Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΚ το ξέρω ότι είναι άκυρο.. αλλά εδώ και καιρό θέλω να γίνω ματατζής.. από τη μια δε τους συμπαθώ και έχω δει τι κάνουν σε πορείες, από την άλλη αν ήμουν εγώ δε θα τα έκανα αυτά. Δε το θέλω για να βγάζω το άχτι μου απλά μαρέσει σαν επάγγελμα. Είμαι για ψυχίατρο λέτε ή το βρίσκει κανείς λογικό/κατανοητό να θέλω κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

ΟΚ το ξέρω ότι είναι άκυρο.. αλλά εδώ και καιρό θέλω να γίνω ματατζής.. από τη μια δε τους συμπαθώ και έχω δει τι κάνουν σε πορείες, από την άλλη αν ήμουν εγώ δε θα τα έκανα αυτά. Δε το θέλω για να βγάζω το άχτι μου απλά μαρέσει σαν επάγγελμα. Είμαι για ψυχίατρο λέτε ή το βρίσκει κανείς λογικό/κατανοητό να θέλω κάτι τέτοιο;

Απλα δεν εχεις καταλαβει που πας να μπλεξεις και με ποιους.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι 22 χρονών (φέτος πήρα το πτυχίο μου). Θέλω να σπουδάσω χημικός/χημικός μηχανικός που ήταν το όνειρο μου πάντα. Η σχολή που τέλειωσα είχε μπόλικη χημεία και βιολογία οπότε τα αντίστοιχα μαθήματα των πανελληνίων τα έχω. Αυτά που φοβάμαι κυρίως είναι τα μαθηματικά και η φυσική. Λεφτά για φροντιστήρια δεν παίζουν αλλά έχω μπόλικα βοηθήματα. Θεωρείτε καταφερτό να γράψει κάποιος γύρω στα 17.000+ μόρια χωρίς φροντιστήριο με το υπόβαθρο που σας περιέγραψα; ΥΓ ενδιαφέρομαι για τις πανελλήνιες της επόμενης χρονιάς μιας και την προθεσμία για φέτος την έχασα.

ΥΓ2 δε θέλω να δώσω κατατακτήριες γιατί η ύλη τους έχει 2 μαθηματικά και 2 φυσικές και δε έχω ακούσει και πολλά περί μέσου στις κατατακτήριες. Ευχαριστώ.

Τι μεσολαβησε απο τις αρχες Απριλη?

Δημοσ.

Τι μεσολαβησε απο τις αρχες Απριλη?

Απλά είναι πολύ πιο εύκολο (σαν διάβασμα εννοώ) και πληρώνεσαι (οκ λίγα λεφτά κτλ αλλά είσαι σίγουρος. Την προσπάθεια μου για το χημικό θα την κάνω βέβαια. 

Δημοσ.

Ματατζής και χημικό μπορείς να τα συνδυάσεις.

Χαχαχα καλό! Νομίζω μάλλον με τραβάει και λίγο η στολή. Και πυροσβέστης είχα σκεφτεί αλλά δεν έβγαλα άκρη πως μπαίνεις. Δυστυχώς για στρατιωτικός πρέπει να σαι 21 και ειμαι 22 στα 23

Δημοσ.

Αν το σκέφτεσαι σοβαρά και δεν έχεις πάει στρατό, πήγαινε ειδικές δυνάμεις ή έφεδρος για να πάρεις τα μόρια. Μετράνε πολύ για πυροσβεστική/ ειδικός φρουρός και είσαι και μικρός, θα βγούνε προκηρύξεις μέχρι να σε πιάσει η ηλικία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...