Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ορισμός του τεχνοφασισμού.Κάποιος δουλεύει για να παίρνουν προμήθεια οι τραπεζίτες...

Δυστυχώς η αριστερά κυβερνάει τώρα που την χρειαζόμαστε στην αντιπολίτευση να ελέγχει τους μεγαλοκαρχαρίες προς όφελος του λαού

Αλήθεια δεν είναι ανισυνταγματικό το να μη μου επιτρέψουν να πληρώσω με μετρητά;

Ενταξει το σποιλερ με βρισκει συμφωνη... Στο απο πανω του μπορεις να επεκταθεις λιγο?? Οτι τι η αριστερα ηταν πιο επιτυχημενη σαν αντιπολιτευση και τωρα τι ?

• Απαντ. 386
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

btw : Αυτή η κάρτα αποδείξεων τι απέγεινε ???

Κάτι ποιο λογικό θα ήταν ένα μαζικό πρόγραμμα "επιστροφής" κάποιου μικρού ποσοστου από το κράτος στη πιστωτική, τόσο όσο θα δικαιολογούσε η αυξημένη χρήση τους (και άρα αυξημέα φορολογικά έσοδα) ... σαν πριμ.

Σε ποιά άλλη χώρα υπάρχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ και τέτοια ποσά ?

Μπορείς να μας δώσεις 1-2 παραδείγματα ?

My bad mate, you have right, δεν προσεξα το ''υποχρεωτικη'' :-)  

Oπως και να χει παντως, καλο ειναι να γινουν campaings για την χρηση των καρτων σε ολους τους τομεις.....

ισως θα μπορουν να ελεγχθουν καλυτερα οι συναλλαγες ετσι....

Οσο για τους τουριστες, πιστευω βολευει περισσοτερο να πληρωνουν με καρτες παρα cash..... για ολα τα ποσα εννοειται.

Ειτε απο murica ερθω , ειτε απο UK θα πρεπει να κανω αλλαγη σε euro καθε καλοκαιρι που ερχομαι διακοπες.....  ε, ειναι λιγο σπαστικο....

Δημοσ.

Οι μεγάλες ηλικίες να κοιτάξουν να ξεστραβωθούν και να μάθουν, δεν έχουν σκατά μέσα στο κεφάλι.

Ακόμα μου σπάνε τα νέυρα τα γερόντια που στήνουν 10 μέτρα ουρές έξω απο τις τράπεζες 8 το πρωί. Για 2-3 μέρες η τράπεζα είναι πριβέ στα γερόντια, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι αν οχι εσυ τοτε οι συνομηλικοι σου οταν θα γινουν γεροντια τα ιδια προβληματα θα χουν με την τοτε τεχνολογια.

Καποτε τα γεροντια αυτα ηταν πρωτοποροι στην τοτε τεχνολογια και κραζαν τους προηγουμενους...

• Like 1
Δημοσ.

ωχ, άρχισε η κλάψα, πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις κάρτα, πρέπει να μάθεις να πετάς αεροπλάνο πρώτα. Νομίζω οι τράπεζες έχουν στάνταρ προμήθεια απο κάποιο αριθμό και πάνω...

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξυ εχουν γινει χιλαδες κρατησεις δωματιων,αυτοκινητων κτλ.Πως να πεις στον πελατη ειτε οτι πρεπει να πληρωσει εξτρα 3-4% για την χρηση καρτας (να το επομιστει ο επιχειρηματιας και αυτο,ηδη οι τιμες ειναι εξευτελιστικες καποιες φορες) ειτε οτι πρεπει να πληρωσει με καρτα και οχι μετρητα (ξερω πολλους που προτιμουν να μην δινουν την καρτα τους)....

Το χειροτερο για μενα ειναι το δωρακι στις τραπεζες...

• Like 1
Δημοσ.

ωχ, άρχισε η κλάψα, πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις κάρτα, πρέπει να μάθεις να πετάς αεροπλάνο πρώτα. Νομίζω οι τράπεζες έχουν στάνταρ προμήθεια απο κάποιο αριθμό και πάνω...

Έχω την εντύπωση ότι προμήθεια υπάρχει για όλες τις συναλλαγές. Γι'αυτό πολλά καταστήματα προσπαθούν να αποφεύγουν τις κάρτες για μικρά ποσά

Δημοσ.

Ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι αν οχι εσυ τοτε οι συνομηλικοι σου οταν θα γινουν γεροντια τα ιδια προβληματα θα χουν με την τοτε τεχνολογια.

Καποτε τα γεροντια αυτα ηταν πρωτοποροι στην τοτε τεχνολογια και κραζαν τους προηγουμενους...

Όχι, δεν θα έχω τα ίδια προβλήματα γιατί θα θέλω να μάθω κάτι καινούριο και δεν θα είμαι κολλημένος. Τα σημερινά γερόντια μόλις πας να τους μάθεις κάτι αμέσως σε διώχνουν, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα.

Επίσης σιγά τους πρωτοπόρους. Μάθανε να οργώνουν με τρακτέρ και νόμιζαν οτι πετούσαν διαστημόπλοιο.

Δημοσ.

My bad mate, you have right, δεν προσεξα το ''υποχρεωτικη'' :-)  

Oπως και να χει παντως, καλο ειναι να γινουν campaings για την χρηση των καρτων σε ολους τους τομεις.....

ισως θα μπορουν να ελεγχθουν καλυτερα οι συναλλαγες ετσι....

Οσο για τους τουριστες, πιστευω βολευει περισσοτερο να πληρωνουν με καρτες παρα cash..... για ολα τα ποσα εννοειται.

Ειτε απο murica ερθω , ειτε απο UK θα πρεπει να κανω αλλαγη σε euro καθε καλοκαιρι που ερχομαι διακοπες.....  ε, ειναι λιγο σπαστικο....

Στα μπλε συμφωνούμε.

Για τα άλλα θα διαφωνήσω ... μπορεί όντως να διευκολύνεται , μπορεί όμως και όχι ... σε κάθε περίπτωση δε καψωνάρεις τον πελάτη σου ... η λογική είναι να του δίνεις όσο το δυνατό περισσότερες επιλογές, σε άλλες χώρες για να διευκολύνουν τουρίστες δέχονται και άλλα νομίσματα, όχι να "καταργείς" το δικό σου.

ΜΕ την ίδια λογική κάποιος που πετά με αεροπλάνο θα διευκολυνεται ίσως αν φορά παντοφλέ παπούτσια για να μη μπονάνε τα πόδια του ... δε κάνεις υποχρεωτικά τα παντοφλέ στα αεροπλάνα.

Εντωμεταξυ εχουν γινει χιλαδες κρατησεις δωματιων,αυτοκινητων κτλ.Πως να πεις στον πελατη ειτε οτι πρεπει να πληρωσει εξτρα 3-4% για την χρηση καρτας (να το επομιστει ο επιχειρηματιας και αυτο,ηδη οι τιμες ειναι εξευτελιστικες καποιες φορες) ειτε οτι πρεπει να πληρωσει με καρτα και οχι μετρητα (ξερω πολλους που προτιμουν να μην δινουν την καρτα τους)....

Αφού έτσι κι αλλιώς θα βάλουνε λένε τέλος διανυκτέρευσης , στην κάρτα θα κολλήσουν που πιθανότατα ήδη την χρησιμοποιούν.

• Like 1
Δημοσ.

Μακάρι να γίνει.
Το υποχρεωτική δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά πχ και στη Νορβηγία, κάποια πράγματα τα πληρώνεις υποχρεωτικά και μόνο μέσω κάρτας, δεν έχεις άλλη επιλογή. Ας ξεκινήσει πιλοτικά και σταδιακά θα φτιάξει.
Εμένα μου φαίνεται πολύ θετικό νέο.

Δημοσ.

τελευταια φορά που έκανα κράτηση σε ξενοδοχείο έγινε με κάρτα. Πόσοι κάνουν πλέον κράτηση τηλεφωνικά; 

Έχω την εντύπωση ότι προμήθεια υπάρχει για όλες τις συναλλαγές. Γι'αυτό πολλά καταστήματα προσπαθούν να αποφεύγουν τις κάρτες για μικρά ποσά

εξαρτάται, υπάρχει και flat rate, άλλωστε άνω των 70€ δεν ειναι μικροποσο

Δημοσ.

Όχι, δεν θα έχω τα ίδια προβλήματα γιατί θα θέλω να μάθω κάτι καινούριο και δεν θα είμαι κολλημένος. Τα σημερινά γερόντια μόλις πας να τους μάθεις κάτι αμέσως σε διώχνουν, δεν ενδιαφέρονται για τίποτα.

Επίσης σιγά τους πρωτοπόρους. Μάθανε να οργώνουν με τρακτέρ και νόμιζαν οτι πετούσαν διαστημόπλοιο.

Και συ εμαθες να twittaρεις και νομιζεις οτι **************

Οπου ********* βαλε οτι θα παιζει σε 60 χρονια.

Δημοσ.

Σε ολα λογικα...

Αλεξης Τσιπρας«Στα πολυτελή νησιά με μεγάλη κίνηση θέλουμε στις συναλλαγές πάνω των 50 – 70 ευρώ να υπάρχει αναγκαστικά η πληρωμή με πιστωτική κάρτα»,

Τελικα παει για ολα τα νησια πανω απο 3.000 κατοικους.Με ποια λογικη ειναι πολυτελες νησι η Κερκυρα,η Κρητη κτλ?

Δημοσ.

λογικά με την τουριστική κίνηση και τον τζίρο που παίζει σε κάθε σεζόν. Δε παίρνω και όρκο βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...