zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Παιδιά τι κόφτη θα προτείνατε να πάρω; Θέλω να κόβω από χοντρά σύρματα και ηλεκτρολογικά καλώδα μέχρι συρματόσχοινα ποδηλάτου! Υπάρχει ένας για όλες τις δουλειές;
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κοίταξε το παρακάτω, νομίζω είναι αυτό που χρειάζεσαι. http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?products_id=934
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ναι δεν το πρόσεξα. Ένα φθηνότερο με λιγότερες δυνατότητες βέβαια. http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?cPath=109_214&products_id=668 Ρίξε μια στην παραπάνω σελίδα έχει αρκετούς κοφτές με περιγραφή. 1
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Xαχ τρολάρεις; Όχι βέβαια, δεν ξέρω για τι χρήση το θέλεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Είπε για μέχρι συρματόσχοινο ποδηλάτου, όχι αλυσίδα πλοίου... Με έναν κόφτη χειρός καλής ποιότητας θα είσαι οκ Ναι δεν το πρόσεξα. Ένα φθηνότερο με λιγότερες δυνατότητες βέβαια.http://www.e-ergaleio.gr/product_info.php?cPath=109_214&products_id=668Ρίξε μια στην παραπάνω σελίδα έχει αρκετούς κοφτές με περιγραφή. Βασικά αυτός θα είναι μια χαρά
Gtr34 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ναι αλλά λέει και ηλεκτρολογικά καλώδια και χοντρό σύρμα.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 τα τυπικα πενσα και τανιαλα δε σου κανουν? απο makro και praktiker συλλογη πολυεργαλειων με αυτα μεσα των 20 ευρω εισαι αρχοντας, μιας χρησεως ειναι βεβαια αλλα 50-100 χρησεις που θα τα κανεις ολο κι'ολο μια χαρα εισαι του κουτιου, τα παραπανω που παραθετουν οι αλλοι ειναι για επαγγελματιες ηλεκτρολογοι, εσυ επαγγελματιας δεν νομιζω να εισαι γιατι θα ησουνα σχετικος που θα εψαχνες και δεν θα ανοιγες θεμα εδω 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ότι πληρώσεις παίρνεις. Αν θέλεις κάτι της πλάκας, βγάζει και το lidl κατά καιρούς διάφορα εργαλεία(πένσα, κοφτάκι, απογυμνωτή καλωδίων) με 1,99€ έκαστο. Και όχι, ένας κόφτης για όλες τις δουλειές δεν υπάρχει, τουλάχιστον στο δικό σου budget.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Για να κόβεις συρματόσχοινο ψιλό πρέπει ο κόφτης να είναι καλής ποιότητας αλλιώς μερικά ψιλά συρματάκια δεν κόβονται μέχρι τέλοος και δεν κάνεις δουλειά. Για καλώδια πάντως σου αρκεί και το πιο φτηνό
zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όχι βέβαια, δεν ξέρω για τι χρήση το θέλεις. Το λέω γιατί πόσταρες τον ίδιο κόφτη πάλι, χαχα! 1
bluesattack Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Mετα τις βιδες αυτο το θεμα.Προσοχη zoranb , ολισθαινεις επικινδυνα προς την απομυθοποιηση 1
zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κοίτα είπα βίδες για να το απλοποιήσω, στην ουσία έψαχνα για περικόχλια που δεν υπάρχουν πλέον. Σκέψου πως στο Δαμίγο που πήγα, δεν είχε αυτό που έψαχνα, γιατό αναγκάστηκα να ανοίξω θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα