Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τελική μπορείς και ενώ είναι έγκυος να κάνεις τεστ DNA, επικίνδυνο δε λέω εκτός αν κάνει τίποτα σουπερ ντούπερ κυτταρογενετικές αναλύσεις από κύτταρα του εμβρύου στην κυκλοφορία της μητέρας (ούτε καν).. αυτό το λέω για να μην παντρευτείς τσάμπα..

Δημοσ.

Troll η οχι προσωπικά προτείνω στον φίλο να δει ενα documentary πως γινεται η έκτρωση . Προσωπικά δεν θα έβαζα την κοπέλα που θα ήμουν τόσα χρόνια μαζί - και μάλιστα καλη κοπέλα - να το περάσει αυτο . Να μου έλεγες οτι γκάστρωσες τελειωμένη Αγγλίδα σε one night stand να καταλάβω οτι το σκέφτεσαι αλλα ετσι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα συζήτησης . Be a man και δειξτο με πράξεις

Δημοσ.

Troll η οχι προσωπικά προτείνω στον φίλο να δει ενα documentary πως γινεται η έκτρωση . Προσωπικά δεν θα έβαζα την κοπέλα που θα ήμουν τόσα χρόνια μαζί - και μάλιστα καλη κοπέλα - να το περάσει αυτο . Να μου έλεγες οτι γκάστρωσες τελειωμένη Αγγλίδα σε one night stand να καταλάβω οτι το σκέφτεσαι αλλα ετσι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα συζήτησης .

Σωστος ο Αztec. Ειναι ελληνιδα?Πατρινια?Καλη κοπελα? ΦΟΝΟΣ η εκτρωση.

Ειναι αγγλιδα?Τελειωμενη απο το Μαντσεστερ?Εκανε ουαν ναιτ σταντ (ουυυυ 666)?Δωσε ΠΟΝΟ ΕΚΤΡΩΣΗ.

φακ γεα μαν, το τελικιασες.

Καμια ελπιδα για/στην Ελλαδα του 2015.

Κραχτε αλυπητα.

• Like 11
Δημοσ.

Troll η οχι προσωπικά προτείνω στον φίλο να δει ενα documentary πως γινεται η έκτρωση . Προσωπικά δεν θα έβαζα την κοπέλα που θα ήμουν τόσα χρόνια μαζί - και μάλιστα καλη κοπέλα - να το περάσει αυτο . Να μου έλεγες οτι γκάστρωσες τελειωμένη Αγγλίδα σε one night stand να καταλάβω οτι το σκέφτεσαι αλλα ετσι δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα συζήτησης .

Έκτρωση σε τοσο πρώιμο στάδιο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που νομιζεις. 

Από την άλλη αν μιλάμε για αληθινο περιστατικο:

1) Σχέση εξ αποστάσεως και αυτή είναι στην Πάτρα; -Από αλλού γκαστρώθηκε.-

2) Έστω ότι έγινε κάποια στραβή πάνω στο δικό σου φικι φικι (πχ έσπασε το προφυλακτικο), εισαι ντιπ για ντιπ χαζος γιατι υπηρχε και το χαπι της επομενης μερας.

Συμπέρασμα: καλά να πάθεις :P

over and out.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αγγλιδα?Τελειωμενη απο το Μαντσεστερ?Εκανε ουαν ναιτ σταντ (ουυυυ 666)?Δωσε ΠΟΝΟ ΕΚΤΡΩΣΗ.

Κραχτε αλυπητα.

Παρερμηνευσες οτι είπα . Είπα οτι θα καταλάβαινα αν το σκεφτόταν . Οχι τι θα πρότεινα στον φίλο υπό τα νέα δεδομένα . Αυτο ήταν δικο σου πόρισμα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά τα φόνος η έκτρωση και τα λοιπά συναφή είναι αντιλήψεις που μόνο κακό κάνουν. Σε καμία περίπτωση η άμβλωση δεν είναι κάτι το εύκολο, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Αλλά συνήθως για άμβλωση μιλάμε είτε σε γενετικά νοσήματα ειτε σε ανάλογες περιπτώσεις. Αν οι γονείς δε θέλουν το παιδί θα είναι καλύτερα για όλους να μην το αποκτήσουν. Γιατί ο γάμος δεν πρόκειται να κρατήσει, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις απλά ήταν μια σχέση που περνούσαν ωραία. Δεν είμαστε στο 1800 να παντρευόμαστε από τα 20 ούτε ο τρόπος ζωής το επιτρεπει. Αν ειδικά οι γονείς είναι άνεργοι το παιδί τι θα τρώει; Αυτά τα λέω με τη λογική ενός 23χρονου που σε ανάλογη περίπτωση δε θα κράταγα το παιδί. Δε θα ήμουν υπερήφανος για την απόφαση αυτή, αλλά θα ήταν η σωστή για μένα.

• Like 2
Δημοσ.

Παρερμηνευσες οτι είπα . Είπα οτι θα καταλάβαινα αν το σκεφτόταν . Οχι τι θα πρότεινα στον φίλο υπό τα νέα δεδομένα . Αυτο ήταν δικο σου πόρισμα

Παρερμηνευσα μ?

Και τωρα το σκεφτεται. Παντα σκεφτομαστε οταν μας απασχολει κατι. Γι αυτο το παλικαρι τρολ η οχι ανοιξε το θεμα. Επειδη το σκεφτεται και θελει και 3ες γνωμες. Για να το σκεφτει παραπανω.Για να το ξαναΣΚΕΦΤΕΙ αν θες.

Αυτο που δεν εξηγεις ειναι γιατι θα "καταλαβαινες αν το σκεφτοταν". επειδη θα ηταν αλλοδαπη?Αγγλιδα? Η εκφραση αυτη φανερωνει επιηκεια για ενα ατομο Α και αυστηροτητα για ενα ατομο Β.  Μαλλον το επιηκεια το εγραψα λαθος.

Σορρυ για το οφ τοπικ

Ον τοπικ. Ο τοπικ σταρτερ δεν δινει πολλες λεπτομερειες για τα κοινωνικοικονομικα δεδομενα (δουλεια/σπιτι/γονεις χωρις γονεις/σπουδες κτλ). Βαση ηλικιας και μονο θεωρω πως δεν ειναι ετοιμοι 100& και αρα θα δυσκολευτουν σε κατι που σε μια πιο προχωρημενη ηλικια θα ειναι πιο βατο (που και παλι δυσκολο ειδικα να ειναι πρωτο παιδι, αλλα πιο βατο).

Αν δεν εχει θεματα με κληρο εκκλησιες και λοιπες μαγγανιες (δικη μου αποψη δεν σημαινει πως ειναι σωστη), τοτε με την συναινεση της γυναικας παει για εκτρωση.

καλη τυχη

Δημοσ.

2) Έστω ότι έγινε κάποια στραβή πάνω στο δικό σου φικι φικι (πχ έσπασε το προφυλακτικο), εισαι ντιπ για ντιπ χαζος γιατι υπηρχε και το χαπι της επομενης μερας.

Το χάπι της επόμενης ημέρας, δεν είναι καραμέλα να το παίρνεις όποτε νομίζεις οτι έκατσε στραβή.  Πρέπει να είσαι σίγουρος οτι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες εγκυμοσύνης.

Εδώ από ότι φαίνεται, δεν αντελήφθησαν καν τι συνέβη, πράγμα συχνό στα ζευγάρια.

• Like 1
Δημοσ.

Το χάπι της επόμενης ημέρας, δεν είναι καραμέλα να το παίρνεις όποτε νομίζεις οτι έκατσε στραβή.  Πρέπει να είσαι σίγουρος οτι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες εγκυμοσύνης.

Εδώ από ότι φαίνεται, δεν αντελήφθησαν καν τι συνέβη, πράγμα συχνό στα ζευγάρια.

Φυσικά και δεν ειναι καραμελα αλλά για μια φορά που θα σου τυχει προφανως μπορεις να το ρισκαρεις.

Μη με τρελένεις τώρα η αδερφή μου είναι με κάποιον εδω και 8+ χρονια και δεν εχει "τυχει" τίποτα, εγώ είμαι με καποια εδω και 6 χρονια και δεν εχει τυχει τιποτα. Τωρα το δεν αντεληφθησαν τι συνεβει απλα δε το αποδεχομαι. Τα θελες και τα παθες.

Καποιοι λενε σπανε τα προφυλακτικα κλπ, ναι σπανε αμα δε ξερεις να τα βαζεις. Αλλοι το κανουν χωρις και μετα λενε αφου δε τελειωσα μεσα γιατι γκαστρωθηκε; Ε  αυτα ειναι καραγκιοζιλικια και ανωριμιες. Ετσι ναι οντως δεν αντιλαμβανεσαι τι συνεβει, αλλά τότε θα υποστείς τις συνέπειες. Βεβαια θα την πληρωσει και το παιδι οποτε στο τελος το καλυτερο ειναι να το ριξεις απο νωρις τουλαχιστον.

• Like 1
Δημοσ.

Τόση απολυτοσύνη και αυστηρότητα , δεν την δέχομαι προσωπικά. Και ειδικά όταν κάποιος νέος ζητά γνώμες/βοήθεια και εισπράττει ειρωνείες και χαρακτηρισμούς. Ακόμα και λάθος να έκανε το ζευγάρι, πρέπει να το πληρώσει τόσο ακριβά; Πρέπει να καταστραφεί η ζωή τους για αυτό;

Εύχομαι να μη σου κάτσει τέτοια περίπτωση, και να ψάχνεσαι μετά να καταλάβεις τι έγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Έλα φίλε μην την ψάχνεις την δουλειά. Κερατούκλης είσαι και θα σου φορτώσει και μωρό. Καλή τύχη!

• Like 2
Δημοσ.

Κραχτε αλυπητα.

Συμφωνώ.

Και μετά λένε μερικοί ότι η λέξη "φιλότιμο" δεν έχει μετάφραση σε άλλες γλώσσες. Δυστυχώς δεν έχει ούτε στην νεο-ελληνική μετάφραση.

Δημοσ.

Καλα χαζοί είστε και δεν καταλάβατε τι είπα ; α ρε νεοέλληνα του καναπέ ούτε να διαβαζεις δεν ξέρεις

• Like 2
Δημοσ.

Πονηριά μυρίζομαι εγώ. Επειδή είμαι νοσηλευτής σε γυναικολογικό-μαιευτικό, έχω δει κι ακούσει διάφορα. Κοίτα να βγάλεις άκρη γιατί το τελευταίο που θες είναι να μεγαλώσεις παιδί άλλου. Άμα έχει κάποιο μέσο/τρόπο να σε εκβιάσει, εγκλωβίζοντας σε, μπορεί απλά να τύχει να "πέσει" από τις σκάλες πάνω στο πόμολο. Με την κοιλιά.

Εισαι και νοσηλευτης.....και σε γυναικολογικο-μαιευτικο....και εάν λες αληθεια και στο προφιλ σου εισαι και γυναικα! θελω πολλα να σου γραψω αλλά....!!

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...