abeness Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Βρε παιδιά έχω κάμποσους φίλους αλλά πολλοί από αυτούς έχουν ονόματα τύπου Kgli-Dimitris ή GG-Kostas ή Megas-Megas και κάτι τέτοια κουλά… Στο μεταξύ πολύ από αυτούς δεν έχουν στην φωτό του προφιλ την φωτογραφία του προσώπου τους και μπερδεύομαι αν έχω καιρό να τους μιλήσω κ.λπ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρατάω σημειώσεις on-line μέσα στο fb ώστε να θυμάμαι ποιος είναι ο GG-Kostas π.χ.;;
pesis Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 καθε φορα που θα τους μιλας θα κανεις ενα print screen και θα τα αρχειοθετεις ξεχωριστα καθε συζητηση κατα ονομα
abeness Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε PESIS αλλά έλεγα μήπως υπήρχε κάποιο είδος addon στυλ σημειωματάριου... αυτο που λες καλό αλλά δύσχρηστο...
Backpacker Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Κάρφωσε τους με ριπορτ στο φβ για χρήση ψεύτικου ονόματος!! Θα βάλουν τα πραγματικά τους ονόματα και τέλος το πρόβλημα. (Χλαπατσόαπάντηση)
abeness Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Φίλε Backpacker καλή η σκέψη ... Όμως ΜΟΝΟ εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Θέλω να πω, εσείς τους θυμάστε ποιος είναι ποιος όλους;;;;
karaLRS Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 αν οι φίλοι είναι γνωστά πρόσωπα ναι τους θυμάσαι..
NikosKallithea Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σιγά τους φιλους που εχεις, αυτό είναι που λένε κακή χρήση μιας υπηρεσίας, οι περισσότεροι έχουν "φίλους" που ουτε καν ξέρουν ποίοι είναι, φίλοι στα τυφλά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα