Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζω ερπη τουλάχιστον 5-6 φορές το χρόνο μια στο στόμα και μία κάτω απο την μύτη και όταν σκάει κοκκινιζει και μοιαζω με κουνελάκι και ντρέπομαι. Είμαι τριαντα μου πρωτο εμφανίστηκε στα 27. Αλοιφές, αυτοκόλλητα το μονο που μου κάνουν είναι να μου μαλακώνουν την πληγή και να ξανανοιγει συνέχεια. Κάνει 7-10 μέρες να μου περάσει και πλέον έχω καταλάβει οτι το βγάζω όταν δεν κοιμάμαι αρκετά και νιώθω κουρασμένη πολύ.

Δημοσ.

Eιναι λογικο να εμφανιζεται τοτε, γιατι αποτελει ευκαιριακη νοσο, που σχετιζεται αμεσα με καταστασεις κουρασης/σωματικης εξουθενωσης, αλλά ακομη περισσοτερο με περιοδους υπο στρεςς και αγχος. Οπότε, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αποφευγεις (οσο το δυνατον ειναι αυτο εφικτο βεβαια), καταστασεις υπερβολικης κουρασης, αυπνιας, πιεσης, αγχους. Ο επιχειλιος ερπης δεν ειναι μια ασθενεια που μπορει να εξαφανιστει, ερχεται και φευγει δυστυχως. Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι η προληψη που ανεφερα, και η θεραπεια με τις ειδικες αντιερπητικες αλοιφες /αντιβιωσεις που θα βρεις στα φαρμακεια. :)

• Thanks 1
Δημοσ.

Acyclovir και στις φασεις που σταζει κιτρινα ζουμια, τα σκουπιζεις ταμποναριστα και ξαναβαζεις. Πρεπει να κανει τον κυκλο του ομως, το acyclovir απλα μειωνει τις μερες που θα σου κρατησει. Τα αυτοκολλητα οντως δεν κανουν κατι, βολευουν ομως να τα φορας στη δουλεια ή σε άλλο μέρος που δεν μπορείς να πας με τη μουρη ολο φλυκταινες και μια παχια στρωση ασπρης κρεμας απο πανω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Βγάζω ερπη τουλάχιστον 5-6 φορές το χρόνο μια στο στόμα και μία κάτω απο την μύτη και όταν σκάει κοκκινιζει και μοιαζω με κουνελάκι και ντρέπομαι. Είμαι τριαντα μου πρωτο εμφανίστηκε στα 27. Αλοιφές, αυτοκόλλητα το μονο που μου κάνουν είναι να μου μαλακώνουν την πληγή και να ξανανοιγει συνέχεια. Κάνει 7-10 μέρες να μου περάσει και πλέον έχω καταλάβει οτι το βγάζω όταν δεν κοιμάμαι αρκετά και νιώθω κουρασμένη πολύ.

Να απαλλαγείς δεν γίνεται οριστικά. Zovirax πάντα μαζί σου και όταν νιώσεις πως κάτι πάει να βγει (πριν σκάσει μύτη όμως) το προλαβαίνεις άμεσα. Βγάζω απο μικρό παιδί αλλά πλέον το καταλαβαίνω πως θα βγεί ...πριν βγεί και έτσι έχω σχεδόν 2 χρόνια να μου εμφανιστεί (οπτικά) κάτι.

Επίσης από τότε που ένας φαρμακοποιός πρότεινε βασιλικό πολτό για τη μείωση της εμφάνισης του επιχείλιου έρπη, όντως είδα αποτέλεσμα (μπορεί να είναι και αυθυποβολή αλλά το αποτέλεσμα μετράει)! :)

• Like 1
Δημοσ.

παμε και στα βασικα.

α.δεν υπαρχει λογος να ντρεπεσαι.δεν εισαι η μονη που εχεις ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια.οποτε δεν βρισκω λογο να ντρεπεσαι για κατι που ειναι φυσιολογικο.

τωρα για αυτο που λες οτι εμφανιζεται οταν δεν κοιμασε αρκετα και οταν εισαι κουρασμενη αυτο ισως ειναι λογικο με την εννοια οτι πεφτει λιγο το ανοσοποιητικο soy.εκει ισως να βοηθουσε αρκετα καποια πολυβιταμινη οπως και λιγο γυμναστικη οποτε να εισαι πιο Power και πιο μεγαλη ενεργεια.η κουραση ειναι και αποτελεσμα του να μην γυμναζεται καποιος.

Hope it helped.

Δημοσ.

Μεγλαη μαλακια! Ενω δεν ειχα ποτε εβγαλα πρωτη φορα οκτωβρη κ απο τοτε εχω βγαλει 4-5 φορες. Και τωρα εχω :P

Οπως ειπωθηκε, το θεμα ειναι να χεις παντα ζοβιραξ αλοιφη, κ εγω πια με το που βλεπω να σκαει βαζω αμεσως.

Διαβασα οτι υπαρχουν τροφες κ συςτατικα που τον "βοηθουν" , οπως ειναι η καφεινη. Κι η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους μηνες πινω καφε ενω πριν δεν επινα.

Δημοσ.

Μεγλαη μαλακια! Ενω δεν ειχα ποτε εβγαλα πρωτη φορα οκτωβρη κ απο τοτε εχω βγαλει 4-5 φορες. Και τωρα εχω :P

Οπως ειπωθηκε, το θεμα ειναι να χεις παντα ζοβιραξ αλοιφη, κ εγω πια με το που βλεπω να σκαει βαζω αμεσως.

Διαβασα οτι υπαρχουν τροφες κ συςτατικα που τον "βοηθουν" , οπως ειναι η καφεινη. Κι η αληθεια ειναι οτι τους τελευταιους μηνες πινω καφε ενω πριν δεν επινα.

μηπως θα ηταν καλο και για αλλους λογους να μην πινεις καφε????λεω εγω τωρα.

Δημοσ.

Κι εγώ καμιά φορά βγάζω και μάλιστα ακριβώς στο ίδιο σημείο, και το καταλαβαίνω απο την 1η στιγμή οτι πάει να σχηματιστεί. Τότε βάζω αυτά τα διαφανή αυτοκόλλητα απο τα φαρμακεία, και κάνουν τρομερή δουλειά. Εκτός οτι δεν νιώθεις αυτό το κάψιμο, ο έρπης φεύγει σε μόλις 2-3 μέρες χωρίς να "σκάει" ή να "ανοίγει".

Δημοσ.

Οταν πέσει ο οργανισμός μου , είτε απο αρρώστια , είτε απο στρες , είτε απο στεναχώρια ,

πάντα πετάω.

Ενα καλό μέτρο εντιμετώπισης είναι το λάδι , όταν πάει να βγει. Το αντιμετωπίζει στην αρχή.

Μετά . Zovirax και άγιος ο Θεός.

Δεν απαλάσεσαι με τίποτε. Δεν παίζει. Είναι ιός , ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει , και τον έχουμε όλοι

μέσα μας.

Δημοσ.

Οταν πέσει ο οργανισμός μου , είτε απο αρρώστια , είτε απο στρες , είτε απο στεναχώρια ,

πάντα πετάω.

Ενα καλό μέτρο εντιμετώπισης είναι το λάδι , όταν πάει να βγει. Το αντιμετωπίζει στην αρχή.

Μετά . Zovirax και άγιος ο Θεός.

Δεν απαλάσεσαι με τίποτε. Δεν παίζει. Είναι ιός , ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει , και τον έχουμε όλοι

μέσα μας.

Όχι ολοι. Απλά καποιοι απο εμας τον εχουμε αντιμετωπισει,άλλοι τον εχουμε φυσιολογικά χωρίς ποτέ να εκδηλωθεί νόσος, και οι λιγότεροι τον έχουν ενεργό σε δράση :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...