zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αλλο οι τιμες "καφετεριας" αλλο οι τιμες "κυλικειου" (=υπαρχει για να καλυψει αναγκη) Ο χώρος είναι σαν καφετέρια πάντως Κι επίσης είσαι ελεύθερος να φέρεις ό,τι θέλεις από δικά σου φαγητά και ποτά!
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ναι, αλλα αν καποιος δεν εχει προνοησει ειναι αναγκασμενος να τα ακουμπησει σε αυτους μπορει ο αλλος να αλλαξει 3-5 μεσα μεχρι να φτασει καπου ή αλλος να ταξιδευει με οικογενεια
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σκηνικό Γαλάτσι, πάνω στην Βεϊκου: περιμένω στο φανάρι, στην διάβαση πεζών, ν'ανάψει το φανάρι να περάσω. Εκείνη την στιγμή προσπαθεί να παρκάρει ένας ΠΑΝΩ στην διάβαση κάνοντας όπισθεν. Εννοείται μ'έχει χεσμένη και συνεχίζει και συνεχίζει και σχεδόν πέφτει πάνω μου. Και βγάζει το κεφάλι του και λέει με νεύρα 'Κοπελιά δεν με βλέπεις ότι παρκάρω;;;;;; Κάνε στην άκρη, εμποδίζεις!!'. Τελικά το καλύτερο για τέτοιους μαλάκες είναι να μην κουνηθώ ούτε εκατοστό, να μην ρίξω ούτε βλέμμα και να κάνω σαν να είναι απλά άλλο ένα ενοχλητικό έντομο. Ο τύπος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό όσο περίμενα το φανάρι μου να περάσω :') τελικά του έκανα ένα talk to the hand ενώ διέσχιζα τον δρόμο. Ελπίζω να έπιασε λίγο το νόημα.
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ναι, αλλα αν καποιος δεν εχει προνοησει ειναι αναγκασμενος να τα ακουμπησει σε αυτους μπορει ο αλλος να αλλαξει 3-5 μεσα μεχρι να φτασει καπου ή αλλος να ταξιδευει με οικογενεια Τέλος πάντων, προσωπικά βρίσκω τις τιμές νορμάλ (τουλάχιστον τόσο νορμάλ που να μην μου ταιριάζει η αναφορά τους σε θέμα με τέτοιο τίτλο )
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 ε ναι, καμμια σχεση τα μεγθη Σκηνικό Γαλάτσι, πάνω στην Βεϊκου: περιμένω στο φανάρι, στην διάβαση πεζών, ν'ανάψει το φανάρι να περάσω. Εκείνη την στιγμή προσπαθεί να παρκάρει ένας ΠΑΝΩ στην διάβαση κάνοντας όπισθεν. Εννοείται μ'έχει χεσμένη και συνεχίζει και συνεχίζει και σχεδόν πέφτει πάνω μου. Και βγάζει το κεφάλι του και λέει με νεύρα 'Κοπελιά δεν με βλέπεις ότι παρκάρω;;;;;; Κάνε στην άκρη, εμποδίζεις!!'. Τελικά το καλύτερο για τέτοιους μαλάκες είναι να μην κουνηθώ ούτε εκατοστό, να μην ρίξω ούτε βλέμμα και να κάνω σαν να είναι απλά άλλο ένα ενοχλητικό έντομο. Ο τύπος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό όσο περίμενα το φανάρι μου να περάσω :') τελικά του έκανα ένα talk to the hand ενώ διέσχιζα τον δρόμο. Ελπίζω να έπιασε λίγο το νόημα. σε τετοιες περιπτωσεις (αν εχεις χρονο για χασιμο) κανεις τον χτυπημενο "ΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!!!" καπακια παιρνεις ασθενοφορο και αστυνομια πας επειγοντα για εξετασεις ασθενοφορο μαλλον δε θα παιξει, οποτε τραβιεται αυτος και αστον να σε παρακαλει ιδρωμενος και να προσευχεται μην εχεις παθει τιποτα
*nenya* Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Α ρε γαμώτο δεν είχα χρόνο για τέτοια σκηνικά! (άσε που δεν είμαι και καλή ηθοποιός και δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα )
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 δεν θελει ηθοποιια, μονο ορεξη και χρονο για μανουρα η στιγμη που (μολις σε δει να μιλας στο τηλ) αλλαξει εκφραση και συμπεριφορα, θα αξιζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ bonus: υπαρχει περιπτωση να αλλαξει οπτικη προς τους πεζους μετα απο αυτο
Xvipes Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Σκηνικό Γαλάτσι, πάνω στην Βεϊκου: περιμένω στο φανάρι, στην διάβαση πεζών, ν'ανάψει το φανάρι να περάσω. Εκείνη την στιγμή προσπαθεί να παρκάρει ένας ΠΑΝΩ στην διάβαση κάνοντας όπισθεν. Εννοείται μ'έχει χεσμένη και συνεχίζει και συνεχίζει και σχεδόν πέφτει πάνω μου. Και βγάζει το κεφάλι του και λέει με νεύρα 'Κοπελιά δεν με βλέπεις ότι παρκάρω;;;;;; Κάνε στην άκρη, εμποδίζεις!!'. Τελικά το καλύτερο για τέτοιους μαλάκες είναι να μην κουνηθώ ούτε εκατοστό, να μην ρίξω ούτε βλέμμα και να κάνω σαν να είναι απλά άλλο ένα ενοχλητικό έντομο. Ο τύπος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό όσο περίμενα το φανάρι μου να περάσω :') τελικά του έκανα ένα talk to the hand ενώ διέσχιζα τον δρόμο. Ελπίζω να έπιασε λίγο το νόημα. Γονατιά στο φτερό να μπει μέσα και μετά του λες "σόρρυ προσπαθούσα να περάσω τη διάβαση και μπήκες μπροστά μου"
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 να το προτεινεις αυτο να το κανει γυναικα στον μεσο ελληναρα, ο,τι καλυτερο
zio10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 να το προτεινεις αυτο να το κανει γυναικα στον μεσο ελληναρα, ο,τι καλυτερο Και να του πεις "γ..ω τη μάνα σου" επίσης δεν είναι ό,τι καλύτερο
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 αυτο θα το καταπιει μολις καταλαβει οτι σε πατησε, και μολις δει να βγαινει κινητο θα αλλαξει κοσμοθεωρια 1
dimitris13sg Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 <p>Σκηνικό Γαλάτσι, πάνω στην Βεϊκου: περιμένω στο φανάρι, στην διάβαση πεζών, ν'ανάψει το φανάρι να περάσω. Εκείνη την στιγμή προσπαθεί να παρκάρει ένας ΠΑΝΩ στην διάβαση κάνοντας όπισθεν. Εννοείται μ'έχει χεσμένη και συνεχίζει και συνεχίζει και σχεδόν πέφτει πάνω μου. Και βγάζει το κεφάλι του και λέει με νεύρα 'Κοπελιά δεν με βλέπεις ότι παρκάρω;;;;;; Κάνε στην άκρη, εμποδίζεις!!'. Τελικά το καλύτερο για τέτοιους μαλάκες είναι να μην κουνηθώ ούτε εκατοστό, να μην ρίξω ούτε βλέμμα και να κάνω σαν να είναι απλά άλλο ένα ενοχλητικό έντομο. Ο τύπος κόντευε να πάθει εγκεφαλικό όσο περίμενα το φανάρι μου να περάσω :') τελικά του έκανα ένα talk to the hand ενώ διέσχιζα τον δρόμο. Ελπίζω να έπιασε λίγο το νόημα.</p> Καλά είναι κάποιοι οδηγοί τελείως ότι να 'ναι. Και κάποιοι συνοδηγοί επίσης! Είχα πάει σε ένα μαγαζάκι στην πατησίων. Αφού τελείωσα τις δουλείες μου τέλος πάντων είπα να κάνω μια βόλτα. Όπως περπατούσα βλέπω έναν σε μικρή απόσταση απο εμένα να παρκάρει το αμάξι του με τις δύο ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, αλλά δεν έκανε κίνηση να βγει ούτε αυτός ούτε η συνοδηγός. Και όπως περνούσα από δίπλα ανοίγει η συνοδηγός την πόρτα απότομα και μου έριξε μια με την πόρτα που μου άλλαξε τον αδόξαστο :ρ "Ωχ σε χτύπησα;" Μου λέει Οοχι μωρέ..απλά μου αρέσει να πέφτω πανω σε πόρτες. 1
MT60RS Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 το χειροτερο που εχω ακουσει: ειναι ο αλλος με το μηχανακι και περναει αναμεσα απο τα αμαξια* για να φτασει στην αρχη του φαναριου ξαφνικα νιωθει κατι να τον χτυπαει απο αριστερα (στην αρχη νομιζε οτι τον χτυπησε καμμια πορτα) τι ηταν; ταριφας, που περιμενοντας στο φαναρι, αφησε το αμαξι στο δρομο και πεταχτηκε να παρει τσιγαρα. Ειδε οτι ανοιξε το φαναρι και ετρεξε να προλαβει * με 20-25km/h, αλλα και παλι ειναι μεγαλη ταχυτητα για human, που λειτουργει native σε ταχυτητες μεχρι 3-4km/h (μαλλον πρεπει να 'ναι γυρω στα 40km/h)
Miracle Worker Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Τέλος πάντων, προσωπικά βρίσκω τις τιμές νορμάλ (τουλάχιστον τόσο νορμάλ που να μην μου ταιριάζει η αναφορά τους σε θέμα με τέτοιο τίτλο ) Για Κέρκυρα μια φορά οι τιμές είναι φιξντ και είναι όντως νορμάλ, τουλάχιστον τα βασικά (καφέδες, τοστ, νερά). Το νεράκι έχει 35 λεπτά και οι καφέδες σε τιμές take away. To booze είναι επίσης φτηνό, για τους μερακλήδες. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Για Κέρκυρα μια φορά οι τιμές είναι φιξντ και είναι όντως νορμάλ, τουλάχιστον τα βασικά (καφέδες, τοστ, νερά). Το νεράκι έχει 35 λεπτά και οι καφέδες σε τιμές take away. To booze είναι επίσης φτηνό, για τους μερακλήδες. ναι με 40€ μονο το αυτκοινητο τσιμπουκι θα πρεπε να σου κανουν οχι να σου χρεωνουν το νερο 35 λεπτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα