Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα γινω λιγο εριστικος...

Τοσο πολυ σας αρεσει να μετρατε τα επιτευγματα σας και να καυχιεστε για αυτα; Φυσικα και εχω μια απαντηση στο μυαλο μου

• Like 4
Δημοσ.

99 εγω, καπου στα 84 τελειωνει οπως το μετρησα γρηγορα αλλα εβαλα και αλλα απο το μυαλο μου.

Δημοσ.

Τα ξαναμέτρησα.

Whoops..

80 ; Μήπως τα πολλαπλασίαζες αντί να τα προσθέτεις ;  :-D  84 είναι όλα κι όλα... και αφού λες ότι δεν έχεις κάνει το προτελευταίο που είναι έναντι ανταλλάγματος ( δε το ήξερα σαν όρο το barter πρώτη φορά το είδα)  σημαίνει ότι έχεις κάνει όλα τα άλλα....   :o

Pics or it didn't happen...  :devil:

Μπορεί κάποιοι να μετράτε κάποια ενώ δεν θα έπρεπε... πχ για εμένα το Stranger εννοεί κάποιον παντελώς άγνωστο/η ούτε το όνομα του να μην ξέρεις, σε φάση παράξενη εντελώς... Δεν εκλαμβάνω σαν stranger κάποιον που γνωρίζεις έξω, μιλάτε όλο το βράδυ κλπ κλπ κάνετε ένα one night stand και μετά άντε γεια... 

Επίσης , το sex in public σημαίνει μπροστά σε κόσμο να σας βλέπουν κανονικά και να το ξέρετε ( στη μέση μιας πλατείας πχ. δε νομίζω να το έχουν κάνει και πολλοί) ... γιατί υπάρχει και το sex outside που σημαίνει σε ανοιχτό χώρο αλλά χωρίς να σας βλέπουν εν γνώση σας (σε καμιά έρημη παραλία πχ που αρκετοί έχουν κάνει....)

Η το drunk/high θα έλεγα ότι πρέπει να είσαι λιώμα και να μην θυμάσαι τίποτα και να είναι ο λόγος που έγινε το σεχ που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν... όχι είχα πιει λίγο και έκανα κεφάλι...

Το με friend να είναι με καλή φίλη/ φίλο... κολλητή και όχι  κάποιον που κάνουμε παρέα που και που...

Γενικά σε όλα εγώ θέτω πιο αυστηρά όρια απ ότι φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση....

Εμένα 40 με το ζόρι βγαίνουν.... Όταν πάρω αμάξι θα προσθέσω άλλα 2 ( θα το εγκαινιάσω)  + 3 (του outside σε καμιά ερημική τοποθεσία πχ που χωρίς αμάξι δύσκολα )... ε και το ντους μου έχει ξεφύγει που είναι απλό και θα γίνει κάποια στιγμή ( αν και ποτέ δεν με ενθουσίαζε σαν ιδέα, γι αυτό δεν το επεδίωξα κιόλας ποτέ)  

Οπότε για κανά 47 με βλέπω σύνολο...

.

Με άντρα δε θα πάω , ούτε με παντελώς άγνωστη, ούτε με κάποια που δεν θα έπρεπε, ούτε μπροστά σε κόσμο, ούτε μαστουρωμένος.

Τα μοναδικά που θα θελα αλλά δύσκολο :-(  είναι το έναντι ανταλλάγματος ( σε φάση να είμαι υψηλόβαθμος σε κανένα κανάλι και να μου κάτσει κανά 20χρονο πιπίνι τύπου Τζούλια Νόβα για να την  βάλω σε καμιά εκπομπή κλπ.. Ά ρε Κοντομηνα μας έχεις καταστρέψει... ζεις το όνειρο βρε μπαγάσα....)

Ωραίο θέμα ξεκίνησες... ίσως πρέπει να γίνει δικό του τόπικ....  :-)

• Like 1
Δημοσ.

- Μωρό μου πάμε να κάνουμε ένα ντους?

- Έχω κάνει μπάνιο πως σου ήρθε αυτό τώρα?

- Εεε ξέρεις θα ήθελα να το κάνουμε κιόλας εκεί...

- Και γιατί να μην το κάνουμε κανονικά στο κρεβάτι? Στο ντους καλά θα είναι αλλά ξέρεις πρέπει να βγει αυθόρμητα για να είναι ωραίο...

- Πίστεψε με είναι σημαντικό για εμένα, πάμε γρήγορα...

- ........

• Like 2
Δημοσ.

high=λουκουμοσκονη,πιλλς κτλ μια χαρα θυμουνται(εκτος απο λσντι νομιζω που βλεπεις τον σπαιντερμαν να σε κυνηγαει)

Δημοσ.

Εγώ κάθομαι και απαντάω σοβαρά και εμπεριστατωμένα και εσείς κάνετε χαβαλέ.....  :cry:

Ρε σεις μη βγαίνετε εκτός θέματος.

Βασικά εδώ και πόσες σελίδες το θέμα αποτελεί παρελθόν.. ας αλλάξει όνομα το τόπικ...

47?Μεταξεταστεος!

Και το 47 είναι μελλοντικό.... στα 40 είμαι προς το παρόν...

Μην αγχώνεσαι περνάς έστω και οριακά... :P

Τελικά περνάω ή μετεξεταστέος..... Αποφανθείτε.... :-)

Δημοσ.

- Μωρό μου πάμε να κάνουμε ένα ντους?

- Έχω κάνει μπάνιο πως σου ήρθε αυτό τώρα?

- Εεε ξέρεις θα ήθελα να το κάνουμε κιόλας εκεί...

- Και γιατί να μην το κάνουμε κανονικά στο κρεβάτι? Στο ντους καλά θα είναι αλλά ξέρεις πρέπει να βγει αυθόρμητα για να είναι ωραίο...

- Πίστεψε με είναι σημαντικό για εμένα, πάμε γρήγορα...

- ........

-Είμαι μετεξεταστέος στο μπλα-μπλα και χρειάζομαι 3 πόντους για να περάσω γι αυτό σήκω και έλα στο ντους τώρα....

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί με χώρισε....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...