Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν το league έχει να κάνει μόνο με εξωτερική εμφάνιση, δε νομίζω ότι ισχύει. Υπάρχουν αρκετά ετερόκλητα ζευγάρια εκεί έξω. Αν έχει να κάνει με κοινωνικό-οικονομικό status, και εδώ έχουμε αρκετές "διασταυρώσεις". Όπως και να 'χει, αν κάποιος θεωρεί ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε κατηγορίες, δεν είναι κακό να στοχεύεις ψηλά.

Δεν διαφωνω, ισχυουν αυτα που λες ,εγω δεν εβαλα τον παραγοντα οικονομικο στην μεση διοτι   ειναι αλλο θεμα .  Εμεινα στο εμφανισιακο κομματι  και εκει  και μονο πηγαινε  το league .Το οτι και εκει υπαρχουν αντιστοιχα παραδειγματα ειναι η εξαιρεση ,μην μπερδευετε την εξαιρεση με τον κανονα ...

Δημοσ.

Γιατί πιστεύω ότι μερικοί, όσοι μιλάνε για κωλους και βυζια, είναι άτομα με ανασφάλειες και φοβούνται να πουν τι πραγματικά θέλουν. (?)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί πιστεύω ότι μερικοί, όσοι μιλάνε για κωλους και βυζια, είναι άτομα με ανασφάλειες και φοβούνται να πουν τι πραγματικά θέλουν. (?)

Κομπλεξικοι ειναι φιλε μην ασχολεισαι αστους να λενε δεν ξερουν ...

• Like 1
Δημοσ.

Τι ψάχνω να βρω σε μια γυναίκα που δε το έχω βρει ακόμα; Ικανοποιητικό δείκτη νοημοσύνης. Πιο πιθανό να βρω iPhone να τρέχει Windows, παρά αυτό που λέω...

Δημοσ.

Πραγματικά, η κατάσταση με την σημερινή νεολαία είναι τραγική, είμαι 19 ετών και έχω συχαθει τους συνομιληκους μου. Μπορεί να έχω εγώ το πρόβλημα, δεν ξέρω. Αλλά πλέον δεν υπάρχει αίσθημα, όλοι κυνηγάνε τα γρήγορα και εύκολα. Πολλοί θα μου πείτε είσαι απλά αποτυχία, και δεν μπορείς να σταυρωσεις γκομενα, και ναι, συμφωνώ πως δεν μπορώ, γιατί δεν θέλω, γιατί δεν το κυνηγάω επειδή ξέρω ότι δεν αξίζει να χάσω τον χρόνο μου με ανωριμα μαλακισμενα παιδιά που δεν έχουν ιδέα ποιοι είναι και τι θέλουν. Δεν θέλω άλλο να με στεναχωρουν φτηνά άτομα επειδή έχουν κόμπλεξ. Δεν θέλω να έχω άτομα στον περιγυρο μου που να σκέφτονται το τι θα πουν οι άλλοι και να πρατουν αναλόγως.

Έχω συχαθει τον χαρακτήρα σου, έχω συχαθει τα πάντα σου. Θα έκανα τα πάντα τα για σένα, θα έδινα την ζωή μου για σένα αλλά εσύ το μόνο που σκεφτοσουν είναι ο εαυτό σου και το τι λένε οι άλλοι. Δεν ήθελες να με καταλάβεις, να με νιώσεις. Πάντα ήμουν ο τελευταίος για σένα. Δεν πειράζει όμως, θέλω απλά να δεις που είμαι εγώ τώρα, και που είσαι εσύ. Είσαι απλά ένα τίποτα που το πέρασα για τα πάντα. Κρίμα για τον χρόνο και την υγεία που έχασα.

Omg θα ορκιζομουν οτι εισαι 35 το λιγοτερο με αυτα που γραφεις. 

Νομιζω οτι ειναι η ηλικια τετοια, στα 20 οι περισσοτεροι/ες ειναι κοκορομυαλοι και γεματοι ανασφαλειες, been there-lived that. (κλασσικη ανασφαλεια της ηλικιας ειναι αυτο εδω το θεμα ακριβως στο οποιο γραφουμε, ρωταμε τι ψαχνουν οι αλλοι) 

Αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι οτι με το να εχουμε χ κριτηρια χαντακονουμε τους εαυτους μας. Αντι να σκαναρετε τους ανθρωπους απλα δωστε λιγο απο τον χρονο σας για να μιλησετε. Πολλες φορες οι ανθρωποι βαζουν μασκες για να προστατευτουν ή μπορει ακριβως αυτος/αυτη που δεν σας τραβαει με την μια να ειναι τελικα το ιδανικο ατομο για εσας.

• Like 4
Δημοσ.

αν εχεις username "Gatoula-niaou", μην περιμενεις να σε παρουν στα σοβαρα

wat.

Αν κάποιος σε παίρνει ή δε σε παίρνει στα σοβαρά βάσει όχι αυτών που γράφεις αλλά του username, μάντεψε σε ποιανού μυαλό είναι το πρόβλημα.

• Like 3
Δημοσ.

^ και γιατι πας καλοντυμενος οταν ειναι να κλεισεις επαγγελματικες συμφωνιες;

δες το θετικα. Ειναι ευκολο να εξελιχθεις και να ξεχωρισεις απο αυτα τα σκατα. Υπομονη και σταρχιδισμο θελει

• Like 1
Δημοσ.

^ και γιατι πας καλοντυμενος οταν ειναι να κλεισεις επαγγελματικες συμφωνιες;

δες το θετικα. Ειναι ευκολο να εξελιχθεις και να ξεχωρισεις απο αυτα τα σκατα. Υπομονη και σταρχιδισμο θελει

Αυτό ακριβώς κάνω φίλε :)
Δημοσ.

Eγω παλι ειμαι  πολυ απλος ανθρωπος  δεν ζηταω πολλα . Θελω  να εχει καλο σωμα/κωλο ,να ξερει να ντυνεται  κτλπ να ειναι κοκετα με λιγα λογια, να φοραει απαραιτητα ψηλοτακουνα   και να μην λεω εγω μια κουβεντα και αυτη 10 γιατι θα εχουμε προβλημα...

Τα υπολοιπα για χαρακτηρα ,μυαλο κτλπ τα αφηνω σε σας :)

Για να μην ειμαι και off topic αυτα ευτυχως  τα βρισκω ,βασικα οτι θελει βρισκει κανεις αρκει να κοιταει στo  league tou .

αφου γουσταρεις ψηλοτακουνα, γιατι δεν τα φορας κι εσυ;

bunion.gif

"αρκει να κοιταει στo  league tou" = absolute total biggest shit fail

την θελω διπλα μου να λαμπει

θα λαμπει κυριως επειδη θα ειναι διπλα σε εσενα που γουσταρει, οπως και εσυ

• Like 2
Δημοσ.

πραγματικά, θέλω κώλο και βυζιά.

Συνηθως αυτοι που τα ζητανε αυτα ειναι αυτοι που ειχαν σοβαρες σχεσεις και πλεον ξερουν οτι ο κωλος και το βυζι δεν διατηρει μια σχεση. Και πιο απλα βυζι και κωλος φτιαχνεται

ούτε ο κώλος φτιάχνετε ουτε τα βυζιά.

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικά, θέλω κώλο και βυζιά.

Μάλλον έχεις χορτάσει τον αληθινό έρωτα, την καυλα που νιώθετε στην ιδέα ότι είστε μαζί και ο ένας για τον άλλον, και απλά θες σάρκα ηδονή. Γίνεται και αυτό. ....
Δημοσ.

Δεν διαφωνω, ισχυουν αυτα που λες ,εγω δεν εβαλα τον παραγοντα οικονομικο στην μεση διοτι   ειναι αλλο θεμα .  Εμεινα στο εμφανισιακο κομματι  και εκει  και μονο πηγαινε  το league .Το οτι και εκει υπαρχουν αντιστοιχα παραδειγματα ειναι η εξαιρεση ,μην μπερδευετε την εξαιρεση με τον κανονα ...

αυτο συμβαινει επειδη οι ανθρωποι εχουν ανασφαλειες, και πολλοι θελουν να πουλησουν μουρη με τις κατακτησεις τους

(βεβαια κι εγω γουσταρω που οταν βγαινουμε με τη δικια και ειναι περιποιημενη μας κοιτανε λες και βλεπουν ferrari, οι περισσοτεροι θα λενε απο μεσα τους "ο τυπος πρεπει να εχει τρελα φραγκα")

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αυτο θελουν στην πραγματικοτητα, οποτε ολα κομπλε

Δημοσ.

Η βασικη διαφορα ειναι μια.Η γυναικα διαλεγει οχι ο αντρας ασυνειδητα.Απο εκει και περα υπαρχουν οι ανθρωποι που θελουν κατι συγκεκριμενο που εχει να κανει με το πως θελουν να καταληξουν σαν ατομα σαν μοναδες μεσα απο την σχεση τους και αυτοι που κινουνται μηχανικα για να καλυψουν τις ανασφαλειες τους.Ο κωλος και τα βυζια μια χαρα ειναι παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...