Gannicus Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλα χαζοί είστε και δεν καταλάβατε τι είπα ; α ρε νεοέλληνα του καναπέ ούτε να διαβαζεις δεν ξέρεις Μια χαρα καταλαβαμε τυπε Κανεις διαχωρισμο επιλογης αναμεσα σε ελληνιδα (καλο κοριτσι) και αγγλιδα (τελειωμενη) Δεν μας εξηγησες ομως αν ηταν η Ελληνιδα η "τελειωμενη" και η Αγγλιδα το "καλο κοριτσι" τι επρεπε να γινει ....... Αυτοι οι διαχωρισμοι λεγονται και ρατσισμος - κομπλεξ κτλ κτλ κτλ γιαυτο εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει ως κοινωνια !!!!!!! 1
Aztec Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μια χαρα καταλαβαμε τυπε Κανεις διαχωρισμο επιλογης αναμεσα σε ελληνιδα (καλο κοριτσι) και αγγλιδα (τελειωμενη) Δεν μας εξηγησες ομως αν ηταν η Ελληνιδα η "τελειωμενη" και η Αγγλιδα το "καλο κοριτσι" τι επρεπε να γινει ....... Αυτοι οι διαχωρισμοι λεγονται και ρατσισμος - κομπλεξ κτλ κτλ κτλ γιαυτο εχουμε φτασει εδω που εχουμε φτασει ως κοινωνια !!!!!!! Αντε να αναλύσω τι ειπα γιατί έχουμε φτάσει ότι μου φταίει οτι είναι Αγγλίδα και αλλοδαπή και τέτοια. Σε ένα εναλλακτικό κόσμο που τα ζευγάρια παντρεύονται και δεν χωρίζουν . TS: Παιδιά είμαι με μια κοπέλα απο την πάτρα κάποια χρόνια μαζί , καλή κοπέλα κτλ και μου λέει να παντρευτούμε τι να κάνω ? TS2 : Παιδιά λεώ να βρω μια οποια να ναι στον δρόμο και να της πω να παντρευτούμε , τι να κάνω ? Στην δευτερη περίπτωση φυσικά και θα του έλεγα είσαι τρελός ? ΔΙα βίου δεσμευση με εναν ανθρωπο που δεν γνωρίζεις καθόλου και μπορει να ειναι απο πυρήνικός φυσικός μέχρι κυριολεκτικα η Ελληνίδα πουτ@να του χωριού (true story). Εδώ όμως αλλάζουν τα δεδομένα. Πρεπει λόγω εγκυμοσύνης να αλλάξουμε το είσαι τρελός σε προχώρα. Θα ήμουν τουλάχιστον αφελής αν δεν κατανοούσα ότι ενας ανθρωπος προβληματίζεται σοβαρά και σκέφτεαι τι να κάνει. Όχι επειδή είναι αγγλίδα κτλ αλλά ερχόμενος αντιμέτωπος με το ΑΓΝΩΣΤΟ. Αυτό φυσικά που μπορεί να φοβαται ο καθένας απο εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν έβγαλα τα πορίσματα που βγάλατε. Θα παρακαλούσα όταν δεν είστε σίγουροι να ρωτάτε γιατι γίνεστε εριστικοί
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εδώ όμως αλλάζουν τα δεδομένα. Πρεπει λόγω εγκυμοσύνης να αλλάξουμε το είσαι τρελός σε προχώρα. ενω το γεννηθει ενα παιδι (που δεν φταιει σε τιποτα) απο ανθρωπους στα low 20's που δεν εχουν ιδεα ουτε καν για τα θελω τους (ποσο μαλλον για σημαντικοτερα πραγματα) ειναι ο,τι καλυτερο ε; 1
Aztec Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ενω το γεννηθει ενα παιδι (που δεν φταιει σε τιποτα) απο ανθρωπους στα low 20's που δεν εχουν ιδεα ουτε καν για τα θελω τους (ποσο μαλλον για σημαντικοτερα πραγματα) ειναι ο,τι καλυτερο ε; δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σε μια οικογενειοκεντρικη Ελλαδα δεν θα φοβομουν το αποτελεσμα. 1
hexenlord Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Καλα χαζοί είστε και δεν καταλάβατε τι είπα ; α ρε νεοέλληνα του καναπέ ούτε να διαβαζεις δεν ξέρεις Θα παρακαλούσα όταν δεν είστε σίγουροι να ρωτάτε γιατι γίνεστε εριστικοί DAT argument! υγ. ειμαι (νεο) ελληνας οικονομικος μεταναστης στα ΗΑΕ και αυτο δεν στο λεω επειδη με κακιωσε η παραπανω γενικευση σου αλλα για να σου πω πως με τα ματια μου εχω δει εδω πολλες πατρινες-αθηναιες-θεσσαλονικες κτλ που βαζουν μια μπουργκα και ενα μαυρο φουλαρι και περνουν σβαρνα οτι καταριανο/ντουμπαιανο ανηψακι σειχη (και τους σειχηδες του ιδιους) υπαρχει για ενα αι φον 6, ενα ρολεξακι, μια βολτα με το κοτερο, μια πιατελα σουσι, μια λιπαναροφηση/μποτοξ, ενα χχχχχ (οπου χχχχ βαλε οτι τραβαει ο νου σου). Και ξερεις για το κανουν?Γιατι μπορουν, και γιατι δεν εχουν κανεναν εδω γνωστο για να τους βγαλει την ρετσινια της πουτανιας, της κυριολεκτικης ομως οχι αυτης που ενοουμε στην ελλαδα αν σου φορεσει κερατα η αν σε παρατησει κτλ. ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ. νιμου για υλικα αγαθα. Νιωθεις? υγ2. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις. Λιγες, αλλα υπαρχουν. 2
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα σε μια οικογενειοκεντρικη Ελλαδα δεν θα φοβομουν το αποτελεσμα. για αυτο γυρω σου βλεπεις καλους, ισορροπημενους και ακομπλεξαριστους ανθρωπους που ολοι αυτοι σχηματιζουν την τοσο γαματη κοινωνια
aris1986 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 DAT argument! υγ. ειμαι (νεο) ελληνας οικονομικος μεταναστης στα ΗΑΕ και αυτο δεν στο λεω επειδη με κακιωσε η παραπανω γενικευση σου αλλα για να σου πω πως με τα ματια μου εχω δει εδω πολλες πατρινες-αθηναιες-θεσσαλονικες κτλ που βαζουν μια μπουργκα και ενα μαυρο φουλαρι και περνουν σβαρνα οτι καταριανο/ντουμπαιανο ανηψακι σειχη (και τους σειχηδες του ιδιους) υπαρχει για ενα αι φον 6, ενα ρολεξακι, μια βολτα με το κοτερο, μια πιατελα σουσι, μια λιπαναροφηση/μποτοξ, ενα χχχχχ (οπου χχχχ βαλε οτι τραβαει ο νου σου). Και ξερεις για το κανουν?Γιατι μπορουν, και γιατι δεν εχουν κανεναν εδω γνωστο για να τους βγαλει την ρετσινια της πουτανιας, της κυριολεκτικης ομως οχι αυτης που ενοουμε στην ελλαδα αν σου φορεσει κερατα η αν σε παρατησει κτλ. ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ. νιμου για υλικα αγαθα. Νιωθεις? υγ2. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις. Λιγες, αλλα υπαρχουν. Δεν θελω να ακουστει μισογυνικο, πάντως η γυναίκα απο εποχες homo sapiens "χρησιμοποιούσε" το σωμα της, για να μπορεί να επιβιώσει στον άγριο κόσμο των αντρών και τον θηρίων. Ειχα δει αφιερωμα στο national geographic, οτι χρησιμοποιθσε το sex ωστε μετα να κοιμηθει ο καφρος homo sapiens ωστε να του κλεψει τις λιχουδιες που ειχε μαζεψει και να εξαφανιστει! 2
xifiassamsung Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ^^ενδιαφερουσα προσεγγιση. ας μπουμε λιγο ον τοπικ.αν ο φιλος TS μπορει να διαπιστωσει τωρα με εξετασεις αν το παιδι ειναι δικο του ας το κανει.βασικα επρεπε να το θεωρουμε de facto. απο κει κ επειτα ταιριαζετε με την κοπελα?αγαπιεστε?ηταν μια σχεση με νοημα η απλα να περναει η ωρα?αν υπαρχει καποιο βαθυτερο ενδιαφερον,κατι που πιστευεις μεσα σου οτι εχει βαση,παρα το νεαρο της ηλικιας θεωρω οτι μπορεις να το διακρινεις.πχ φαντασου το μελλον μαζι της,με τα καλα της κ τα κακα της.συγκρινε-αποφασισε. αν η απαντηση ειναι ναι το παιδι δεν ειναι κατι τραγικο.ισα ισα ειναι κ αφορμη.ποροι θα βρεθουν,κ τα χρονια περνουν. κ ελευθερος να ησουν οκ,πες γ@μησες 5 μουνια παραπανω,μεθυσες 50 φορες παραπανω,κ οταν κανεις ταμειο στα 30 τι μενει?στιγμες που λενε κ φιλοσοφιες,με φοντο τα τσιγαρα κ την ιδρωτιλα του κλαμπ κ yolo ολα καλα κ ωραια.χαμενος χρονος. η ποιοτητα ειναι αλλου.
Flaoutistas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Διαφωνώ με την τοποθέτηση του xifiassamsung.. όταν λες πόροι θα βρεθούν; Θα πάρουμε την Ρούλα να κάνει τηλεμαραθώνιο; Ή θα ζει υπό την αιγίδα των παππούδω και λοιπών συγγενών; Επίσης το θέμα "ζω τη ζωή μου" μη το υποτιμάς.. το ότι δεν την έχει ζήσει κάποιος δε σημάινει ότι δε θα τη ζήσει. Σημαίνει ότι θα τη ζήσει και πολλές φορές σε βάρος του παιδιού του. Βέβαια το αρχικό ποστ του παιδιού έχει μετατραπεί σε θέμα παιδί σε μικρή ηλικία.. ελπίζω μην περιμένει από εμάς να του πούμε τι θα κάνει. Επίσης ελπίζω να έχει ήδη αποφασίσει γιατί η άμβλωση πρέπει να γίνει το νωρίτερο δυνατό. Αυτά είχα να πω, δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω κάτι επί του θέματος.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Αυτά που λέει ο xifiassamsung είναι λογικά. Είναι μια εκδοχή τώρα το κατα πόσο μπορεί να γίνει είναι άλλη ιστορία. Όλα μια απόφαση είναι.ουτε η επιλογή της άμβλωσης είναι κατι εύκολο ούτε η επιλογή ας το κρατήσουμε. Συζητήστε το σοβαρά και πράξτε ανάλογα.
xifiassamsung Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Διαφωνώ με την τοποθέτηση του xifiassamsung.. όταν λες πόροι θα βρεθούν; Θα πάρουμε την Ρούλα να κάνει τηλεμαραθώνιο; Ή θα ζει υπό την αιγίδα των παππούδω και λοιπών συγγενών; Επίσης το θέμα "ζω τη ζωή μου" μη το υποτιμάς.. το ότι δεν την έχει ζήσει κάποιος δε σημάινει ότι δε θα τη ζήσει. Σημαίνει ότι θα τη ζήσει και πολλές φορές σε βάρος του παιδιού του. Βέβαια το αρχικό ποστ του παιδιού έχει μετατραπεί σε θέμα παιδί σε μικρή ηλικία.. ελπίζω μην περιμένει από εμάς να του πούμε τι θα κάνει. Επίσης ελπίζω να έχει ήδη αποφασίσει γιατί η άμβλωση πρέπει να γίνει το νωρίτερο δυνατό. Αυτά είχα να πω, δεν πρόκειται να ξανασχολιάσω κάτι επί του θέματος. απλα λιγο συνειδητοποιηση ειναι,λιγο υπευθυνοτητα παραπανω,πραγματα που ειναι σχετικα κ ηδη δεδομενα για αρκετους,οπως πχ ο TS ο οποιος φαινεται να προβληματιζεται.αλλος δε θαταν καν στην φαση αυτη,κ θα την εκανε λουης. βεβαια βασικη προυποθεση οτι η κοπελα ειναι ειλικρινης,κ δε ψαχνει για θυμα ωστε να υπαρχει υγιης βαση. με βαση αυτα λοιπον,το "ζω τη ζωη μου" ειναι σχετικο,σπανια ειναι μονο του.ολοι τη ζωη μας ζουμε αλλα σε συναρτηση με τις ζωες των αλλων,δεν ειμαστε μονοι μας.ειτε των γονιων,ειτε των σχεσεων.αυτοι που πραγματικα ζουν τη ζωη τους δεν ειναι σε θεση να αναλαβουν οποιοδηποτε παρομοιο θεμα,σε καθε ηλικια,λογω νοοτροπιας καθαρα. ενα παιδι δεν ειναι απλη υποθεση σιγουρα.δεν ειναι ομως κ το βουνο που παρουσιαζεται.αρκει παντα να υπαρχει αληθινο παθος,κ ενδιαφερον.αν λειπουν αυτα φυσικα τα πραγματα ειναι δυσκολα.
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 ^ και οι "μαμαδες του φβ" εχουν παθος και ενδιαφερον...
Rumpelstiltskin Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ευχαριστώ όσους ειπαν την αποψη τους.Θα το συζητήσω με τη κοπέλα μου και θα αποφασίσουμε απο κοινού το τι θα κάνουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα