Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λες ? Συνηθως για τετοιες θεσεις λενε οτι πρεπει να εχεις διπλωμα και να εχεις δικο σου αμαξι που εγω δεν εχω τιποτα απο τα δυο.

Στην Αθήνα τουλάχιστον όχι. Αυτά τα "υποκαταστήματα", που συνήθως λειτουργούν κάπως σαν φραντσάιζ, απασχολούν ιδιοκτήτη/ διευθυντή, 1 μηχανογράφο, 1 γραμματέα, 2-3 recruiters και 20 ασφαλιστικούς συμβούλους. Οπότε εκτός της σπάνιας περίπτωσης που σε θέλουν για μηχανογράφο/ recruiter, μάλλον για ασφαλιστή θα σε θέλουν.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην βασανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις που δεν ξέρεις τι παίζει.

Πήγαινε και θα δεις.

καλα ρε απλα κουβεντα να κανουμε :)

Στην Αθήνα τουλάχιστον όχι. Αυτά τα "υποκαταστήματα", που συνήθως λειτουργούν κάπως σαν φραντσάιζ, απασχολούν ιδιοκτήτη/ διευθυντή, 1 μηχανογράφο, 1 γραμματέα, 2-3 recruiters και 20 ασφαλιστικούς συμβούλους. Οπότε εκτός της σπάνιας περίπτωσης που σε θέλουν για μηχανογράφο/ recruiter, μάλλον για ασφαλιστή θα σε θέλουν.

Μηχανογραφικο γιατι ειναι δυσκολο ? Τηλεφωνητης δεν παιζει επισης, ο αδερφος μου εχει δουλεψει στο παρελθον σε οδικη βοηθεια χωρις να εχει εμπειρια ποτε στο παρελθον σε κατι τετοιο.

Δημοσ.

Έπρεπε να του πεις.. αφού θα ρθω που ρθω.. κοίτα να με τρατάρεις και κάτι  :-D, κανά κοκορέτσι, κανά λουκάνικο χωριάτικο. Να μην πας τσάμπα  :-D.  

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα με πηραν τηλεφωνο για συνεντευξη απο γνωστη εταιρεια , τσεκαρα τα στοιχεια και ειναι οκ.

Αν και η θεση ειναι ασχετη και μαλλον δεν εχω τα τυπικα προσοντα θα παω φυσικα γιατι ποτε δεν ξερεις τι θεση ειναι και φυσικα δεν ειμαι σε θεση να αποριπτω θεσης εργασιας.

Οι αποριες μου ειναι: 

1. Πως βρηκαν το τηλεφωνο μου
  2. Για με πηραν αφου ειμαι ασχετος με τον συγκεκριμενο τομεα

Πηγαινε να δεις απο κοντα και γραψε μας την εμπειρια σου..

Αλλωστε δεν εχεις να χασεις κατι ;)

Δημοσ.

Λοιπόν στο γράφω από τώρα και θα μου πεις αν έπεσα μέσα.

Εθνική Αφαλιστική - Ασφαλιστικός/Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος.

Δημοσ.

Και τι σου είπαν δηλαδή στο τηλέφωνο; Δε σου είπαν που σε βρήκαν;

Για σας μου λεει σας παιρνω για μια θεση εργασιας που εχετε στειλει βιογραφικο, εκει μενω μαλακας αλλα επειδη σπανια με καλουν λεω ναι πειτε μου και το περασα στο ντουκου.

Λοιπόν στο γράφω από τώρα και θα μου πεις αν έπεσα μέσα.

Οχι Ιντεραμερικαν την οποια την θεωρω σοβαρη εταιρεια και για αυτο μου εκανε εντυπωση.

Να πουλάς ασφάλειες δηλαδή;

Δεν ξερω μπορει, στο τηλεφωνο μου ειπαν σας θελουμε για την στελεχωση νεου υποκαταστηματος που θα δρα στον χρηματοοικονομικο κλαδο.

Δημοσ.

σε τεοιες δουλειες πολλοι πάνε αλλά λίγοι κάθονται...

Δημοσ.

σε τεοιες δουλειες πολλοι πάνε αλλά λίγοι κάθονται...

Ειναι πολυ απαιτιτικη η ειναι με ποσοστα ?

Δημοσ.

Ειναι πολυ απαιτιτικη η ειναι με ποσοστα ?

Mε ποσοστα εκπληρωσης στοχων κυριως…. 

Δημοσ.

Α καταλαβα σε φαση αν δεν πουλησεις 10 συμβολαια παιρνεις τα ραπαπα μου ε ?

• Like 1
Δημοσ.

Α καταλαβα σε φαση αν δεν πουλησεις 10 συμβολαια παιρνεις τα ραπαπα μου ε ?

yeap, something like that… 

Δημοσ.

yeap, something like that… 

Ειχα δουλεψει 3 μηνες σαν φοιτητης σε μια εταιρεια ερευνων και δεν ειχα βγαλει σχεδον τιποτα, ελπιζω να μην ειναι παλι τα ιδια.

• Moderators
Δημοσ.

για αυτο εγω οταν μιλαω για δουλεια και ρωταω απο μισθο ακουω "ε,να ειναι ετσι" λεω ενα γεια και φευγω.

Αυτο με τα ποσοστα ειναι η πιο μεγαλη απατη για τους εργαζομενους. Ειναι τσαμπα διαφημιση και ενα ειδος MLM

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...