panos2171 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κάποτε οι πωλητές βγάζαν ΤΑ λεφτά, με το που έπεσε η ''πελατεία'' έχουν καταντήσει τα μεγαλύτερα κορόιδα. Γυρνάνε όλη μέρα για 1-2 συμβόλαια, δεν πετυχαίνουν προφανώς το στόχο,δεν πληρώνονται όπς λέει ο Spect κάνουν και τσάμπα διαφήμιση. Μ αρέσει πάντως που δίνουν πιασάρικα ονόματα για να τσιμπίσεις. Στέλεχος χρηματοοικονομικού κλάδου ακούς και λες ουάου!!!
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτές οι εταιρείες είναι απάτη. Κατά 99% ψάχνουν εξωτερικό συνεργάτη για να πουλάει ασφάλειες με ποσοστά. Είναι κάτι σαν το σχήμα της πυραμίδας. Οι πιο πάνω βγάζουν πολλά χρήματα ενώ οι πιο κάτω πολύ λίγα. Θα σε αναγκάζουν να πρήζεις συγγενείς-γνωστούς για να πουλάς συμβόλαια... Είχα πάει παλιότερα σε μια παρουσίαση μια γερμανικής εταιρείας (δεν θυμάμαι το όνομα τώρα). Ακουσα τρελές παπαρολογίες. Τα παρουσιάζαν όλα πολύ εύκολα και βολικά. Επαναλάμβαναν συνέχεια ότι είναι γερμανική εταιρεία, δηλαδή εγγύηση ποιότητας και καλά Το επιχείρημα τους ήταν ότι όλοι χρειάζονται ασφάλειες οπότε είναι εύκολη πώληση. Ο τρόπος που μιλούσαν στην παρουσίαση ήταν τόσο δογματικός που θύμιζε θρησκευτική αίρεση. Κάνε τον κόπο να πας μια φορά βέβαια για να το επιβεβαιώσεις και εσύ.
zio10 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ειχα δουλεψει 3 μηνες σαν φοιτητης σε μια εταιρεια ερευνων και δεν ειχα βγαλει σχεδον τιποτα, ελπιζω να μην ειναι παλι τα ιδια. Εδώ υπάρχει περίπτωση να μπεις και μέσα! Αφού εκτός του χρόνου και των εξόδων μετακίνησης, καφέδων κλπ κάποιες εταιρείες δεν σε ασφαλίζουν σαν υπάλληλο αλλά σε βάζουν να κάνεις δική σου ασφάλεια και να την πληρώνεις μόνος σου σαν ελεύθερος επαγγελματίας!
Miracle Worker Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μηχανογραφικο γιατι ειναι δυσκολο ? Τηλεφωνητης δεν παιζει επισης, ο αδερφος μου εχει δουλεψει στο παρελθον σε οδικη βοηθεια χωρις να εχει εμπειρια ποτε στο παρελθον σε κατι τετοιο. Μηχανογραφικό είναι να αναλαμβάνεις όλο το ΙΤ του υποκαταστήματος, από ότι έχω καταλάβει. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Οι θέσεις εργασίας που λες συνήθως είναι στα κεντρικά. Τα υποκαταστήματα έχουν το ρόλο του πωλητή συνήθως. Για σας μου λεει σας παιρνω για μια θεση εργασιας που εχετε στειλει βιογραφικο, εκει μενω μαλακας αλλα επειδη σπανια με καλουν λεω ναι πειτε μου και το περασα στο ντουκου. Οχι Ιντεραμερικαν την οποια την θεωρω σοβαρη εταιρεια και για αυτο μου εκανε εντυπωση. Δεν ξερω μπορει, στο τηλεφωνο μου ειπαν σας θελουμε για την στελεχωση νεου υποκαταστηματος που θα δρα στον χρηματοοικονομικο κλαδο. Μήπως έστειλες σε κάμια αγγελία "Μεγάλη Χρηματοοικονομική Εταιρία κλπ", "Ζητούνται οικονομολόγοι από μεγάλη εταιρία του χρημ. κλάδου" κλπ; Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στο Καριέρα και από πίσω είναι ασφαλιστικές. Για Skywalker δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω έχει και εκεί. Βέβαια μπορεί να σε πάρουν και έτσι. Εμένα με είχαν πάρει από Εθνική Ασφαλιστική στο άσχετο, μάλλον μέσω Καριέρα. Η συνέντευξη πότε είναι; Αυτές συνήθως γίνονται σε μια-δυο μέρες.
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μηχανογραφικό είναι να αναλαμβάνεις όλο το ΙΤ του υποκαταστήματος, από ότι έχω καταλάβει. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Οι θέσεις εργασίας που λες συνήθως είναι στα κεντρικά. Τα υποκαταστήματα έχουν το ρόλο του πωλητή συνήθως. Μήπως έστειλες σε κάμια αγγελία "Μεγάλη Χρηματοοικονομική Εταιρία κλπ", "Ζητούνται οικονομολόγοι από μεγάλη εταιρία του χρημ. κλάδου" κλπ; Υπάρχουν δεκάδες τέτοιες στο Καριέρα και από πίσω είναι ασφαλιστικές. Για Skywalker δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω έχει και εκεί. Βέβαια μπορεί να σε πάρουν και έτσι. Εμένα με είχαν πάρει από Εθνική Ασφαλιστική στο άσχετο, μάλλον μέσω Καριέρα. Η συνέντευξη πότε είναι; Αυτές συνήθως γίνονται σε μια-δυο μέρες. Οχι δεν ειχα στειλει , οτι βιογραφικο στελνω ειναι η βαση στο πτυχιο ή πωλητης τεχνολογιας επειδη ασχολουμαι πολυ με αυτη ή υπαλληλος γραφειου λογω γενικου λυκειου + γνωση η/υ + λοουερ. Την δευτερα ειναι ειναι η συνεντευξη. Αυτές οι εταιρείες είναι απάτη. Κατά 99% ψάχνουν εξωτερικό συνεργάτη για να πουλάει ασφάλειες με ποσοστά. Είναι κάτι σαν το σχήμα της πυραμίδας. Οι πιο πάνω βγάζουν πολλά χρήματα ενώ οι πιο κάτω πολύ λίγα. Θα σε αναγκάζουν να πρήζεις συγγενείς-γνωστούς για να πουλάς συμβόλαια... Είχα πάει παλιότερα σε μια παρουσίαση μια γερμανικής εταιρείας (δεν θυμάμαι το όνομα τώρα). Ακουσα τρελές παπαρολογίες. Τα παρουσιάζαν όλα πολύ εύκολα και βολικά. Επαναλάμβαναν συνέχεια ότι είναι γερμανική εταιρεία, δηλαδή εγγύηση ποιότητας και καλά Το επιχείρημα τους ήταν ότι όλοι χρειάζονται ασφάλειες οπότε είναι εύκολη πώληση. Ο τρόπος που μιλούσαν στην παρουσίαση ήταν τόσο δογματικός που θύμιζε θρησκευτική αίρεση. Κάνε τον κόπο να πας μια φορά βέβαια για να το επιβεβαιώσεις και εσύ. Αυτο φοβαμαι αλλα θα παω 2 φορες την εχω πατησει ετσι την μια για τηλεφωνητης για τεχνικη υποστιριξη μου ειπαν και τελικα ηταν πωληση συμβλοαιων και την αλλη για να πουλαω καρτες, στην δευτερη μετα μου ειπαν το δρακο δηλαδη οτι αυτος που θα παρει το "δωρεαν" νουμερο πρεπι να παρει και 10ευρη καρτα για αυτο εγω οταν μιλαω για δουλεια και ρωταω απο μισθο ακουω "ε,να ειναι ετσι" λεω ενα γεια και φευγω. Αυτο με τα ποσοστα ειναι η πιο μεγαλη απατη για τους εργαζομενους. Ειναι τσαμπα διαφημιση και ενα ειδος MLM Καλα πλεον ακομα και μεγαλες εταιρειες που πληρωναν καλα εχουν υπαλληλους μηνες απληρωτους, καλα για δωρο ουτε κουβεντα υπογραφουν οτι το παιρνουν και δεν το βλεπουν ποτε. Υ.γ Με την ασφαλεια τι γινεται δηλαδη οκ απο λεφτα παιρνεις τα τετοια μου ενσημα κολανε ομως ?
The_Judas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εμένα πάντως μου είπαν ότι είχαν πάρει τα στοιχεία μου από το γραφείο διασύνδεσης της σχολής μου! Απαράδεκτο αν τα έδωσαν, γιατί δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο των σπουδών μου (πληροφορική). Το αστείο είναι ότι ήταν η μοναδική φορά που επικοινώνησαν μαζί μου μέσω του γραφείου διασύνδεσης... και μιλάω για περίοδο προς κρίσης που δεν υπήρχε το άλλοθι της τεράστιας έλλειψης θέσεων εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα