Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι υπερ της ποιοτητας κι οχι της ποσοτητας. αν καταφερεις να κρατησεις την ποιοτητα η ποσοτητα οσο και να μειωθει δεν θα εχεις προβλημα

δεν ξερω κατα ποσο ποιοτικο ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι ηταν ακομα ζευγαρι και οχι κουμπαρες.

λίγο δύσκολο να κάνουν το σεξ που κάνανε πριν από 40 χρ. όμως έτσι; αυτό θέλω να πω κι εγώ. ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας αλλά με το πέρασμα του καιρού όταν έχεις μόνο αυτό και αυτό φθίνει ,το καλλίγραμμο πόδι θα σε κρατήσει με τον άλλο; ή το 90-60-90?

αλλά εντάξει,ο καθείς τα γούστα του,στο κάτω κάτω και οι δικηγόροι κλέφτες να γίνουν; :-D

εννοειται οτι για να εχουν αντεξει τοσα χρονια δεν ειναι ο μονος παραγοντας αλλα μετραει.

τεσπα ας κλεισουμε το οφφτοπικ :P

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί και να το έχω χτυπήσει που ξέρεις; μιλάς με απόλυτη σιγουριά πάντως,αν και δεν είδα να σχολιάζεις το αγαπάει και σέβεται

δηλαδή όταν βλέπω κάτι ζευγάρια 30 και 35 και 50 χρόνια παντρεμένα κ μονιασμένα να πάω να τους ρωτήσω αν γαμιούνται σε υπεργαλαξιακούς ρυθμούς γι αυτό κρατάνε το γάμο τους;

Έχετε μπλέξει τα μπούτια σας λίγο.

Μηπως τα χεις μπερδεψει εσυ λιγο?Μετα τα 60 προφανως δεν εχεις τοσες ορμες και το σεξ δεν σου ειναι και τοσο σημαντικο για να φτασεις στα 60 εχεις περασει ας πουμε τρεις δεκαετιες 30-40-50 που εισαι ενεργος σεξουαλικα.Απλα πραγματα.Μετα θες απλα συντροφο.Εκτος και αν σκεφτεσε να πας στην εκκλησια με το π

Δημοσ.

να βλέπεται να μπορεις να τη κυκλοφορήσεις και να εχει νορμαλ απαιτησεις(σε ρωσιδα τα βρισκω αυτά)

Δημοσ.

να βλέπεται να μπορεις να τη κυκλοφορήσεις και να εχει νορμαλ απαιτησεις(σε ρωσιδα τα βρισκω αυτά)

γιατι φυσικα η γνωμη των αλλων μετραει περισσοτερο απο την δικια σου.

• Like 8
Δημοσ.

γιατι φυσικα η γνωμη των αλλων μετραει περισσοτερο απο την δικια σου.

εσυ δηλαδή θα ηθελες να κυκλοφορεις με ένα κοντο χοντρο με μουστακι και φαλακρα? εγω λεω να βλέπεται δεν ειπα μουν@ρ@ οσο πιο χαμηλα πας τοσο πιο απελπισμένος εισαι. και οι γυναικες επισης και φυσικο είναι κοιτανε παρα πολύ την εμφανιση ασχετα με τα χαζα που λενε

Δημοσ.

εσυ δηλαδή θα ηθελες να κυκλοφορεις με ένα κοντο χοντρο με μουστακι και φαλακρα? εγω λεω να βλέπεται δεν ειπα μουν@ρ@ οσο πιο χαμηλα πας τοσο πιο απελπισμένος εισαι. και οι γυναικες επισης και φυσικο είναι κοιτανε παρα πολύ την εμφανιση ασχετα με τα χαζα που λενε

αν ειναι να ντρεπομαι να κυκλοφορω μαζι του μαλλον δεν τον εχω και σε ιδιαιτερη εκτιμηση οποτε μαλλον δεν παει πουθενα μια τετοια σχεση προφανως. δεν λεω ολοι εχουμε καποια στανταρς ομορφιας ή εστω τι μας κανει κλικ, απλα ετσι οπως το θετεις μοιαζει σαν να σε νοιαζει μονο τι λενε οι αλλοι.

υγ και τι κακο εχουν οι καραφλες/φαλακρες δλδ;

• Like 4
Δημοσ.

Μηπως τα χεις μπερδεψει εσυ λιγο?Μετα τα 60 προφανως δεν εχεις τοσες ορμες και το σεξ δεν σου ειναι και τοσο σημαντικο για να φτασεις στα 60 εχεις περασει ας πουμε τρεις δεκαετιες 30-40-50 που εισαι ενεργος σεξουαλικα.Απλα πραγματα.Μετα θες απλα συντροφο.Εκτος και αν σκεφτεσε να πας στην εκκλησια με το π

Πάλι τα ίδια να λέω; ότι δεν μπορεί να κρατήσει μόνο το σεξ το γάμο πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

ναι χρειάζεται το καλό σεξ για την ψυχική υγεία και ηρεμία αλλά μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι ,γιατί θα σηκωθείς κάποια στιγμή δεν μπορεί,πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς ,όχι;

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια να λέω; ότι δεν μπορεί να κρατήσει μόνο το σεξ το γάμο πόσες φορές πρέπει να το πούμε;

ναι χρειάζεται το καλό σεξ για την ψυχική υγεία και ηρεμία αλλά μόλις σηκωθείς από το κρεβάτι ,γιατί θα σηκωθείς κάποια στιγμή δεν μπορεί,πρέπει να μπορείς να συνεννοηθείς ,όχι;

Σωστό αυτό, δεν παντρεύεται κάποιος μόνο για το σεξ. 

Καλό είναι βέβαια να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στο κρεβάτι, αλλά ποτέ δεν θα φτάσει το ενδιαφέρον ενός ελεύθερου/ης που έχει πολλές επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

να βγαζει πινακιδα δηλαδη;

κατι τετοιο εννοεις;

ural

Uralista.jpg

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν γυναικες που παρολο που ειναι υπερ-ομορφες δεν χρησιμοποιουν την ομορφια τους και εχουν πολλα περισσοτερα να προσφερουν εκτος της εμφανισης τους

Να και ο σωστός. Μια ελκυστική (ότι κι αν σημαίνει αυτή η λέξη για τον καθένα) παρουσία, θα σε κάνει να την προσέξεις. Αν αυτή η όμορφη (για σένα) γυναίκα, συμπεριφέρεται (όχι απαραίτητα προς τα εσένα) με τρόπο που δε χρησιμοποιεί την εξωτερική της ομορφιά, αλλά στοιχεία του χαρακτήρα (της) που βρίσκεις γενικά γοητευτικά, αυτή η γυναίκα γίνεται ο ομορφότερος άνθρωπος που θες να περνάς μαζί του κάθε στιγμή. Και το κάθε στιγμή συμπεριλαμβάνει από κλάσιμο και σέξ, μέχρι αρρώστια και ταξίδι στο outerspace. 

υ.γ. Άντε να ξεμπλοκάρουν κάνα σοβαρό μου λογαριασμό να γράφω ενυπόγραφα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε καλα δεν ειπα οτι πρεπει να πηδιεσε απο το πρωι μεχρι το βραδυ αλλα να υπαρχει η φυσικη ελξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...