Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Ναι, μπορεί να καταλάβει ότι είναι έγκυος στις 5 εβδομάδες.

2. Το έμβρυο στις 5 εβδομάδες έχει μήκος περίπου μισό εκατοστό.

3. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες ενός παιδιού. Το αν θα σας καταστρέψει τη ζωή δεν ξέρω, αλλά το να πληρώνει κάποιος τα έξοδα δεν είναι το πιο βασικό για να μεγαλώσει ένα παιδί.

• Like 8
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν την γκάστρωσες δεν το σκεφτόσουν ή δεν συμμετείχες ούτε και σε αυτό?

Το πρώτο όργανο που δημιουργείται είναι η καρδιά... 

• Like 4
Δημοσ.

Ουρανοκατεβατο παντως δεν ηρθε

Ζητα αν γινεται εξεταση dna μπας και η δικια σου εμπαζε κι απο αλλου και παει να στο φορτωσει για να δικαιολογηθει στους δικους της

• Like 5
Δημοσ.

δε πιστευω ρε παιδιά, είναι σοβαρή κοπέλα. Αυτή σπουδάζει πάτρα και εγώ είμαι Θεσσαλονικη, τα σκ που βρισκόμασταν πάντα παίρναμε προφυλάξεις, αλλά από ότι κοιταξα στο νετ δεν ειναι 100% αποτελεσματικά.

Δημοσ.

πάντα παίρναμε προφυλάξεις, δε ξέρω τι εγινε.

Πονηριά μυρίζομαι εγώ. Επειδή είμαι νοσηλευτής σε γυναικολογικό-μαιευτικό, έχω δει κι ακούσει διάφορα. Κοίτα να βγάλεις άκρη γιατί το τελευταίο που θες είναι να μεγαλώσεις παιδί άλλου. Άμα έχει κάποιο μέσο/τρόπο να σε εκβιάσει, εγκλωβίζοντας σε, μπορεί απλά να τύχει να "πέσει" από τις σκάλες πάνω στο πόμολο. Με την κοιλιά. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

δε πιστευω ρε παιδιά, είναι σοβαρή κοπέλα. Αυτή σπουδάζει πάτρα και εγώ είμαι Θεσσαλονικη, τα σκ που βρισκόμασταν πάντα παίρναμε προφυλάξεις, αλλά από ότι κοιταξα στο νετ δεν ειναι 100% αποτελεσματικά.

Πατρα - Θεσσαλονικη ?

Χαχαχαχαχαχαχα

• Like 4
Δημοσ.

Μπορεί να το καταλάβει αργά μια κοπέλα είναι γεγονός. Εδώ έχω ακούσει για κάτι ηλίθιες που το κατάλαβαν μετά από 5 μήνες. Τώρα ίσως είναι σκληρό αλλά αν δε το θέλετε το παιδί πρέπει να προχωρήσετε σε άμβλωση. Θα είναι το καλύτερο για όλους. 

Δημοσ.

δε ξέρω ρε σεις. ειναι μεγαλη ευθυνη, δεν ξερω αν ειμαι ετοιμος

Τώρα το σκέφτηκες, τοτε που γινότανε που ήσουν έλλειπες; Ανευθυνότητα !!!

• Like 2
Δημοσ.

δεν θα σου πω μαλακιες του χωριου.ειμαι στην ηλικια σου.20 χρονων.απο την στιγμη που εγινε οτι εγινε πρεπει να αναλαβεις τις ευθυνες σου μεγαλε.αν πραγματικα της αγαπας θα κανεις το σωστο.Δεν ειναι καταστροφη.ισως ειναι και γραφτο σας να πορευτειτε μαζι.Μην τολμησεις να την παρατησεις γιατι θα εισαι οτι πιο αισχρο θα εχω γνωρισει μαζι με κατι αλλους.

• Like 3
Δημοσ.

Από ότι φαίνεται, η πλειοψηφία εδώ πέρα, πηδάει μόνο όταν θέλει να κάνει παιδί ή είναι 100% σίγουρο ότι δεν θα υπάρξει εγκυμοσύνη....

Το παιδί ανέφερε ότι έπαιρνε προφυλάξεις, από εκεί και πέρα μπορεί να έκατσε στραβή (να έσπασε πχ το προφυλακτικό).

Φίλε, μίλα με την κοπέλα σου, και εξήγησέ της ότι δεν είναι ότι καλύτερο να κρατήσετε το παιδί, ούτε για εσάς αλλά κυρίως ούτε για το ίδιο. Το ότι υπάρχει χρηματοδότηση από γονέα, δεν λέει απολύτως τίποτα.

Αν επιμείνει να το κρατήσει, κατέστησε σαφές ότι θα πρέπει να αποδειχτεί αργότερα ότι είναι δικό σου. Η απόσταση που σας χωρίζει, αφήνει περιθώρια να έχει γίνει μαλακία, κι ας πιστεύεις εσύ ότι αυτή ζει μόνο για εσένα.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...