Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Έξυπνη

2) Δραστήρια

3) Να υπάρχει χημεία

Άπο εμφάνιση ωραία μούτρα και πόδια. Αυτά όμως τα βρίσκεις εύκολα.

• Like 1
  • Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο αντρας ερωτευετε με τον κατω εγκεφαλο οποτε η ερωτηση σου ειναι ακυρη απο την αρχη το τι θελει και δεν θελει ειναι παντα στην θεωρια οχι στην πραξη.

εγω ερωτευομαι με haltech

• Like 1
Δημοσ.

Φήμες λένε, ότι μπήκα εδώ μέσα και είδα απάντηση

"Να με αγαπάει να με προσέχει και να με σέβεται."

Κάντε εσείς σχέσεις με ωραία πόδια και ωραία μάτια.

• Like 8
Δημοσ.

Όταν χτυπήσεις το πρώτο διαζύγιο, θα καταλάβεις ότι τα εμφανισιακά προσόντα έχουν μακράν πιο μεγάλο βάρος στην επιλογή από τα "πνευματικά".

Τα υπόλοιπα είναι για τους καρμίρηδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

• Like 4
Δημοσ.

αν δεν ειχε ωραια ματια, δυσκολα θα μας ενεπνευε (μια τυχαια γνωριμια) για ψυχικη αλληλεπιδραση

Όταν χτυπήσεις το πρώτο διαζύγιο, θα καταλάβεις ότι τα εμφανισιακά προσόντα έχουν μακράν πιο μεγάλο βάρος στην επιλογή από τα "πνευματικά".

δηλαδη προτιμας να εισαι με μια ηλιθια, αρκει να γαμας κατι εμφανισιακα ωραιο;

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη προτιμας να εισαι με μια ηλιθια, αρκει να γαμας κατι εμφανισιακα ωραιο;

ΟΚ. Ευτυχώς που υπάρχεις εσυ και προτοιμάς τις έξυπνες. 'Ωστε οι λοιποί, να μπορούμε να κοιμόμαστε βράδυα χωρίς έννοιες.

Γιατί παντρεύτηκα έξυπνη, και πίστεψέ με, όχι ξανά.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει διαζύγιο ποτέ αλλά απο ότι φένεται με αυτά τα μυαλά μάλλον δεν το γλυτώνεις και το δεύτερο.

Μάλλον μπερδεύεις το να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες κάποιου με το να είναι εντελώς βούρλο και να μην μπορείς να ανταλλάξεις δυο σωστές κουβέντες.

• Like 3
Δημοσ.

Την νοικοκυροσύνη

<_< <_< <_<  οποιος γουσταρει καθαριοτητα καθαριζει ή πληρωνει καθαριστρια.

Θα απαντησει κανεις σοβαρα γιατι λεω να μην κανω την αρχη εγω...δεν συμμετεχω και πολυ στο μπλα μπλα και θα με παρετε με τις πετρες :P

αντε,σοβαρα τωρα.

τι ψαχνουμε?

να εχει ματαρες.

να εχει κωλαρα.

(προσωπικα βυζια χαλαρα,καλο ειναι να υπαρχουν αλλα οπως ειπα χαλαρα).

να εχει θυληκοτητα.

να μπορεις να της εχεις εμπιστοσυνη.

να μπορεις να επικοινωνεις μαζι της (χημεια).

να ξερει τι θελει (χλωμο,αλλα ενταξει και το οχι συνεχεια,το δεχομαστε.γιαυτο ημαστε εμεις εκει,για να το υπενθυμηζουμε)

να μπορεσει να σε κανει να επενδυσεις (και εννοω χρονο) επανω της.τον τροπο θα τον βρει η ιδια.

και απο τα σημαντικοτερα να μην ειναι ανασφαλης.

εαν εχει 2 απο τα πρωτα 3 τοτε δεν θα εχει το τελευταιο κατα πασα πιθανοτητα...απλη λογικη.και αφηστε τις μ@λ@κιες οτι για ολα φταιει ο αντρας γιατι κανενας αντρας δεν θα εκανε μαλακια σε μια που εχει τα 3 πρωτα :P

εαν ημουν λιγο πιο μικρος θα σταματουσα στα 3 πρωτα και ισως και το τεταρτο.

τιποτα αλλο θα ζητησεις; αν εχεις τοσο υψηλες απαιτησεις πρεπει να εισαι κι εσυ εξισου σωστος ως προς αυτην. just saying

την πιο σωστη απαντηση παντως την διαβασα απο τον nicoc89

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ. Ευτυχώς που υπάρχεις εσυ και προτοιμάς τις έξυπνες. 'Ωστε οι λοιποί, να μπορούμε να κοιμόμαστε βράδυα χωρίς έννοιες.

Γιατί παντρεύτηκα έξυπνη, και πίστεψέ με, όχι ξανά.

ολα τα βρισκεις με λιγο ψαξιμο και λιγη τυχη

αν θες δουλα, τραβα Ταιλανδη και αγορασε μια, θα εχεις 100% guarantee, or your money back

αν εκανες κορη θα την ανεθρεφες σαν γιουσουφακι με σκοπο να κανει εναν επιτυχημενο γαμο;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που θελει να πει ο κυριος με το διαζυγιο ειναι οτι οσο αξιολογη εξυπνη ταλαντουχα και να ναι το παθος καθοριζει το αν θα κρατησει ενας γαμος(μια σχεση) χωρις παθος η σχεση ειναι νεκρη.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι για να λειτουργησει ο εγκεφαλος χρειαζετε και το καταλληλο ερεθισμα.(οπτικο κυριως για τους αντρες)

• Like 2
Δημοσ.

Τι ψάχνω; Τίποτα, τις παίρνω όπως έρχονται (ή όχι). Εχω σταματήσει εδώ και καιρό να "κυνηγάω" αν και δεν λείπουν αραιά και που κάποιες περιπτώσεις που μου αρέσουν πολύ που μπορεί να κάνω κάτι παραπάνω για να την κερδίσω ή ακόμα και να μου πάρει καιρό μέχρι να σταματήσω να την "κυνηγάω" αν απλά δεν ενδίδει. Δεν έχω συγκεκριμένο μοτίβο γυναίκας που την "πέφτω" μιας και έχω από ότι φαίνεται μεγάλη γκάμα σε εμφάνιση και χαρακτήρα. Με κεντρίζουν όμως αυτές με θετική ενέργεια και τουλάχιστον αυτές που δείχνουν να είναι προσγειωμένες. 

Νομίζω το είχα ήδη αναφέρει και σε παλιότερο ανάλογο topic. Ποτέ δεν πλησιάζω γυναίκα με την ιδέα να "πλασαριστώ" εγώ για αρέσω σε αυτήν. Πάντα πλησιάζω με την ιδέα του να ανακαλύψω αν μετά την εξωτερική εμφάνιση μου αρέσει και αλλιώς και οι περιπτώσεις που έχω βάλει Χ από τις πρώτες κουβέντες σίγουρα δεν είναι λίγες. Ψιλοέχει πλάκα πάντως να βλέπεις γυναίκες να ξινίζουν την μούρη τους μόλις ρωτάνε "τι δουλειά κάνεις;;;" και απαντάς "γκαρσόνι είμαι!". Οκ οι νεότερες δεν τις πολυενδιαφέρει αν πρόκειται να περάσεις καλά μαζί της αλλά δεν μπορεί ΚΑΜΙΑ να κρύψει τη δυσαρέσκεια της μετά από τέτοια απάντηση όπου και συνήθως είναι πράσινο φως για να ξεκινήσεις το δούλεμα/καφρίλες ή απλά να αποχωρήσεις σβέλτα γιατί ο χρόνος σου είναι πολύτιμος. Σίγουρα πολύ πολυτιμότερος από το να ασχολείσαι με ξινισμένες. 

• Like 4
Δημοσ.

Αυτο που θελει να πει ο κυριος με το διαζυγιο ειναι οτι οσο αξιολογη εξυπνη ταλαντουχα και να ναι το παθος καθοριζει το αν θα κρατησει ενας γαμος(μια σχεση) χωρις παθος η σχεση ειναι νεκρη.

Σωστός :)

Χωρίς πάθος, και χωρίς υπάρχει σεξουαλική διέργεση, ο γάμος γίνεται μία απλή συμβίωση φίλων.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...