Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 307
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Η απαντηση στο ερωτημα ειναι εξαιρετικα περιπλοκη για τον εξης απλο λογο</p>

<p> </p>

<p>Ο καθε ανθρωπος εχει το δικο του σκεπτικο σε χιλιαδες διαφορετικα επιπεδα με πολλα υποεπιπεδα</p>

<p> </p>

<p>Οπως καταλαβαινουμε λοιπον σαφης απαντηση δεν θα υπαρξει καθως ειναι μυλος το ερωτημα</p>

Ε κουβέντα να γίνεται το μπλα μπλα να προχωρά και το μυαλό να ανοίγει.

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι μετα τα 5 χρονια γαμου,ειτε πιασεις τον κωλο της γυναικας σου ειτε τον δικο σου,ειναι το ιδιο.

Ας απαντησει καποιος που ειναι παντρεμενος πολλα χρονια για να μην λεμε και λογια του αερα!

• Like 3
Δημοσ.

Όταν χτυπήσεις το πρώτο διαζύγιο, θα καταλάβεις ότι τα εμφανισιακά προσόντα έχουν μακράν πιο μεγάλο βάρος στην επιλογή από τα "πνευματικά".

Τα υπόλοιπα είναι για τους καρμίρηδες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Μπορεί και να το έχω χτυπήσει που ξέρεις; μιλάς με απόλυτη σιγουριά πάντως,αν και δεν είδα να σχολιάζεις το αγαπάει και σέβεται

Αυτο που θελει να πει ο κυριος με το διαζυγιο ειναι οτι οσο αξιολογη εξυπνη ταλαντουχα και να ναι το παθος καθοριζει το αν θα κρατησει ενας γαμος(μια σχεση) χωρις παθος η σχεση ειναι νεκρη.

δηλαδή όταν βλέπω κάτι ζευγάρια 30 και 35 και 50 χρόνια παντρεμένα κ μονιασμένα να πάω να τους ρωτήσω αν γαμιούνται σε υπεργαλαξιακούς ρυθμούς γι αυτό κρατάνε το γάμο τους;

Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας λίγο.

• Like 4
Δημοσ.

Η αληθεια βρισκεται (εκτος απο τους σεκσ πιστολσ) καπου στη μεση.

Ο Αpoll την πατησε με τη γυναικα του κ ειναι απολυτος σε αυτα που πιστευει.

Η Βαλεγί απο την αλλη (πολυ σωστα) ζηταει αγαπη κ σεβασμο, αλλα δεν το βρισκεις σε ολα τα ζευγαρια.

Το τι θελει ο καθενας ειναι μοναδικο, κ δυσκολα αλλαζει γνωμη με την αντιπαραθεση σε ενα φορουμ.

Δικηγορος/δικαστης επρεπε να γινω ο πουστης

• Like 6
Δημοσ.

Η Βαλεγί απο την αλλη (πολυ σωστα) ζηταει αγαπη κ σεβασμο, αλλα δεν το βρισκεις σε ολα τα ζευγαρια.

Το τι θελει ο καθενας ειναι μοναδικο, κ δυσκολα αλλαζει γνωμη με την αντιπαραθεση σε ενα φορουμ.

Σου πάει πιο πολύ και στην εμφάνιση, για μάγειρας πρέπει να πάρεις κιλά! :P :D

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδή όταν βλέπω κάτι ζευγάρια 30 και 35 και 50 χρόνια παντρεμένα κ μονιασμένα να πάω να τους ρωτήσω αν γαμιούνται σε υπεργαλαξιακούς ρυθμούς γι αυτό κρατάνε το γάμο τους;

Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας λίγο.

ειχα πεσει σε συζητηση με 60+ χρονων ζευγαρι και στην ερωτηση 40 χρονια μαζι πως και?μου απαντησαν στεγνα το sex.ε ειπαν και τα αλλα τα γνωστα αλλα το υφος του τυπα οταν το ειπε sex ηταν ολα τα λεφτα. B)

το καθε ζευγαρι βρισκει την ακρη διαφορετικα αλλοι γουσταρουν παθος αλλοι καταννοηση αλλοι χιλια δυο.συνεννόηση να υπαρχει..

• Like 3
Δημοσ.

Πολυ μα πολυ σημαντικο το σεκσ. Υπαρχουν ζευγαρια που επαψαν να ειναι ζευγαρια αλλα μενουν μαζι "για τα παιδια". Αυτο χαιρει μεγαλης συζητησης αλλα

1.ειμαι απο κινητο

2.ειναι οφτοπικ

• Like 3
Δημοσ.

Συμβουλος ζευγαριων  :-D

Δημοσ.

ειχα πεσει σε συζητηση με 60+ χρονων ζευγαρι και στην ερωτηση 40 χρονια μαζι πως και?μου απαντησαν στεγνα το sex.ε ειπαν και τα αλλα τα γνωστα αλλα το υφος του τυπα οταν το ειπε sex ηταν ολα τα λεφτα. B)

το καθε ζευγαρι βρισκει την ακρη διαφορετικα αλλοι γουσταρουν παθος αλλοι καταννοηση αλλοι χιλια δυο.συνεννόηση να υπαρχει..

λίγο δύσκολο να κάνουν το σεξ που κάνανε πριν από 40 χρ. όμως έτσι; αυτό θέλω να πω κι εγώ. ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά με το πέρασμα του καιρού όταν έχεις μόνο αυτό και αυτό φθίνει ,το καλλίγραμμο πόδι θα σε κρατήσει με τον άλλο; ή το 90-60-90?

αλλά εντάξει,ο καθείς τα γούστα του,στο κάτω κάτω και οι δικηγόροι κλέφτες να γίνουν; :-D

Δημοσ.

ειμαι υπερ της ποιοτητας κι οχι της ποσοτητας. αν καταφερεις να κρατησεις την ποιοτητα η ποσοτητα οσο και να μειωθει δεν θα εχεις προβλημα

• Like 3
Δημοσ.

υπαρχουν γυναικες που παρολο που ειναι υπερ-ομορφες δεν χρησιμοποιουν την ομορφια τους και εχουν πολλα περισσοτερα να προσφερουν εκτος της εμφανισης τους

μερικες φορες με τον καιρο το sex γινεται καλυτερο. Το θεμα ειναι να μην αφεθειτε, σας φαει η ρουτινα και χαθει η περιπετεια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...