσσαλονίκη :) Μου λείπει ο άτιμος... Μέχρι και μικέλ άνοιξε έμαθα

Φίλε, η Ινδοί είναι γατάκια μπροστά μας. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να διαβάσει ένα περσινό άρθρο μου εδώ, σχετικά με το άλλο κομμάτι του πεζόδρομου της Καλαμαριάς, αυτό της οδού Μεταμορφώσεως.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω να ταξιδέψω με αεροπλάνο πολλάάά χρόνια (προτιμώ αυτά με το αυτοκίνητο) αλλά ακόμα κι εγώ ξέρω ότι στο αεροδρόμιο (αλλά και σε πλοίο, κτελ, κλπ) ούτε τυρόπιτα. Ή αν θέλω πχ τυρόπιτα ξέρω ότι θα "τσούξει" πιο πολύ και από μεξικάνικο φαγητό με έξτρα ταμπάσκο.

Εννοείται βέβαια πως αυτό δεν δικαιολογεί τις τιμές.

Στα πλοία οι τιμές είναι νορμάλ :)

Δημοσ.

ε δεν θα τις ελεγα και νορμαλ απλα οχι υπερβολικα τραγικες.

Δεν έχω δει παράλογες τιμές σε πλοίο τα τελευταία χρόνια...

Δημοσ.

Δεν έχω δει παράλογες τιμές σε πλοίο τα τελευταία χρόνια...

πιο  δρομολογιο κάνεις - περαμα σαλαμινα ? :lol: :D

• Like 1
Δημοσ.

πιο  δρομολογιο κάνεις - περαμα σαλαμινα ? :lol: :D

χαχαχα όχι το έκανα πιο παλιά αυτό! :P

Τα bluestar και τα υπόλοιπα για Κυκλάδες μια χαρά τιμές έχουν :)

• Like 1
Δημοσ.

80 λεπτά το νερό στα μπλουσταρ δεν το λες και οικονομικό.

Ειδικά όταν αγοράζουν 25 λεπτά την εξάδα.

80 λεπτά; Πως έχω την εντύπωση ότι είναι 35;

Δημοσ.

80 λεπτά; Πως έχω την εντύπωση ότι είναι 35;

Πιο ευκολα βρισκεις κτηριο στο  Νεπάλ που να μην εχει παθει καμμια ζημια απ τον σεισμο παρα νερο στα 35 λεπτα σε πλοιο  Ζιο:)

• Like 2
Δημοσ.

Πιο ευκολα βρισκεις κτηριο στο  Νεπάλ που να μην εχει παθει καμμια ζημια απ τον σεισμο παρα νερο στα 35 λεπτα σε πλοιο  Ζιο :)

Τι να πω, μπορεί να έχετε δίκιο. Δεν ξέρω γιατί έχω αυτή την εντύπωση πάντως! Τα υπόλοιπα είχαν νορμάλ τιμές πάντως, καφέδες, snacks κλπ. (βασικά είχαν τιμές καφετέριας στεριάς ας πούμε)

Μήπως είναι ένα μεγαλύτερο μέγεθος που το πουλάνε 80 λεπτά; Δηλαδή όχι τα 500ml που είναι το κλασσικό μικρό μπουκάλι

• Like 1
Δημοσ.

Το Καλοκαίρι πήγα στην αστυνομία να καταθέσω κάποια έγγραφα για ανανέωση διαβατηρίου,και να κάνω μια εξουσιοδότηση στους γονείς μου να το παραλάβουν επειδή θα έλειπα.

Παραδίνω τα χαρτιά στο αρμόδιο τμήμα και μετά από ερώτηση μου, με παραπέμπουν στον αξιωματικό υπηρεσίας για να σφραγίσει την εξουσιοδότηση.

Πάω στο γραφείο. Ο υπεύθυνος αστυνομικός έχει λειώσει στην χιλιοστή φορά της επανάληψης του Κωστανίνου και Ελένης, και για αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να πάρει την σφραγίδα. Η σφραγίδα ήταν σε ένα συρτάρι γραφείου μπροστά μου. Μου λέει να την πάρω εγώ και να σφραγίσω το χαρτί.

Ανοίγω το συρτάρι, και βλέπω πως μέσα υπάρχει το περίστροφο του και ένα μπλοκ με πρόστιμα!

Για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πέρασαν διάφορα σενάρια από το μυαλό μου...

• Like 10
Δημοσ.

Το Καλοκαίρι πήγα στην αστυνομία να καταθέσω κάποια έγγραφα για ανανέωση διαβατηρίου,και να κάνω μια εξουσιοδότηση στους γονείς μου να το παραλάβουν επειδή θα έλειπα.

Παραδίνω τα χαρτιά στο αρμόδιο τμήμα και μετά από ερώτηση μου, με παραπέμπουν στον αξιωματικό υπηρεσίας για να σφραγίσει την εξουσιοδότηση.

Πάω στο γραφείο. Ο υπεύθυνος αστυνομικός έχει λειώσει στην χιλιοστή φορά της επανάληψης του Κωστανίνου και Ελένης, και για αυτό τον λόγο δεν μπορούσε να πάρει την σφραγίδα. Η σφραγίδα ήταν σε ένα συρτάρι γραφείου μπροστά μου. Μου λέει να την πάρω εγώ και να σφραγίσω το χαρτί.

Ανοίγω το συρτάρι, και βλέπω πως μέσα υπάρχει το περίστροφο του και ένα μπλοκ με πρόστιμα!

Για μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πέρασαν διάφορα σενάρια από το μυαλό μου...

Δώσε το μπλοκάκι στην κοπελιά πριν που άφηνε τα post-it. Θα πιάσει τόπο..

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...