stevengreeceGR Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα ήθελα κάποια κάρτα ώστε να την βάλω στο ταμπλετ μου, ή στο κινητό για να μπορώ να μπαίνω στο ιντερνέτ και από τις δυο συσκευές. Σαν hotspot, και αν γίνεται μα κατεβασω εφαρμογή hotspot στο ταμπλετ νου γιατί δεν έχει. Υπάρχει κάποια φθηνή με πάνω από 1GB και γύρω στα 5-10€. Αν έχει περισσότερα GB καλύτερα ακόμα.
revvok Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δεν έχω πολλή καλή εικόνα, αλλά για δες αυτό http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__cosmote-internet-Any-Way-5GB/section/Personal
NikosKallithea Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Θα ήθελα κάποια κάρτα ώστε να την βάλω στο ταμπλετ μου, ή στο κινητό για να μπορώ να μπαίνω στο ιντερνέτ και από τις δυο συσκευές. Σαν hotspot, και αν γίνεται μα κατεβασω εφαρμογή hotspot στο ταμπλετ νου γιατί δεν έχει. Υπάρχει κάποια φθηνή με πάνω από 1GB και γύρω στα 5-10€. Αν έχει περισσότερα GB καλύτερα ακόμα. Δεν ειναι ολα υα πράγματα θεμα εφαρμογής, αν δεν το υποστηρίζει το υλικο, απλα δεν γινετε.
me3ikan Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δεν ειναι ολα υα πράγματα θεμα εφαρμογής, αν δεν το υποστηρίζει το υλικο, απλα δεν γινετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον είναι θέμα εφαρμογής, όλα τα κινητα υποστηρίζουν hotspot πλέον απλά για κάποιο λόγο μερικοί κατασκευαστές αφαιρούν τη δυνατότητα από το ui τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα