Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για καποιος δεν ειναι μονο σαρκικη απολαυση αλλα πολλα παραπανω Μερικοι ομως τα εχουμε αυτα μαζι σαν "αγια τριαδα" δεκτο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για ο αγαπουλας θα μας σταματησει εμας απο το να πηδαμε. 1
totem_lost Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλά ρε κανείς δεν θέλει γυναίκα με χιούμορ; Όλο βυζιά και βυζία, δε βαρεθήκατε ακόμα; 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλά ρε κανείς δεν θέλει γυναίκα με χιούμορ; Όλο βυζιά και βυζία, δε βαρεθήκατε ακόμα; σκεψου γυρνας το βραδυ σπιτι κουρασμενος και σου λεει ανεκδοτο θα σου φτιαξει η διαθεση? οχι. σκεψου ομως να γυρνας το βραδυ σπιτι κουρασμενος και να βλεπεις βυζια! 3
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 σκεψου γυρνας το βραδυ σπιτι κουρασμενος και σου λεει ανεκδοτο θα σου φτιαξει η διαθεση? οχι. σκεψου ομως να γυρνας το βραδυ σπιτι κουρασμενος και να βλεπεις βυζια! Ξέρω κάτι βυζαρούδες, να στις γνωρίσω να κάνετε πάρτυ ^^ 1
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Υπάρχει το σαρκικό, το πνευματικό και το ερωτικό κομμάτι. Μια γκόμενα θα κοιμηθεί μαζί σας για 1 απο τα 3 την φορά αν συνδυαστουν ομως μεταξυ τους ειναι η τρελη η καυλα 1
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 δεκτο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για ο αγαπουλας θα μας σταματησει εμας απο το να πηδαμε. Εκφερουμε προσωπικη γνωμη εσυ κανεις οτι γουσταρεις αν θες πηδας αβερτα χωρις συναισθηματισμους, μην σε χαλασει ομως αν το ιδιο καποτε κανει και η κοπελα σου.
MT60RS Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Για καποιος δεν ειναι μονο σαρκικη απολαυση αλλα πολλα παραπανω Μερικοι ομως τα εχουμε αυτα μαζι σαν "αγια τριαδα" για καποιους οχι για ολους, και δεν μπορεις να υποχρεωνεις κανεναν Και καλο ειναι καποιος να μπορει να τα ξεχωρισει, ωστε να μην ταλαιπωρει τον ευατο του και τους αλλους το να ξερεις πως δουλευουν 5 πραγματα, και να επιλεγεις πως θα τα χρησιμοποιησεις, δεν σε κανει λιγοτερο "ρομαντικο" (με την χαζοεννοια των κεριων) Εκφερουμε προσωπικη γνωμη εσυ κανεις οτι γουσταρεις αν θες πηδας αβερτα χωρις συναισθηματισμους, μην σε χαλασει ομως αν το ιδιο καποτε κανει και η κοπελα σου. το θεμα ειναι ο,τι γινεται να γινεται απο επιλογη, με αλληλοσυμφωνια και αλληλοσεβασμο και να μην καταπιεζεται και ταλαιπωρειται κανενας Κι εγω οταν γερασω μπορει να την δω swinger, απο το να βαριομαστε με την γυναικα μου, καλυτερα να εχουμε να μοιραστουμε ιστοριες
Anorymous Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 για καποιους οχι για ολους, και δεν μπορεις να υποχρεωνεις κανεναν Και καλο ειναι καποιος να μπορει να τα ξεχωρισει, ωστε να μην ταλαιπωρει τον ευατο του και τους αλλους το να ξερεις πως δουλευουν 5 πραγματα, και να επιλεγεις πως θα τα χρησιμοποιησεις, δεν σε κανει λιγοτερο "ρομαντικο" (με την χαζοεννοια των κεριων) Φυσικα δεν μπορω να υποχρεωσω κανενα ο καθενας κανει οτι θελει το κορμι του.
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Βαρεθηκα να διαβαζω τι θελετε απο μια γυναικα εγω θελω μια περιληψη του τι θελουν οι γυναικες(αυτο με συμφερει ποιο πολυ να το μαθω,Ξερω δηλαδη αλλα οχι στις μικροτερες ηλικιες που παιζουν εδω μεσα)Μην μου γραψετε να ειναι αντρας γιατι το εχετε πολυ μπερδεμενο μεσα στο μυαλο σας τον ορισμο.
*nenya* Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί: να είστε brainfuck γιατί από κει ξεκινάνε όλα, να μην είστε μίζεροι, να είστε ανοιχτομυαλοι, να μην είστε γκρινιαριδες και μαμακιδες, να μας δίνετε τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ. Φυσικά τ'αντίστοιχα να τα έχουμε/κανουμε κι εμείς. Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. 8
Iris_89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί: να είστε brainfuck γιατί από κει ξεκινάνε όλα, να μην είστε μίζεροι, να είστε ανοιχτομυαλοι, να μην είστε γκρινιαριδες και μαμακιδες, να μας δίνετε τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ. Φυσικά τ'αντίστοιχα να τα έχουμε/κανουμε κι εμείς. Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. 1
manzah80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Ε μια χαρα νορμαλ ειναι τα πραγματα που ζητας απλα και λογικα πραγματα.Το δευτερο σκελος δεν θα στο σχολιασω γιατι εχω αρκετα ετεροχρονισμενη αντιληψη για το θεμα αλλα και για τα δυο φυλα οχι μονο τις γυναικες.Δεν λεμε για 10 και 15.Ακους τρελα νουμερα
*nenya* Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σ'ένα παράλληλο σύμπαν αυτά τα 'τρελά' νούμερα είναι νορμάλ X-) My point is, η κοινωνία, οι θρησκείες, η οικογένεια κλπ μας έχουν διαποτισει το μυαλό με το τί είναι οκ όσον αφορά το σεξ και τί δεν είναι. Προφανώς το βλεπουμε πολύ διαφορετικά. Την ίδια άποψη είχα κι εγώ πριν 10 χρόνια αλλά μου γύρισαν τα μυαλά τελείως. 1
headbanger Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Τα έχουμε ξαναπεί: να είστε brainfuck γιατί από κει ξεκινάνε όλα, να μην είστε μίζεροι, να είστε ανοιχτομυαλοι, να μην είστε γκρινιαριδες και μαμακιδες, να μας δίνετε τον χώρο μας κλπ κλπ κλπ. Φυσικά τ'αντίστοιχα να τα έχουμε/κανουμε κι εμείς. Με θλίβει ο τόσος πουριτανισμος που επικρατεί τελικά όσον αφορά τον συνολικό αριθμό αντρών με τους οποίους έχει κάνει σεξ μια γυναίκα... γιατί έχει τόση πια σημασία αν έχει πάει με 20 ή με 2. Αν σας απογοητεύει τόσο πια η ειλικρινής απάντηση καλύτερα μην ρωτάτε καν με πόσους έχει πάει και ζήστε την ουτοπία ότι είστε ο 2ός στη ζωή της. Αμάν δηλαδή. Σε αγαπάω.+- 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα