Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12 χρονων δεν εισαι ακριβος παιδακι εισαι στην προ-εφηβεια, γενικα παντως τοτε ηταν χημα λες και δεν υπηρχαμε.

ναι αλλα ο αλλος επρεπε να σκεφτει οτι αν θελει (και πρεπει) να με κανει να ακουω γι αυτο (μεχρι τοτε μονο τα μπουτια της Μενεγακη ηξερα) θα επρεπε να το κανει με καλυτερο τροπο

και στα 17 απερριψα μια γκομενα, επειδη δεν ψηνοταν (απο τα πρωτα πραγματα που την ρωτησα)

Δημοσ.

γι αυτο πρεπει να κουμανταρουμε τις ανασφαλειες μας

αυτες ειναι οι προκαταληψεις, γιατι να μην ειμαστε χαλαροι και οπου μας βγαλει;

Μα ναι, συμφωνώ απόλυτα. Πεποίθησή μου είναι πως με το συγκεκριμένο mindset, δε βγαίνεις ποτέ χαμένος. Κάθε "έλξη" προς ένα άνθρωπο έχει το potential να καταλήξει σε γάμο με πολλά κουτσούβελα, ένα πλατωνικό έρωτα/φιλία ή έστω να δημιουργήσει μια ευχάριστη ανάμνηση.

Απλά προσπάθησα να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος όσον αφορά τον προβληματισμό του Anorymous: όταν δηλαδή ψάχνεσαι για κάτι σταθερότερο και μπλέκεις με "ελεύθερο πουλί", ε, σόρυ αλλά όφειλες να αναλογιστείς εξαρχής το ρίσκο. Δεν μπορεί να ρίχνεις δηλαδή εκ των υστέρων ευθύνες "επειδή σε πλήγωσε". Δεν είχε σκοπό να σε ταλαιπωρήσει, απλά σκέφτεται διαφορετικά.

Δημοσ.

ναι αλλα ο αλλος επρεπε να σκεφτει οτι αν θελει (και πρεπει) να με κανει να ακουω γι αυτο (μεχρι τοτε μονο τα μπουτια της Μενεγακη ηξερα) θα επρεπε να το κανει με καλυτερο τροπο

και στα 17 απερριψα μια γκομενα, επειδη δεν ψηνοταν (απο τα πρωτα πραγματα που την ρωτησα)

Καλα ναι σεξουλικη διαπαιδαγώγηση μηδεν , μπα εχω πετυχα της εποχες που επαιζαν  τσοντες αβερτα τα ελευθερα καναλια  :P

Μαλακια μαλλον δεν το χειρηστικες καλα μπορουσες να της πεις οτι ετσι θα μεινει παρθενα χαχαχα

Υ.γ

Εχω ειχα φτησει μια γκομενα γιατι ηθελε να της χαρισω ενα μπλουζακι μου  :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με μια γρηγορη ματια μονο 52 εχω δρομο..

Τα ξαναμέτρησα.

Whoops..

Επεξ/σία από Iris_89
Δημοσ.

Καλα ναι σεξουλικη διαπαιδαγώγηση μηδεν , μπα εχω πετυχα της εποχες που επαιζαν  τσοντες αβερτα τα ελευθερα καναλια  :P

Μαλακια μαλλον δεν το χειρηστικες καλα μπορουσες να της πεις οτι ετσι θα μεινει παρθενα χαχαχα

Υ.γ

Εχω ειχα φτησει μια γκομενα γιατι ηθελε να της χαρισω ενα μπλουζακι μου  :lol:

το θεμα ειναι οτι ο θειος συνεβαλλε στο να παω με κοπελα στα 22 μου, αφου ταλαιπωρησα και ταλαιπωρηθηκα, επειδη νομιζα αλλα 'ντ'αλλων για τις γυναικες και το σεξ

το μπλουζακι μην το υποτιμας, εχει την μυρωδια σου πανω

Δημοσ.

Επίσης, το γιατί κάποιος που πραγματικά θέλει να ξεσκίζεται, δεν κάνει σχέση να το έχει τζάμπα, χωράει πολλή συζήτηση.

Εκτός κι αν μού διαφεύγει κάποια ουσιαστική λεπτομέρεια, έχω την εντύπωση ότι δε χρειάζεται καν συζήτηση και η απάντηση μπορεί να είναι ιδιαιτέρως απλή:

Διότι θέλει ποικιλία, την οποία δε μπορεί να έχει με τη δέσμευση και τους περιορισμούς που θέτει μια σχέση...

Δημοσ.

Τα ξαναμέτρησα.

80. Whoops..

Ή με φίλο δεν έχεις πάει ή τρίο/παρτούζα δεν έχεις κάνει

Δημοσ.

Ή με φίλο δεν έχεις πάει ή τρίο/παρτούζα δεν έχεις κάνει

Το σίγουρο είναι πως δεν έχω κάνει το προτελευταίο. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Δημοσ.

Μέτρησες λάθος τότε γιατί αν μέτρησα εγώ σωστά όλα είναι 84 χρόνια, -3  του προτελευταίου μένουν 81

Ε αυτά που δίνουν 1 χρόνο τα έχουν κάνει όλοι :P

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο θειος συνεβαλλε στο να παω με κοπελα στα 22 μου, αφου ταλαιπωρησα και ταλαιπωρηθηκα, επειδη νομιζα αλλα 'ντ'αλλων για τις γυναικες και το σεξ

το μπλουζακι μην το υποτιμας, εχει την μυρωδια σου πανω

το οτι πηγες "μεγαλος" δεν λεει κατι αρκει να αξιζε η αναμονη, κατα τα αλλα εχεις δικο οτι οι μεγαλοι τοτε ηταν στα τετοια τους και δημιουργουν θεματα χωρις να το καταλαβουν.

μπα απλα ηταν ακριβο μπουζακι και τοτε "μετραγε" πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...