ZAFIRIOSNT Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ημέρα Παρασκευή, μετά την δουλειά λες με τα φιλαράκια σου να πάτε στο Ακρωτήρη (τυχαία επιλογή παραδείγματος). Η ώρα είναι 23:00 και είστε ήδη μέσα. Πίνετε τα ποτά σας, βλέπετε ωραία μουν@κια και μπαμ βλέπεις μια και θες κάνεις κατάσταση. Την πλησιάζεις, της μιλάς, βλέπεις ότι ανταποκρινεται ωραία και η κουβέντα κρατάει καμία ώρα. Και εκεί που μιλάτε, ενώ ήδη την έχεις φανταστεί στα 4 να την σκίζεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τις λες ένα ωραίο "Πάμε κάπου πιο ήσυχα?", και άμα τελικά πάτε, και την πηδηξεις, ενώ ξέρετε ο ένας τον άλλον το πολύ 2 ώρες, να ξέρεις δεν είναι για σχέση. (κατ εμε πάντα) οκ θα το έχω υπόψιν... btw σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ξέρεις αν η κοπέλα εχει σχέση και το κατα πόσο καλή, γλυκιά και άλλα τέτοια χαζά είναι με τον δικό της και στην τελική σε κυνηγάει ο αρραβωνιαστικός της μια βρύση στο χέρι... α... τώρα είδα οτι είσαι 19...και λέω τι δεν κολλάει...
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για ποιο λογο το θεωρεις κλισε?Η γυναικα αναβει το ταμπελακι ελευθερη για να πλησιασουν τα αρσενικα.Ετσι ειναι η φυση απλα οση επεξεργασια και φιλτραρισμα να εχουν δεχθει τα ανθρωπινα ενστικτα Και ορμάνε τα αρσενικά να τσακωθούν σαν λιοντάρια για το γκομενάκι. Μ' αρέσει μετά που μιλάμε για συντηρητισμούς και ηθικολογίες. Πιο νεάντερταλ πεθαίνεις. Εσυ που κανεις το ιδιο; Εισαι για σχεση; Ρε φιλε σε ποιον αιωνα ζεις. Γιατί είπε οτι κάνει το ίδιο; 2 ώρες δεν επαρκούν για να γνωρίσεις τον άλλον και να ξέρεις αν ταιριάζει για εσένα. 1
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Παιδιά παραδεχτείτε το, οι περισσότερες γυναίκες μεγαλώνουν με τέτοια μυαλά που περιγράφετε. Δηλαδή πως με το σεξ πρέπει να ξεκινήσει η σχέση, άσχετα αν είναι σε διαφορετική σχέση κάθε μήνα Αν οι άνθρωποι δεν έβαζαν ταμπέλες στα πάντα, ίσως ο κόσμος να ήταν ελάχιστα καλύτερος... Γνωστή μου που πλέον δεν μιλάμε πια, καλή κοπέλα με καλό χαρακτήρα αλλά κολλημένη στο μυαλό.. Μου ζήταγε να της προξενέψω φίλους μου με την προυπόθεση πως θα έκαναν σχέση πρώτα και μετά από 2-3-4 μήνες σεξ. Σττην ηλικία μου. Προσπαθούσα να της εξηγήσω πως λειτουργεί ο κόσμος (οι άντρες κυρίως), τίποτα, κλαιγόταν επειδή ΗΘΕΛΕ οπωσδήποτε σχέση και κανείς δεν ήθελε. 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γιατί είπε οτι κάνει το ίδιο; 2 ώρες δεν επαρκούν για να γνωρίσεις τον άλλον και να ξέρεις αν ταιριάζει για εσένα. Ναι κανει το ιδιο, βγαινει για ποτο και one night stand (γουστο του και καπελο του) και μας κλαιγεται οτι θελει κατι "αληθινο" (εξιδανικευσεις του κωλου, λες και το απλο σεξ ειναι κατακριτεο) Η κοπελα που κανει το ιδιο (γουστο της και καπελο της) κρινεται απ' αυτον αυτοματως "ακαταλληλη" για κατι σοβαρο ΓΙ' αυτη την υποκρισια και πουριτανισμο μιλαω
Peleus17 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ωραία μάγκες, καλά τα είπαμε, είπαμε το τι θέλει ο καθένας, εγώ κάνω αποχώρηση από την συζήτηση. Καλή μέρα σε όλους και εύχομαι να βρείτε αυτό που θέλετε.
headbanger Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 γιατί τα βάζετε με τον κόσμο που γουστάρει να πηδιέται; μια απόλαυση είναι και αυτή. αμάν πια με τον πουριτανισμό. αν το γουστάρουν και οι 2 τι να πούμε εμείς. και οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητο να ξεκινούν με σεξ, αλλά χωρίς καλό σεξ σχέση δεν κρατάει γιατί καταντάει συμβίωση φίλων. Αν δεν θέλετε να σκισθήτε, θα το κάνετε με κάποιον/α στο Ακρωτήρι μετά από 2 ώρες ποτάκι και φλερτ. Λέω εγώ τώρα... 5
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Όσο υπάρχουν άντρες που λένε το κρύο αστείο περί κλειδί και κλειδαριάς για τις γυναίκες που γουστάρουν να πηδιούνται, ο πουριτανισμός και το κρυφτούλι θα υπάρχει.. Εφόσον οι ίδιοι άντρες λένε τις γυναίκες "π____ες" όταν πάνε με πολλούς αλλά εκείνοι είναι players, ε τι περιμένεις... Και όχι, δεν είμαι κατά των αντρών. Λίγο των γυναικών 3
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 αν δεν υπηρχαν αυτες οι "|πουτανες" δεν θα ειχαν αυτοι κατι να πηδηξουν!!
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Όσο υπάρχουν άντρες που λένε το κρύο αστείο περί κλειδί και κλειδαριάς για τις γυναίκες που γουστάρουν να πηδιούνται, ο πουριτανισμός και το κρυφτούλι θα υπάρχει.. Εφόσον οι ίδιοι άντρες λένε τις γυναίκες "π____ες" όταν πάνε με πολλούς αλλά εκείνοι είναι players, ε τι περιμένεις... Και όχι, δεν είμαι κατά των αντρών. Λίγο των γυναικών Γενικα εισαι αρκετα κατα των γυναικων οπως σε εχω κοψει εδω μεσα, και κακως. Συμφωνα με αυτο που λες στην πρωτη προταση, (με το οποιο συμφωνω απολυτως), ειναι προφανες οτι δεν εγκειται στις γυναικες η αφετηρια του προβληματος. Επισης δεν τρεχει τιποτα να πεις οτι εισαι κατα ΑΥΤΩΝ των αντρων. Και γω ειμαι. Ψοφος. φιλικα ιρις ε
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Γενικα εισαι αρκετα κατα των γυναικων οπως σε εχω κοψει εδω μεσα, και κακως. Συμφωνα με αυτο που λες στην πρωτη προταση, (με το οποιο συμφωνω απολυτως), ειναι προφανες οτι δεν εγκειται στις γυναικες η αφετηρια του προβληματος. Επισης δεν τρεχει τιποτα να πεις οτι εισαι κατα ΑΥΤΩΝ των αντρων. Και γω ειμαι. Ψοφος. φιλικα ιρις ε Είμαι ναι, επειδή οι περισσότερες κάνουν τις χαζές για να κάνουν αυτό που θέλουν και απαιτούν πράγματα χωρίς να έχουν μοχθήσει για αυτά, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, αντί να δείξουν πραγματική εξυπνάδα. Αυτό με ξενερώνει πολύ σε ανθρώπους. Πως να το πω, είμαι λίγο διαφορετικά καλωδιωμένη από τις υπόλοιπες της μάζας. Επίσης με χαλάει ο δικός τους φεμινισμός, που έχουν πάρει την πραγματική έννοια του όρου, βλέπε ισότητα, και την έχουν κάνει "εμείς στην κορυφή με το έτσι θέλω και γ****ε τους άντρες". Με όλους τους ηλίθιους και στενόμυαλους έχω πρόβλημα και είμαι κατά τους. 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Είμαι ναι, επειδή οι περισσότερες κάνουν τις χαζές για να κάνουν αυτό που θέλουν και απαιτούν πράγματα χωρίς να έχουν μοχθήσει για αυτά, μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκες, αντί να δείξουν πραγματική εξυπνάδα. Αυτό με ξενερώνει πολύ σε ανθρώπους. Πως να το πω, είμαι λίγο διαφορετικά καλωδιωμένη από τις υπόλοιπες της μάζας. Επίσης με χαλάει ο δικός τους φεμινισμός, που έχουν πάρει την πραγματική έννοια του όρου, βλέπε ισότητα, και την έχουν κάνει "εμείς στην κορυφή με το έτσι θέλω και γ****ε τους άντρες". Με όλους τους ηλίθιους και στενόμυαλους έχω πρόβλημα και είμαι κατά τους. Nai o φεμινισμος χαλαει την ελληνικη κοινωνια τι να σου πω.... Τεσπα οπως νομιζεις. /offtopic
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Nai o φεμινισμος χαλαει την ελληνικη κοινωνια τι να σου πω.... Τεσπα οπως νομιζεις. /offtopic η ελληνικη κοινωνια ειναι χαλασμεμνη ετσι και αλλιως!!! Πες τους τα κοριτσι μου !!! Και αν σε ενοχλησει κανεις πες μου να το πλακωσω!! Επισης η μπερτα σου ειναι γαι κοντεμα για να μην την πατας 1
tsakonas Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Οι ελλεηνηδες πανε πακετο με τους ελλεηνες if you know what i mean
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 η ελληνικη κοινωνια ειναι χαλασμεμνη ετσι και αλλιως!!! Πες τους τα κοριτσι μου !!! Και αν σε ενοχλησει κανεις πες μου να το πλακωσω!! Επισης η μπερτα σου ειναι γαι κοντεμα για να μην την πατας Λελέκι μου περήφανο εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα