InfernoN Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λογικη, σοβαροτητα, θηλυκοτητα και προφανως μου την σπανε οι γκομενες της εποχης μας κυριως τυπου ειμαι πανεξυπνη δυναμικη και γαμαουα καντε στην μπαντα. Απτην αλλη ειναι και οι υπολοιπες τυπου 24/7 facebook selfies και βυζια. Γενικοτερα ειμαστε στην εποχη που ψαχνουμε το φυσιολογικο απο το ανωμαλο και αυτο αντιστοιχει και στις κοπελες εκτος των αλλων. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Εντάξει κλασικές απαντήσεις γυναικών περιορισμένων "δυνατοτήτων" πες τα!!
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λογική Δικά της λεφτά Εχεμύθεια G-spot (Δεν ισχύουν για όλες) και να γουσταρει αποπειρες για squirting 1
paoad Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η σκηνή διαδραματίζεται σ’ ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν μεταξύ του Δρ. Φρόϊντ και μιας νέας ασθενούς του. -«Είχα μια ασθενή πολύ πιο νέα από εσάς», είπε για να φτάσει από πλάγιο δρόμο σ’αυτό που επιθυμούσε. «Την ονόμασα Ντόρα. Έπασχε κι εκείνη από νευρικό βήχα. Η ανάλυση μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι αυτή η αίσθηση ερεθισμού στο λαιμό οφειλόταν στην επιθυμία της να νιώσει εκεί ένα ανδρικό μόριο» -«Δόκτωρ Φρόϊντ!» διαμαρτυρήθηκε η Γκρεις και ανακάθισε στο ντιβάνι σα να είχε ελατήριο -«Είχε αποθέσει τη φαντασίωση αυτή στο ασυνείδητο της» συνέχισε ο Φρόϊντ «αλλά το αίσθημα ενοχής που της είχε προκαλέσει, παρέμεινε. Και το μετέτρεψε σε σωματική διαταραχή». Η Γκρεις του έριξε ένα οργισμένο βλέμμα. «Εγώ δεν πρόκειται να δεχτώ μια τόσο διεστραμμένη ανάλυση. Προτιμώ να σταματήσω τη θεραπεία αμέσως». -«Δεσποινίς», παρατήρησε ο Φρόϊντ, «η έννοια της διαστροφής είναι σχετική. Θεωρείτε διαστροφή την επαφή του στόματος με τα γεννητικά όργανα. Αλλά τι θα λέγαμε για δύο πρόσωπο που όταν φιλιούνται, φέρνουν σ’ επαφή τους βλεννογόνους αδένες της εισόδου του πεπτικού τους συστήματος; Το κάνουν δημοσίως και κανένας, ούτε κι εσείς η ίδια, δεν βρίσκει κάτι να τους προσάψει!» Απόσπασμα από το βιβλίο «Ο Φρόϊντ στο Μανχάταν» του χαρισματικού μεσιέ Λυκ Μποσί. Σύντροφε/σα τοπικ στάρτερ, εξαιρετικό θρεντ, αλλά μην περιμένεις σπουδαίες αποκαλύψεις. Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να συμφιλιωθούν με τις διαστροφές τους και ακόμα λιγότεροι αυτόι που θα τις εξέθεταν δημόσια προς συζήτηση κτλ. Καλή προσπάθεια though.
MT60RS Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Λογικη, σοβαροτητα, θηλυκοτητα και προφανως μου την σπανε οι γκομενες της εποχης μας κυριως τυπου ειμαι πανεξυπνη δυναμικη και γαμαουα καντε στην μπαντα. Απτην αλλη ειναι και οι υπολοιπες τυπου 24/7 facebook selfies και βυζια. Γενικοτερα ειμαστε στην εποχη που ψαχνουμε το φυσιολογικο απο το ανωμαλο και αυτο αντιστοιχει και στις κοπελες εκτος των αλλων. και ποιο ειναι το φυσιολογικο; μηπως ο ανθρωπος ειναι κυριως πολυγαμικος απο τη φυση του; Και με τις σημερινες κοινωνικες νορμες του δυτικου κοσμου θεωρειται φυσιολογικο το να εισαι μονογαμικος; Και οι περισσοτεροι (που δεν το επιλεγουν συνειδητα) να καταπιεζονται; Και ταλαιπωρουν τους αλλους και τους εαυτους τους; ολες δυναμικες και ανεξαρτητες λενε οτι ειναι, εκτος απο αυτες που πραγματικα ειναι 2
paoad Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Η σκηνή διαδραματίζεται σ’ ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν μεταξύ του Δρ. Φρόϊντ και μιας νέας ασθενούς του. -«Είχα μια ασθενή πολύ πιο νέα από εσάς», είπε για να φτάσει από πλάγιο δρόμο σ’αυτό που επιθυμούσε. «Την ονόμασα Ντόρα. Έπασχε κι εκείνη από νευρικό βήχα. Η ανάλυση μας οδήγησε στο συμπέρασμα ότι αυτή η αίσθηση ερεθισμού στο λαιμό οφειλόταν στην επιθυμία της να νιώσει εκεί ένα ανδρικό μόριο» -«Δόκτωρ Φρόϊντ!» διαμαρτυρήθηκε η Γκρεις και ανακάθισε στο ντιβάνι σα να είχε ελατήριο -«Είχε αποθέσει τη φαντασίωση αυτή στο ασυνείδητο της» συνέχισε ο Φρόϊντ «αλλά το αίσθημα ενοχής που της είχε προκαλέσει, παρέμεινε. Και το μετέτρεψε σε σωματική διαταραχή». Η Γκρεις του έριξε ένα οργισμένο βλέμμα. «Εγώ δεν πρόκειται να δεχτώ μια τόσο διεστραμμένη ανάλυση. Προτιμώ να σταματήσω τη θεραπεία αμέσως». -«Δεσποινίς», παρατήρησε ο Φρόϊντ, «η έννοια της διαστροφής είναι σχετική. Θεωρείτε διαστροφή την επαφή του στόματος με τα γεννητικά όργανα. Αλλά τι θα λέγαμε για δύο πρόσωπο που όταν φιλιούνται, φέρνουν σ’ επαφή τους βλεννογόνους αδένες της εισόδου του πεπτικού τους συστήματος; Το κάνουν δημοσίως και κανένας, ούτε κι εσείς η ίδια, δεν βρίσκει κάτι να τους προσάψει!» Απόσπασμα από το βιβλίο «Ο Φρόϊντ στο Μανχάταν» του χαρισματικού μεσιέ Λυκ Μποσί. Σύντροφε/σα τοπικ στάρτερ, εξαιρετικό θρεντ, αλλά μην περιμένεις σπουδαίες αποκαλύψεις. Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν καταφέρει να συμφιλιωθούν με τις διαστροφές τους και ακόμα λιγότεροι αυτόι που θα τις εξέθεταν δημόσια προς συζήτηση κτλ. Καλή προσπάθεια though.Γρ Γράψτε λάθος. Πήγαινε για το απο κάτω θρεντ. Καλη συνέχεια με το ψάξιμο..
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εντάξει κλασικές απαντήσεις γυναικών περιορισμένων "δυνατοτήτων" θα θελες
Gatoula-niaou Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... Μας θέλετε δυναμικές? Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"? Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ!
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... Μας θέλετε δυναμικές? Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"? Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ! ρε κοπελια ειλικρινα τωρα ποσο χρονων εισαι και ποσο ανασφαλης εισαι; αν καθεσαι να ασχολεισαι με το τι θελουν οι αντρες δεν θα βρεις γκομενο ποτε. απλα σκαω την φουσκα 2
*nenya* Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ο καθένας θέλει κάτι άλλο ρε συ Γατούλα. Αλλά νομίζω πως όλοι θέλουν καλές πίπες. 10
Pa0ki Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... Μας θέλετε δυναμικές? Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"? Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ! Ο καθένας θέλει κάτι άλλο ρε συ Γατούλα. Αλλά νομίζω πως όλοι θέλουν καλές πίπες.
Thanos1972 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 <_< οποιος γουσταρει καθαριοτητα καθαριζει ή πληρωνει καθαριστρια. τιποτα αλλο θα ζητησεις; αν εχεις τοσο υψηλες απαιτησεις πρεπει να εισαι κι εσυ εξισου σωστος ως προς αυτην. just saying την πιο σωστη απαντηση παντως την διαβασα απο τον nicoc89 Δεν νομιζω οτι ζηταω πολλα.τι ζητησα δηλαδη?που ειπα να εχει θυληκοτητα και να μπορω να της εχω εμπιστοσυνη?και να ξερει τι θελει?γιατι η εξωτερικη εμφανιση,οκ εαν υπαρχει χημεια μαζι της και μαυρα ματια να εχει (που μου αρεσει το χρωμα στα ματια) φυσικα και θα το ''παραβλεψω'' αλλα εννοειται οτι δεν ειναι το κριτηριο μου αυτο. καπου παρεξηγηθηκα νομιζω.
KostasI Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 ρε κοπελια ειλικρινα τωρα ποσο χρονων εισαι και ποσο ανασφαλης εισαι; αν καθεσαι να ασχολεισαι με το τι θελουν οι αντρες δεν θα βρεις γκομενο ποτε. απλα σκαω την φουσκαΜια χαζογκομενα ενας αντρας δεν θα την δει ΠΟΤΕ στα σοβαρα...Μπορει να κανουν σχεση αλλα μεχρι εκει.Το ιδανικο ειναι να ειναι δυναμικη και να τις κοβει στις συναναστροφες της αλλα με το ταιρι της μην το παρακανει κιολας του στυλ εγω ειμαι αυτη...Προσωπικα δεν μπορω την ξυνιλα και την μυτη ψηλα... 2
Anorymous Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ο καθένας θέλει κάτι άλλο ρε συ Γατούλα. Αλλά νομίζω πως όλοι θέλουν καλές πίπες. Δεν εχεις αδικο ποτε επιτελους θα μαθετε πιπα χωρις χερια Επισης αν τελικα αποφασισεις να το κανεις μην του τα πριζεις για τα επομενα 1000 χρονια. Έβαλα το συγκεκριμενο θέμα για να μάθουμε επιτέλους και εμείς οι γυναίκες πως μας θέλετε.... Μας θέλετε δυναμικές? Μας θέλετε ποιο "κγόμενάκια"? Μας θέλετε λίγο "χαζούλες"? Αλλά οι μισοί απαντήσατε με βάση το S€Χ! Ολα ειναι σχετικα, γενικα ομως θα ελεγα να μην εισθε τοων ακρων και να μην μουρμουρατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα