NotebookFreak Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα..λοιπον μπουταρα πρωτη φορα τον υπολογιστη μου, κ οταν τον εκλεισα δουλευε το ανεμιστιρακι της μητρικης(γκριφον Ζ97)...αναγκαστηκα να πατησω κουμπι για να σταματησει...εχω κανει καμια πατατια η ετσι κανουν τα καινουρια συστηματα??? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2015 από NotebookFreak
NotebookFreak Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 windows 8 εχεις εγκατεστημενα? ta 7 Ο υπολογιστης σβηνει τελειως και το ανεμιστηρακι τον χαβα του.....για κανα 2λεπτο τουλαχιστον κ μετα σταματαει κ αυτο
nikolas_kriti Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Κάνε κανα reset το bios....ή βγάλε την μπαταρία της μητρικης...(εκτος ρευματος το pc) Πατα 2-3 φορες το start buttom ασε το χωρίς μπαταρία για κανα 5 λεπτο και βαλε την μετα παλι και δες! ta 7 Ο υπολογιστης σβηνει τελειως και το ανεμιστηρακι τον χαβα του.....για κανα 2λεπτο τουλαχιστον κ μετα σταματαει κ αυτο
nikos903 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο bios έχει μια επιλογή fan overtime (στο monitor), αν σε ενοχλεί ο ανεμιστήρας γύρνα το σε disabled και θα κλείνει μαζί με το σύστημα. Πάντως αν δεν ενοχλεί μην το σβήσεις, επειδή η μητρική αυτή είναι φούλ στην ψήκτρα ένα παραπάνω κρύωμα πριν το κλείσιμο κακό δεν θα έκανε....
conkal Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο bios έχει μια επιλογή fan overtime (στο monitor), αν σε ενοχλεί ο ανεμιστήρας γύρνα το σε disabled και θα κλείνει μαζί με το σύστημα. Πάντως αν δεν ενοχλεί μην το σβήσεις, επειδή η μητρική αυτή είναι φούλ στην ψήκτρα ένα παραπάνω κρύωμα πριν το κλείσιμο κακό δεν θα έκανε.... μα θα κρυωσει μονη της αργα αργα ετσι και αλλιως...
NotebookFreak Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ευχαριστω παιδια...το εφτιαξα απο βιος ...αν κ πιστευα οτι εχω συνδεσει κατι λαθος οποτε τωρα που ξερω θα το αφησω να δουλευει 1 λεπτακι......οποιος εχει κανεναν καλο οδηγο για την συγκεκριμενη μητρικη ασ μου στειλει πμ...ειμαι τερμα ασχετος με αυτα κ οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη..
nikos903 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 μα θα κρυωσει μονη της αργα αργα ετσι και αλλιως... Όντως, αυτό είναι σίγουρο αλλά τα εξαρτήματα της μητρικής όσο πιο πολλές ώρες είναι ζεστά τόσο πιο πολύ καταπονούνται, θεωρητικά δηλαδή αφήνοντας τα ανεμιστήρια να δουλέψουν μετά για να ψυχθεί το σύστημα αυξάνεις την ζωή των εξαρτημάτων. Βέβαια αυτό υποθέτω απευθύνεται σε OCers που την ζορίζουν την μητρική αλλά και σε κανονική λειτουργία το να τρέξει λίγο παραπάνω ο ανεμιστήρας κακό δεν κάνει, αν δεν ενοχλεί δηλαδή γιατί οχι... @TS To manual της μητρικής τα γράφει όλα, ένα διάβασμα καλό θα έκανε για να ξέρεις τις δυνατότητες της. Link 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα